Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה התחלתי לבצע תהליך שיחזור הרכב שלי (פיאט בראבו) ואני עכשיו עומד על פרק החישוב הכולל של ההוצאה שתעמוד לפני

כחלק מין השיפוץ החלטתי לבצע המרה מהאורות הרגילים למשהו קצת יותר מעניין כגון קסנון

המחירים בארץ הם אסטרונומים וזה מה שהפנה אותי לEBAY

בסריקה מהירה מצאתי מערכת שמגיעה עם מנורות בגודל המתאים לי (H1)

וכוללת ממירי מתח

http://www.ebay.com/itm/SLIM-HID-XENON-KIT-H1-H3-H4-H7-H8-H9-H11-4300K-5000K-6000K-8000K-10000K-12000K-/270994813423?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f188cb1ef&vxp=mtr

במידה ואכן אבחר להתקין את המערכת הזאת האם היא כוללת את כל מה שנדרש על מנת להגיע למצב שהאורות יעבדו ?

אני מכוון ללכת לאזור הגוון של 5K ולא מעבר גם ביגלל עניין החוקיות אני מנסה להישאר כמה שיותר קרוב ללבן אם מגע כחלחל.

עוד אפשרות שעלתה לי בראש אלו מנורות כאלו :

http://www.ebay.com/itm/12V-100w-H1-Xenon-Gas-HID-Low-Beam-Light-Bulbs-5000K-4pcs-Super-White-2pair-/330927898377?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4d0cd6ff09&vxp=mtr

אשר ניראות פשוטות אך מעניין איך הן יוכלו לתפקד בתור מנורות הדרך מה גם שהן חזקות יותר מהסטנדרט שהוא 55W אצלי

תודה ושבוע מצויין

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

תודה על התגובה , אשמח אם תוכל לקשר אותי לפריט שאותו רכשתה .

עוד תגובות יתקבלו בברכה ! תודה ולילה מצויין:wink:

פורסם

מערכת קסנון לא מקורית אינה חוקית בארץ וגם מושכת תשומת לב של שוטרים. מומלץ להמנע. מה עוד שמערכות זולות יכולות לגרום לבעיות חשמליות.

נורות 100W מיצרות יותר חום ויכולות להמיס לך את הפלסטיק השקוף של הפנס, לפעמים גם את החוטים החשמליים.

ההחלטה היא שלך בסופו של דבר.

אני לא הייתי מבצע שום דבר מהנ"ל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אז בוא נגיד שאני מחפש מנורות בגוון הקסנון כמה שיותר קרוב לאזור ה6K , יש הצעות ?

שרציתי להלביש את הDIMOND VISION של פיליפס ראיתי רכב שזה יושב שם וזה ניראה פשוט מנורה רגילה שעולה מעל 200 שקל

האם הסיכוי לבעיית חשמל הוא גבוהה ?

במידה והחוקיות לא משחקת צד אצלי האם המערכת הנל ממש מפריעה לעוברים ושבים ?

אשמח לעוד עצות , תודה

פורסם

אין ממש הצעות. הדיאמונד מאירות חלש יותר מאור צהוב רגיל.

נורה כחולה של 100 ואט תגיע לעוצמה של נורה רגילה לא צבועה, אבל שוב, 100W זה בעייתי לפנסים ולחיווט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...