Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכב נכנס בי מאחורה באור אדום אך הנהג טוען שהוא לא אשם

ולכן חברת הביטוח סירבה לתביעה.

הרכב הושבת ולכן אני מחפשת עו"ד שמתעסק בנושא שיוכל לייצג אותי.

אשמח לקבל המלצות על עו"ד שמתעסק בתביעות מסוג זה..

תודה

פורסם
רכב נכנס בי מאחורה

בפגיעה מאחור הרכב הפוגע אשם תמיד (אלא אם הרכב המוביל נסע לאחור).

ולכן חברת הביטוח סירבה לתביעה.

איזו חברה ? של הרכב הפוגע או הנפגע ?

פורסם

איזה רכב היה זה שהושבת?

האם יש לך ביטוח מקיף?

האם יש לך דו"ח שמאי המפרט את הנזק ועלותו?

בכל מקרה, את תובעת במקביל גם את נהג הרכב, גם את בעל הרכב (אם זה אדם אחר,חברת השכרה או ליסינג) וגם את חברת הביטוח שלו.

אם הנזק הנתבע הוא פחות מ-33,200 ש"ח, אפשר וכדאי לתבוע אותו בבית המשפט לתביעות קטנות, ושם אין אפשרות ליצוג ע"י עו"ד.

פשוט גשי לביה"ד הקרוב למקום מגוריך ובקשי את הטפסים. מלאי אותם וצרפי את כל ההוכחות שיש לך לטענותיך. משלמים אגרה קטנה, שהיא נגזרת של סכום התביעה שלך, ומשם, נותר לך רק להמתין ליום הדיון ולשכנע את השופט שאת צודקת והצד השני משקר.

מי ישלם בסוף,הנהג,בעל הרכב או המבטחת? לא עניינך. השופט יקבע זאת. את הפיצוי תקבלי. במקרה שהיה לי, הוא שלח אותם להתחלק ביניהם ולחזור תוך חמש דקות עם החלטה. (הם החליטו שהמבטחת ובזק, בעלת הרכב הפוג ישלמו חצי-חצי) :)

סביר מאד שלאחר הגשת התביעה, כשחברת הביטוח תקבל את המסמכים, היא תתעשת ותשלם, תמורת זה שתמחקי את התביעה (מנסיון של יותר מפעם אחת).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא כל כך פשוט.הקשר בין בית משפט וצדק מקרי לחלוטין.לשכנע את השופט שאתה דובר אמת ללא ראיות,ענין של מזל.אם הצד השני מתעקש שנסעת אחורה וממציא גם עד...

• תוכן חדש...