Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרומבוק מגיע עם מערכת הפעלה chrome os, ולא חלונות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^+1 ,אקסל לא דורש כוח עיבוד מטורף.

הבנתי שאם אני קונה אסוס בחול יש לי גם אחריות בארץ,זה נכון? מישהו בדק?

פורסם

למיטב ידיעתי זה נכון, האחריות של ASUS תופסת גם בארץ. לחבר שלי היה ניסיון חיובי בעניין.

אם יש לך אפשרות לקנות בארה"ב ולהביא במזוודה - אתה יכול לחסוך די הרבה (25-30%).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם יש לך מי שיביא מארה"ב הכי טוב.

בימינו הדיוטי לא תמיד משתלם.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
אם יש לך מי שיביא מארה"ב הכי טוב.

בימינו הדיוטי לא תמיד משתלם.

כן הרגע סיימתי שיחה עם חבר שנמצא כרגע בדיוטי,המחיר של המחשב הוא כמו בארץ ועוד עם מאבד נחות יותר. חוצפנים האלמ האלה:evil:

פורסם

הממממ, כן ולא.

תלוי כמה שימוש ביישומי אופיס אתה רואה את עצמך עושה. ישומי גוגל דוקס עדיין לא תומכים ב100% במסמכים של וורד (למשל). הם נפתחים ואפשר לעבוד איתם, אבל לא תמיד הם נפתחים כמו שצריך (בפורמט שבו המסמך נשמר). קח זאת בחשבון אם תצטרך לעבוד עם כמה אנשים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אני מסכים, 13.3 זה גודל שהוא פשרה אופטימלית בין ניידות לשימושיות. משקל של 1.5-1.7 זה גבול עליון לדעתי.

לי יש ASUS U36JC 13.3 מעבד i5, דק וקל, ומחזיק הרבה זמן על סוללה. לדעתי הוא אידאלי ותמורה מצויינת למחיר

שהוא עלה לי בארה"ב (2600 ש"ח, בארץ 4200).

ציינלתי את הגודל לאור נסיונו של בני. אגב - יש לו Asus U 35J, גם הוא עם i5 (דגם 460m - דור ראשון של i5 נייד) ששירת אותו היטב בשתי השנים האחרונות של לימודי הנדסה בטכניון. הרבה מאטלאב, וכמובן שימושים כלליים של בחור בן 21. לפני כן היה לו HP באותו גודל עם מעבד AMD שהיה נפילה - מחשב רועש, חם ששבק לאחר פחות משתי שנות שירות. אבל היה מדובר ב"מחשב מדיה" עם מסך ומקלדת מדהימים, וכנראה לא היה בנוי לסחיבה יום יומית בתיק של סטודנט אבל מבחינת הגודל והמשקל היה מצויין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2 האגורות ורבע שלי:

* אני בוגר כלכלה (לפני 3 שנים לערך).

* כמעט ולא הבאתי ללימודים מחשב. אם הבאתי זה מטעמי נוחות לספריה וזה קרה לכל היותר 4-5 פעמים לאורך התואר.

* השתמשתי במחשב בבית, וכשהשתמשתי בו זה היה עבור אקסל WORD ו PP לרוב והיה חשוב לי מאוד גודל המסך.

לדעתי: קנה מחשב, אם בא לך אז קנה נייד. תדאג שיהיה לך מסך גדול ונוח בבית לחבר אליו אותו. אל תשקיע יותר מידי כסף כי אתה באמת לא תתחיל להגרר איתו יותר מידי ללימודים.

אני דוגל בשיטת הצורך. אם תרגיש שתצטרך - תקנה, אם לא - מחשב ביתי יעשה את העבודה מעולה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
2 האגורות ורבע שלי:

* אני בוגר כלכלה (לפני 3 שנים לערך).

* כמעט ולא הבאתי ללימודים מחשב. אם הבאתי זה מטעמי נוחות לספריה וזה קרה לכל היותר 4-5 פעמים לאורך התואר.

* השתמשתי במחשב בבית, וכשהשתמשתי בו זה היה עבור אקסל WORD ו PP לרוב והיה חשוב לי מאוד גודל המסך.

לדעתי: קנה מחשב, אם בא לך אז קנה נייד. תדאג שיהיה לך מסך גדול ונוח בבית לחבר אליו אותו. אל תשקיע יותר מידי כסף כי אתה באמת לא תתחיל להגרר איתו יותר מידי ללימודים.

אני דוגל בשיטת הצורך. אם תרגיש שתצטרך - תקנה, אם לא - מחשב ביתי יעשה את העבודה מעולה.

תודה רבה על ההמלצה,חשבתי גם על זה.

אגב איפה למדת?

• תוכן חדש...