Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאני מקפיץ גם פוסט ישן

אך התופעה זהה לתופעה שיש לי בגרנדה פונטו 2008....

מישהו יכול להמליץ לי מה ניתן לעשות במקרה שכזה?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

בבעלותי פיאט 500 שנת 2015. לפני מספר שבועות נוצר סדק/קרע בדשבורד היכן שהכרית אויר ממול המושב ליד הנהג.

קראתי קצת בפורומים שזאת תופעה יחסית שכיחה שקוראת בדגם הזה.

ברצוני לציין לחיוב ואת אופן הטיפול המרשים של כל הגורמים.

כשהתקשרתי למרכז שירות ארצי סמל"ת הם הפנו אותי למוסך מורשה יחדיו ברעננה ולאחר בדיקה קצרה ומהירה הוחלף כל הדשבורד לחדש ללא שום עלות וזאת למרות שהרכב כבר בן 4 וחצי שנים ופג תוקף האחריות. 

כל הכבוד על השירות ולקיחת האחריות.

הראל

פורסם (נערך)

יפה שהוחלף, אבל כמה שאני זוכר (בתור בעלים של פיאט 500 עד לא מזמן) האחריות על הדשבורד בפיאט היא עד 5 שנים.

כלומר, נתנו לך מה שמגיע לך.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יפה שהוחלף, אבל כמה שאני זוכר (בתור בעלים של פיאט 500 עד לא מזמן) האחריות על הדשבורד בפיאט היא עד 5 שנים.
כלומר, נתנו לך מה שמגיע לך.
עדיין, במדינתינו זה לא מובן מאליו לקבל שירות טוב במסגרת האחריות קל וחומר בענף הרכב ועל זה בהחלט מגיע כל הכבוד לפיאט!.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

האחריות על הדשבורד היא אכן 5 שנים והוא מוחלף רק אם נוצר קרע, כלומר לא מספיק רק שיתנפח. כך שאכן קיבלת מה שמגיע לך 

אבל בהחלט נחמד לראות גם מילה טובה לפעמים

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 53 דקות, Audi-T כתב:

עדיין, במדינתינו זה לא מובן מאליו לקבל שירות טוב במסגרת האחריות קל וחומר בענף הרכב ועל זה בהחלט מגיע כל הכבוד לפיאט!.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

למען האמת היה לי ניסיון טוב עם היבואן של פיאט.

סך הכול קיבלתי מהם שירות טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האחריות שהוארכה על הדשבורד בפיאט זה רק לדגם ה-500 ולא לכל הדגמים (פונטו, בראבו וכו').

גם באלפא ג'ולייטה יש את אותה הבעיה עם הדשבורד, וגם שם האריכו ל-5 שנים.

בעבר הייתה לי פונטו איבו וגם לי התנפח הדשבורד.

רק אחרי המון בלאגן החליפו לי את הדשבורד ללא עלות, כאשר העלות הראשונית שביקשו הייתה אלפי שקלים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

זה יפה שהיבואן החליף ללא ויכוחים, אך השאלה שאני שואל איך יתכן שזה קורה לרכב בן 5? בקיה שלי, עוד מעט בת 11, הדשבורד שלם בלי שום סימן לסדק. אולי אתה לא מקפיד לשים סוכך שמש? השמש בארץ עושה שמות לפלסטיקה.

פורסם

זאת בעיה בפלסטיק עצמו.

בקיה שומה למשל או דייהו אספרו הפלסטיק היה מתקעם בצורה מוחשית, באספקו הוא היה ממש מקבל צבע שרוף מהשמש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, shha כתב:

זה יפה שהיבואן החליף ללא ויכוחים, אך השאלה שאני שואל איך יתכן שזה קורה לרכב בן 5? בקיה שלי, עוד מעט בת 11, הדשבורד שלם בלי שום סימן לסדק. אולי אתה לא מקפיד לשים סוכך שמש? השמש בארץ עושה שמות לפלסטיקה.

מאזדה 3, טויטה לנד קרוזר, סובארו ועוד רבים וטובים שאני לא זוכר היו עם בעיות סדרתיות בדאשבורדים. אין מה לעשות, תקלה בייצור/תכנון לקוי של החלק בפני רעידות, לחצים, חום וכו'(בכל מוצר זה יכול לקרות). בטוח שיש עוד יצרנים עם בעיות דומות שלא שמענו עליהן. 

גם אצלי בפונטו איבו יש סדק יפה אבל לא רואים אותו בגלל הזווית והוא לא מפריע לי.

היה כאן מישהו לפני כמה שנים שנכנס למלחמה ארוכה עם היבואן בנושא וקיבל דאשבורד חדש, עוד כשהנושא היה הרבה פחות נפוץ.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
  • תוכן חדש...