Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://reshet.tv/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/news/Domestic/internal/Article,125388.aspx

אני מבין שיש התאגדויות עם הסופרלנד :-o

"הבחור, שגם היה מאוד נחמד, אמר לי, כשדיברתי איתו על קבוצה של ילדים חולי סרטן, שאין שום בעיה", נשמעת רכזת הקבוצה בשיחה עם מנהל הקבוצה. מנהל הבריכה השיב לה: "בעיקרון אין בעיה, אבל ברגע שמדובר במגזר יש לנו בעיה".

JL Audio

פורסם

לסדום דמינו לעמורה היינו

לאן המדינה הזו הולכת?

(אם הסיפור נכון)

מיידית לפנות לאגודה למלחמה בסרטן

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לסופרלנד עוד הייתה הצדקה למעשה, והיה על זה ויכוח ואני לקחתי את הצד שבעד המעשה, אבל פה זאת כבר הגזמה..

ממתי ילדים חולי סרטן מהווים סיכון?

JL Audio

פורסם

נראה לי יש תחרות נסתרת בארץ, מי ירד לשפל חדש.

ילדים שפאקינג חולים בסרטן, למה לעזאזל לא להכניס אותם לבריכה?

פורסם
לסופרלנד עוד הייתה הצדקה למעשה, והיה על זה ויכוח ואני לקחתי את הצד שבעד המעשה, אבל פה זאת כבר הגזמה..

ממתי ילדים חולי סרטן מהווים סיכון?

לא שאני מצדיק את המעשה, אך התקשורת יכולה להציג רק צד אחד של הסיפור וזה מה שבדר"כ קורה.

יכול להיות שאותם ילדים, שמגיע להם רק טוב אחרי מה שהם עוברים, מקבלים את היחס הזה בגלל האנשים שמצטרפים אליהם, אולי זה כולל משפחות \ חברים ואז זה כבר יכול להפוך להתנהגות כמו מה שכתבו בנושא של הסופרלנד.

אני ממש לא גזען, ויצא לי לעבוד עם מספיק ערבים מהרשות ומה שהם מספרים לי על ההתנהלות שהולכת שם, אומרים לי סיפורים ודוגמאות, החינוך פשוט שונה, היחס המחפיר לנשים, יותר מידי הבדלי תרבות.

בתוך עצמם הם לא מסתדרים, לא מזמן קראתי כתבה אם אני זוכר נכון על טייבה, על התסכול של ראש העיר והרשויות מהתושבים(גם מהמדינה).

אין מה לעשות, יש להם תרבות מסויימת שגורמת להתנהגות הזאת, בתקופה האחרונה אירופה מתחילה לאכול אותה וזה רק יחמיר.

תרבות הנהיגה של המגזר בדרום \ צפון הארץ, חוסר כבוד וסיכון חיי אדם.

סיפורים ששמעתי על הבדואים בסיני מה שהם עושים לעובדים הזרים, סוחרים באיברים, כורתים להם איברים ללא שום הרדמה, לוקחים הון כסף להעביר אותם.

לא סתם אחוזי הפשיעה של הבדואים בישראל כ"כ גבוהים באופן יחסי.

ידעת שעל ווילה שאתה בונה הבדואים לוקחים לך פרוטקשיין של אלפיה לחודש?(לפחות אני מכיר באופן אישי בראשון).

בשורה התחתונה לא סתם מתקבלות החלטות כמו מה שקרה בסופרלד \ במקרה הנ"ל, האוכלוסיות האלו מביאות את זה על עצמם.

בתור ילד, לא בבית הספר \ בבית אף פעם לא קבלתי חינוך לשנוא ערבים וכך גם כל החברים שלי, ועדיין אין שנאה או משהו שבכלל קרוב לזה, כן יש רתיעה וחוסר נעימות בגלל נסיון עבר לא מוצלח ועם השנים המגמה רק מתחזקת, וזה לא באשמתי.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...