Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת. אני מחכה לראות ביקורות על הPS4 והXBOXONE. בכל מקרה אני מחכה מינ' חצי שנה לראות מה חבלי הלידה של כל קונסולה. מה שבטוח אם זה PS4 זה יהיה עם שלט של XBOX.

מבחינת משחקים, אני עדיין משחק borderlands. את GTA אני אקח למחשב, תודה רבה. בכללי המשחק שאני מחכה לו זה destiny? סוף סוף חוויית משחק חדשה בעולם של FPS.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש, אבל אני מעדיף מדיה פיזית. ראיתי את זה בחנות ב 277 ש״ח. בעכבות העובדה שכרגע ה PS3 מאוחסן בקופסא רחוקה ממני ונתראה בקרוב רק עוד חודש - אין לי בעיה להזמין אונליין.

פורסם
שוחרר הISO, גם למחשב. הבעיה היא שהוא עוד לא נפרץ. אפשר להוריד, ולחכות לקראק פשוט. תלוי כמה זמן ייקח לRELOADED לפרוץ אותו. אני מניח שזה יקרה ביום-יומיים הקרובים.

כן שוחררו כבר גרסאות PAL , אבל יפה שאתה עדיין משחק בPC בפיפא , חשבתי זה זן נכחד

נבדק היום בבוקר - הגרסא של insomni עובדת עם xk3y תקין

בערב נבדוק את ההעברות... אני מניח שמספיק לבדוק אם בייל נמצא בריאל...

עם LT3 וצורב לא מוסב זה לא עובד , מנסיון :p

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
כן שוחררו כבר גרסאות PAL , אבל יפה שאתה עדיין משחק בPC בפיפא , חשבתי זה זן נכחד :p

ממש לא. אפשר לשחק עם חברים דרך הרשת. כשיש לך שעה להעביר, זה אחלה של דבר. זה גם תופס סה"כ משהו כמו 6 ג'יגה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז כנראה שאתה היחיד ששמעתי בשנתיים האחרונות שמשחק פיפא ב PC :) אולי זה רק אני.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תגידו מישהו עשה את הבית ספר לטיסה בGTA V?

ובלי קשר, כשאני מטיס מטוס - מושלם, כל המשימות שם מדליות זהב אצלי.

מסוק - אם היו מזריקים לי במציאות בקבוק וודקה לווריד ומושיבים אותי ישר בתא טייס של קוברה הייתי סביר להניח מטיס אחד יותר טוב ממה שהמשחק מאפשר לי, המסוק פשוט לא מסוגל לטוס ישר, חייב לישר עם הג'ויסטיק כל הזמן.

פורסם

ברור לי שאפשר להנות, אין לי בזה ספק.

אתן את עצמי בתור דוגמא - יש לי PS3, ובמהלך השנים שהוא אצלי השקעתי בו אלפי שקלים (מכשיר + משחקים, שלטים וכו במהלך השנים).

רצה הגורל ובאותו זמן בערך יוצאים משחקים כמו GTA, FIFA 14, battlefield 4 שאני מת לרכוש (ועוד בדיוק מתי שאני בחופשת סמסטר..),

אבל עוד חודשיים בערך יצא המכשיר החדש שגם אותו אני בטוח אקנה.

לפי מה שאני מבין מהאינטרנט, הדעות חלוקות האם המשחקים של 3 יעבדו על 4, אך נוטים לכיוון השלילי.

חבל לי "לבזבז" עכשיו את המשחקים החדשים רק בשביל חודשיים.

טוב נו,

נראה אם אני אצליח להתאפק (כנראה שלא)

פורסם

אני גם קראתי שאלו של 3 ירוצו גם על 4, ואני מקווה שזה באמת מה שיהיה.

אם אתה מתלבט בין לקנות משחקים לבין לחסוך לפס4 זו כבר בעיה אחרת. אני חושב שיקח זמן מה עד שקונסולה חדשה תצבור מספיק משחקים כדי שיהיה שווה לקנות אותה, וזה גם משהו שיתגלה רק כמה חודשים טובים אחרי שתצא. בינתיים (וזו הפעם החמישית שאני כותב את זה כאן :) ) The last of us היה בערך אחד משני המשחקים הכי טובים ששחקתי בהם בחיים שלי ותכלס היה שווה כל שקל (לא בטוח שזה נכון לגבי Gta5 עדיין).

בשורה התחתונה זה לא ממש לבזבז, כי אתה יכול לקנות כל אחד מהם, לסיים אותו ורק עוד איזה חצי שנה להחליט אם יש בכלל טעם לקנות פס4..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...