Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני צריך עזרה בלבחור את הרכב שלי ל2 3 שנים הקרובות

האפשרויות הן

מאזדה 3 2007 מנוע 1600

קיה ריו 1400 2009

רנו מגאן 1600 2006

חשוב לי לציין שאני נוסע די הרבה מהממוצע ולכן אני גם לא יודע איזה רכב לבחור

פורסם

הריו הקודמת לא הייתה רכב מוצלח בלשון המעטה, נהגתי עליו לא מעט במילואים וגם כליסינג וזה היה רכב ממש לא מוצלח.

המגאן נוחה יותר ומרווחת יותר מהמאזדה, אמורה גם להיות מעט יותר חסכונית בדלק, אבל המאזדה רוב הסיכויים שתראה אמינות גבוהה יותר.

בעצם זאת שאני רושם רוב הסיכויים אני לא מתכוון לכול אותם אנשים שהמגאן שלהם נסעה 768000 קילומטרים על אותו גיר ומנוע ולעולם לעולם לא התקלקלה, ולא לאותם אנשים שקנו מאזדה 3 והיא התפוצצה אחרי שבוע.

מתייחס בכלליות לרכבים ולכלל האוכלוסייה - מה שאומר שלרוב המאזדה שורדת כול מה שנהגי הליסינג והטיפול הלקוי של החברות עושים לה, ועדיין נוסעת באמינות טובה.

אם אתה נוסע יותר מהממוצע (כמה? 20K/30K?) אולי תשקול רכב ידני וקטן? אולי דיזל? מה הצרכים ומה התקציב?

פורסם

בשנה אני מגיע ל30 אלף

מישהו אמר לי שעדיף את הקיה אבל אין לי שום ידע לכן אני לא ממהר להחליט

ובקשר לתקציב, אין תקציב אלה רכבים שיש לי אפשרות לקחת אחד מהם ממישהו מהמשפחה שלי

פורסם

אוקיי, זו התקדמות.

כמה קילומטרים עבר כול אחד מהם?

אם המגאן עם 50 אלף ק"מ

המאזדה עם 270 אלף ק"מ

לדוגמא אז אין עוררין שהמגאן עדיפה.

פורסם

בריו ק"מ הכי נמוך והיא גם הכי חדשה.

אבל מה התקציב שלך? אולי אפשר למצוא רכב טוב בליסינג או בפרטי.

עם נסועה של 30 אלף ק"מ בשנה כדאי ללכת על רכבים חסכוניים יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בריו ק"מ הכי נמוך והיא גם הכי חדשה.

אבל מה התקציב שלך? אולי אפשר למצוא רכב טוב בליסינג או בפרטי.

עם נסועה של 30 אלף ק"מ בשנה כדאי ללכת על רכבים חסכוניים יותר.

רשמתי למעלה שאין לי תקציב אני לא מוציא כסף, הרכבים האלה אני אמור לבחור אחד מהם זה הכל

ולפי הנתונים שהצגתי כאן הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי הרכבים הללו ואיזה מהם הכי כדאי

פורסם
רשמתי למעלה שאין לי תקציב אני לא מוציא כסף, הרכבים האלה אני אמור לבחור אחד מהם זה הכל

ולפי הנתונים שהצגתי כאן הייתי רוצה לקבל חוות דעת לגבי הרכבים הללו ואיזה מהם הכי כדאי

אני הייתי הולך על הריו, למדתי נהיגה על אחת כזאת וזה רכב ממוצע ונחמד עם צריכת דלק טובה יחסית (יש גם נהגי מוניות עם ריו), לא יודע למה הגעתם למסקנה שזה אוטו לא מוצלח בלשון המעטה.

לעומת זאת מאזדה 3 זוללת דלק ברמות מטורפות ומבחינת נהיגה היא בהחלט ממוצעת וסבבה לגמרי.

רנו מגאן - רכב בטיחותי מאוד ונחמד - נהגתי על אחד כזה והברקסים ממש חדים צריך להתרגל כי כל ליטוף של הברקס פשוט מאט את הרכב - אבל חוץ מזה הרכב עבר הרבה מאוד קילומטרים וביקר בכל הארץ, עשה בסביבות 40K בשנה (הרבה בינעורני) והרכב עדיין חי ונושם במצב סבבה לגמרי (עברו שנתיים כבר)

פורסם
אני הייתי הולך על הריו, למדתי נהיגה על אחת כזאת וזה רכב ממוצע ונחמד עם צריכת דלק טובה יחסית (יש גם נהגי מוניות עם ריו), לא יודע למה הגעתם למסקנה שזה אוטו לא מוצלח בלשון המעטה.

לעומת זאת מאזדה 3 זוללת דלק ברמות מטורפות ומבחינת נהיגה היא בהחלט ממוצעת וסבבה לגמרי.

רנו מגאן - רכב בטיחותי מאוד ונחמד - נהגתי על אחד כזה והברקסים ממש חדים צריך להתרגל כי כל ליטוף של הברקס פשוט מאט את הרכב - אבל חוץ מזה הרכב עבר הרבה מאוד קילומטרים וביקר בכל הארץ, עשה בסביבות 40K בשנה (הרבה בינעורני) והרכב עדיין חי ונושם במצב סבבה לגמרי (עברו שנתיים כבר)

נהגי מוניות ומורי נהיגה משתמשים במנועי דיזל, בבנזין זה לא רכב חסכוני במיוחד, אולי יותר ממאזדה 3 אבל לא טירוף.

אם מסתכלים על הרכב במושגים של רכבים מקבילים 2009 הוא לא להיט, לא מאובזר במיוחד, לא נוח במיוחד, קיצור רכב ממוצע אבל אמין, בצבא קורעים אותם והם לא מפסיקים לנסוע.

פורסם

אין לך עלות על הרכב אבל תחזוקה כן?

אם תשובתך חיובית , אז לך על הריו , כי היא הכי חדשה ועם הכי פחות ק״מ

תעשה חשבון שעל כל שנה תוסיף 30,000 ק״מ זה לא מעט לרכבים האלו ואתה תתחיל לסבול מתקלות פתאומיות

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...