Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב כזה לא צריך לעבור בדיקת מעבדה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב כזה עובד בדיקת מעבדה, אבל זה סתם חרטא. אין אפשרות לבוחן לבדוק את טיב החיבורים והריתוכים, מה שמתחת לצבע רק הפחח יודע.

התיקון שנראה בסרטון הוא ברמה גבוהה יחסית ,אם כל הפחחים היו מתקנים ככה מצבנו טוב.

לגבי הפן הבטיחותי: בסרטון נראה שהורכבה כנף מקורית שיוצרה ע"י יצרן הרכב. מרבית היצרניות מספקות חלקי מרכב ושלדה לתיקונים מסוג זה ,הדבר מקובל מאוד ויש גם הנחיות ברורות לכל יצרן כיצד ואיפה ניתן לחתוך חלקי מרכב.

ברכבים אקזוטים הדבר שונה מכיוון שמדובר בחומרים מיוחדים ושיטות חיבור שונות (סימרור והדבקה), כנראה שתיקון כזה בפרארי יבוצע בארץ המגף ובארה"ב בלבד.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

עבודה איכותית.

לא חושב שיעלו על התיקון ללא בדיקה של עובי הצבע עם מכשיר.

וגם אז אפשר להגיד "זה דהה, אז צבעתי".

משכנתא זה קל

פורסם

אני לא מבין את כל ההתלהמות, צפיתי בסרטון פעמיים.

מה ראיתי?

עבודה איכותית מאוד ונקיה, לא ראיתי מעיכה עד למושבים האחוריים, ראיתי שניסרו את הכנף האחורית ושהרכב נשאר על ארבעת גלגליו, לא הייתה תמונה אחת של "לפני" ככה שהכל ספקולציות, תיקון שכזה הוא לא משהו חריג ואין בסרטון דבר אחד שיעיד על סכנה בטיחותית.

haters will hate

פורסם

זה רק נראה רע כי אין כנפיים אחוריות,החלפה קומפלט של כנף אחורית זה לא דבר יוצא דופן ועושים את זה הרבה.

בנוסף החליפו גם פח אחורי שזה גם דבר לא יוצא דופן,מה שכן מתחו שם את השלדה שזה הדבר הכי בעייתי אבל זה נראה תיקון מקצועי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

המתיחה הזו כי מתיחה שעושים כמעט בכל תיקון של פגיעה מקדימה או מאחורה ברכב, הרכב ישר מתקפל בכל פגיעה אז ישביתו רכב בכל תאונה של מעל 40 קמ"ש?

פורסם

שמעתי על מקומות שמותחים את הרכב בצורה הרבה יותר גרועה ממה שרואים בסרט. לא ראיתי אישית אבל זה נשמע הרבה יותר גרוע מזה.

פורסם
מה יעשו עם חצי מזדה 3? מעניין

ראיתי אקורד חתוכה לשניים על נגרר בדיוק ככה.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

הבחור שמותח את השלדה הוא הפחח שלהם שעבד התאונה קלה שהייתה לי באיביזה בכנף האחורית. חלק שיש בו קימור.

כשראיתי את הרכב לא האמנתי לשיחזור שהוא הצליח לעשות. וגם ההכנה צבע הייתה מדהימה כי לא היו סימני שיוף של חומר מתחת לצבע.

במוסך שם יש באמת חברה תותחים.

פורסם

מספיק לעשות סיבוב בפירוקיה הקרובה כדאי לראות 3/4 וחצאי מכוניות, לא קשה להבין מה עושים עם החלקים החסרים.

פורסם
אני לא מבין את כל ההתלהמות, צפיתי בסרטון פעמיים.

מה ראיתי?

עבודה איכותית מאוד ונקיה, לא ראיתי מעיכה עד למושבים האחוריים, ראיתי שניסרו את הכנף האחורית ושהרכב נשאר על ארבעת גלגליו, לא הייתה תמונה אחת של "לפני" ככה שהכל ספקולציות, תיקון שכזה הוא לא משהו חריג ואין בסרטון דבר אחד שיעיד על סכנה בטיחותית.

גם אני מסתכל ולא מבין מה הבעיה, תיקון סטנדרטי של פחחות בתאונה שהיא קצת יותר מאפסית.

אין שום סכנה בטיחותית והתיקון והעבודה נראים יפים מאוד... הרבה יותר יפים ממה שאני מצפה בדרך כלל במוסכי פחחות בארץ.

כל האנשים פה שזועקים לשמיים על סכנה וכו' אין להם שמץ של מושג בפחחות וכנראה מעולם רגלם לא דרכה במוסך כדי שיבינו שאין פה שום דבר מיוחד.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אם שמתם לב, הרכב מעוך עד כמעט הכסאות האחוריות כולל שמשה אחורית מנופצת.

מה שעשו כאן גובל בפשע.

מתחו את כל איזורי הקריסה מחדש, ניסרו את הכנף האחורית שלא ניתנת להחלפה (בדיוק מהסיבה של איזורי קריסה) וריתכו הכל, ולסיום גם מרחו הכל בזפת כדי להסתיר הכל.

.

סלח לי, אבל אני חולק עלייך, אני לא יודע איפה ראית שהרכב מעוך כמעט עד המושב האחורי, הנזק לא הגיע אפילו לקו המתלה האחורי.

בפסקה השניה שלך אתה בסה"כ מתאר צורת תיקון מאוד מקובלת ונפוצה (כל רכב שעובר תיקון שכזה ועובר צביעה גם עובר ריסוס בזפת, זה לא יוצא דופן).

לעניות דעתי, יש כאן אכן תאונה שפגעה באיזורי הקריסה של המרכב, בהנחה והנזק לא הגיע עד המתלים (כלומר אין פגיעה כזו או אחרת בגאומטריית מתלים) הפגיעה אולי תוגדר כקצה שלדה.

בהנחה והתיקון בוצע בצורה איכותית וכמו שצריך אין עקרונית מניעה שהרכב יחזור לכביש (למרות שאישית לא הייתי קונה רכב כזה).

כשחותכים חלק מאחורה ומרתכים אחד חדש זה תמיד נראה מאוד "אלים" כי באותה תאונה מלפנים היו פשוט מביאים גשר חדש ומחברים עם ברגים וזה כביכול היה נראה פחות קשה.

ככתוב, את הרכב עצמו לא הייתי קונה, אבל אם הייתי צריך כן הייתי משתמש בשירותיו של הפחח הזה כי הוא נראה מקצוען.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

eden

קודם כל כדאי לראות את הסרטון המלא ולא המקוצר.

שם רואים שהרכב נמעך עד המתלה האחורי.

רואים את זה לכמה שניות באיזור השניה ה 26 שם גם אומר הפחח "זה בעיה".

ולמה לדעתך חתכו את הכנף? אולי בגלל שאי אפשר להחליף אבל "בקומבינה" אפשר?

רכב שנפגע בצורה כזאת הופך ללא בטיחותי בלי קשר לכישורי הפחח.

פורסם
ראיתי אקורד חתוכה לשניים על נגרר בדיוק ככה.

יש לא מעט מגרשים בהם תראה מכוניות מלוקקות ושמורות.

אח"כ בבדיקה מתגלה שהן מולחמות משתי מכוניות אחרות (או אפילו יותר)

• תוכן חדש...