Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב :)

הבוקר נכנסתי לפקק באיזור עמוס בבאר שבע,

קרה מצב שהרכב שהיה מולי בלם לפתע ולא הספקתי לעצור בזמן, כתוצאה מזה נשקתי לו את המגן האחורי.

עצרנו בצד והתבוננתי, נראה שלא קרה שום דבר .

לא נראה שום פגע ברכב שלי ולא לשלו.. וגם ניסיתי להזיז מעט את המגן שלו ואת הטמבון שלי ואין שום תזוזה של משהו שבור.

עכשיו, המגן האחורי שלו היה שרוט כולו אם זה בפינות ואם זה במרכז שככל הנראה לא אני גרמתי לזה..

ברכב שלי שיש לי צבע חדש לא נראה כל נזק או שריטה..

הוא רוצה ללכת למוסך או להפעיל ביטוח ..

נראה שהוא רוצה מגן חדש על חשבוני, אני לא מחפש לצאת מידי אשמה אבל באמת שנראה לי שלא עשיתי כל נזק.

אני חייל ובנוסף עובד קשה בשביל קצת כסף לבילויים ויציאות, מה הכי כדאי לעשות חברים?

יש לי ביטוח צד ג וחובה.. אין לי שמץ של מושג מה עושים..

פורסם

תגיד לו שאתה לא עשית שום נזק ואם יוכיח שיש נזק שנגרם דרכך שיתבע את הביטוח וחובת ההוכחה היא עליו.

מה שחשוב - לא לחתום על שום מסמך שאומר שאתה אשם בתאונה או כל דבר דומה - בעצם, אל תחתום על שום דבר נקודה.

אם הוא יראה שהוא צריך להוכיח שאתה זה שפגעת בו ולתבוע את הביטוח והכל אני די מאמין שהוא יוותר על התענוג כי ממילא השריטות כבר היו שם וזאת לא אשמתך..

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה לא ממש נכון,כי בעצם בפועל לא צובעים פגוש נקודתית.

גם אם עשית לו שריטה קטנה - יצבעו לו את כל הפגוש. כך או כך....

פורסם

כמו שאמרו , תגיד לו שיחפש אותך ויפנה לחברת ביטוח , ספק שבשביל טמבון הוא ירצה לשלם השתתפות עצמית + עלייה בפרמיה.

פורסם

אם ה"נפגע" לא אשם למה שישלם השתתפות עצמית + עלייה בפרמייה?

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם

הוא לא ישלם עליה והשתתפות עצית. הוא יתבע את זה מפותח השרשור.

פותח השרשור, צילמת את הנזק? דווח לחברת הביטוח שלך על המקרה, ושלח להם את התמונות. הם ידעו להתמודד עם הנפגע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שווה לך לדבר איתו ישירות, קודם כל לשאול אותו אם הוא ביקר בפחח וקיבל הערכה למחיר התיקון (כי הטמבון לא שבור).

להציע סכום שנראה לך הגיוני כפיצוי על הפגיעה הפעוטה שפגעת בו. נניח 300 ש"ח, או יותר.

כמובן להקליט את כל השיחות.

הכוונה שלי היא לשלם תמורת מסמך שיחתום שקיבל ממך פיצוי ואין לו תביעות נוספות.

בכל מקרה, חובתך למסור לו את פרטי הביטוח וזכותו לתבוע אם רצונו בכך (בדיוק בשביל זה קיים ביטוח נזקי פח, או בשמו האחר צד ג')

בקשר לנ"ל אציין שהיום נסעתי בכביש מהיר בעלייה (לירושלים) התפתח עומס פתאומי. אני עצרתי עצירה די פתאומית והספקתי לבלום לפני הרכב שלפני (קצת יותר משני מטרים) אחרי שקלטתי את הרכב מאחורי בולם בקושי, שחררתי לו עוד מטר-שניים רק כדי שחן ג. יהיה גאה בי :)

• תוכן חדש...