Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,באוקטובר אני אמור להתחיל ללמוד לתואר ראשון (כלכלה) ואני מתחיל לחפש נייד.

מכיוון שהתואר הולך להיות בכלכלה ולא במקצוע שדורש מחשבים עם כוח עיבוד מטורף, אני מחפש משהו קטן ויעיל.

היה לי עד לא מזמן נייד של דל, אבל הוא היה ענק (17 אינץ') לכן נפטרתי ממנו.

בכל אופן התקציב הוא עד 3000 ש'ח,שקלתי לקנות טאבלט עם מקלדת או כרומבוק.

אשמח לקבל המלצות או הצעות (חשוב לי שיהיה קל וסוללה טובה).

פורסם

בעבודה הקודמת שלי יצא לי לעבוד דיי הרבה עם CHROMEBOOKים למינהם.

תאמת לא רואה בהם שום צורך אמיתי, מה גם שלא ראיתי אותם נומכרים בצורה מסודרת בארץ.

אני הייתי מחפש מחשב נייד קטן וקל מבוסס I3 עם מסך עד 13 אינץ.

החברה לא באמת משנה היום.

תלך על מי שנותן לך הכי הרבה אחריות לשקל.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

הבעיה שמחשבים מבוססי ווינדוס הם יקרים יותר ומנצלים פחות את החומרה.(לפחות על פי ההתנסות שלי)

פורסם

לא יודע עד כמה זה נכון...

בכל מקרה זה לא רלוונטי.

אם אתה תקח מחשב נייד שהוא יותר מידי יחודי אתה מסתכן בבעיות תאימות.

חבל לך גם להתאמץ יותר מידי כדי לחפש משהו כמו כרומבוק, כמו שאמרתי אני לא ראיתי מכירה מסודרת שלהם בארץ.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

טאבלט עם מקלדת, מבוסס אנדראויד, לדוגמת Asus Transformer על דגמיו, יכול להיות בעייתי עבורך מכיוון שבלימודים תצטרך לעבוד הרבה בתוכנות Office.

אמנם יש כל מיני חלופות באנדרואיד, אך אף אחת מהן לא עומדת בקו אחד עם Microsoft Office.

טאבלט עם מע' הפעלה windows יכולה לפתור לך את הבעיה אך צריך לראות אם יש דגם שמותקנת עליו גרסה Windows מלאה ולא גרסת NT שמאד מגבילה בסוגי ההתקנות שניתן להתקין על המכונה.

חפש איזה Ultrabook אם יש לך תקציב לכך...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
הבעיה שמחשבים מבוססי ווינדוס הם יקרים יותר ומנצלים פחות את החומרה.(לפחות על פי ההתנסות שלי)

לא כך החל מוינדוס 7 ובמיוחד בוינדוס 8, עם ביצועים יותר מהירים מכל הפצת לינוקס שהתנסיתי בה והתנסיתי בהרבה...

פורסם

ממליץ מניסיון טוב על מחשבי ASUS. ב-13" יש לך אפשרות למחשב רגיל עם מעבד i3 ב-2300 ש"ח, שוקל 1.7 ק"ג :

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21100

או i5 משולב מסך מגע עם וינדוס ב-3300 :

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21910

או אותו דבר עם מעבד i3 ב-2800 :

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21794

שניהם סביב 1.7 ק"ג גם כן.

לכולם 3 שנות אחריות, עם שירות איסוף והחזרה מהבית. החנות מומלצת מניסיון אישי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

האסוס ניראה מאוד מבטיח,האמת היא שהתעניינתי גם בSURFECE של מייקרוסופט, אבל קשה להשיג אותו והוא נורא יקר. (גרסת הפרו כמובן)

פורסם

אלה נטבוקים - הם קטנים יהיהו לא נוחים (מסך קטן מדי ומקלדת קטנה. אין לי מושג מה כוחו של מעבד האטום המודרני).

הגודל האופטימלי לסטודנט הוא "13.3-14.

מבחינת מעבד - אם אתה זקוק רק לאופיס ואינטרנט תוכל הסתפק גם במעבד פנטיום (סדרה G), לא חייב i3. כמובן שאם התקציב מאפשר - ונראה לי שהתשובה לכך חיובית - יש יתרון במעבד קצת יותר חזק, אשר יספק את הצרכים יותר שנים.

לגבי מערכת הפעלה - חייבת להיות Windows. התוכנות המסופקות בגרסאות סטודנטים חינמיות או מוזלות קיימות בד"כ רק בגרסה לחלונות, וגרסאות אחרות יקרות וקשות להשגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
התקציב הוא עד 3000 ש'ח,שקלתי לקנות טאבלט עם מקלדת או כרומבוק.

אשמח לקבל המלצות או הצעות (חשוב לי שיהיה קל וסוללה טובה).

אלה נטבוקים - הם קטנים יהיהו לא נוחים (מסך קטן מדי ומקלדת קטנה. אין לי מושג מה כוחו של מעבד האטום המודרני).

הגודל האופטימלי לסטודנט הוא "13.3-14.

התייחסתי למיקוד של פותח השרשור.

חוץ מזה מי קבע ש13.3-14 זה אופטימלי?

יש שלא יתפשרו על גודל מסך, יש שמחפשים כוח עיבוד ויש שמעוניינים במארז מנצנץ ו"מגניב"

כל אחד וההרגלים שלו וההעדפות שלו.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

זה גודל שמאפשר ניוד יומיומי נוח, אך מצד שני לא קטן מדי כדוגמת הנטבוקים הזעירים.

חבר סטודנט שרכש לפטופ מפלצת בגודל 15.6, זרק אותו בבית לאחר כבוד כי זה סיוט עבורו להתנייד איתו ביומיום.

פורסם

אני מסכים, 13.3 זה גודל שהוא פשרה אופטימלית בין ניידות לשימושיות. משקל של 1.5-1.7 זה גבול עליון לדעתי.

לי יש ASUS U36JC 13.3 מעבד i5, דק וקל, ומחזיק הרבה זמן על סוללה. לדעתי הוא אידאלי ותמורה מצויינת למחיר

שהוא עלה לי בארה"ב (2600 ש"ח, בארץ 4200).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
מכיוון שהתואר הולך להיות בכלכלה ולא במקצוע שדורש מחשבים עם כוח עיבוד מטורף, אני מחפש משהו קטן ויעיל.

פה אתה טועה.

בלימודי כלכלה יש הרבה מתמטיקה, שימוש נרחב באופיס, במיוחד חישובים ובניית סקריפטים באקסל.

אתה חייב PC עם WINDOWS ו-OFFICE.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הוא לא טועה כי הוא לא דיבר על מערכת ההפעלה, אלא על הגודל והמעבד, והוא צודק.

סקריפטים באקסל לא דורשים כוח עיבוד יוצא דופן, כל מחשב בסיסי יספיק.

כדאי שיהיה i5 בכללי, אבל אין בעיה גם עם i3.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...