Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות האירוע בבנק הרגשתי צורך לחדד את העניין.

כל מקום שאני הולך אליו, בין אם זה בנק, גני ילדים, בתי ספר, מוסדות ציבור, סניפי דואר וכו' תמיד יושב איזה זקן רופס על הכסא במדי אבטחה, בדרך כלל עם אקדח שמרותך לו לכיס, משהו שנראה שיקח לו 5 דקות רק לשלוף וזה אם הוא בכלל יחליט לפעול.

זה תקף לגבי מוסדות ציבור וכן מוסדות פרטיים, תמיד השומר נראה יושב שם, עסוק בכלום, לא בכושר, בטח לא נראה מבצעי, לרוב נראה אחד שגם בלי נשק אפשר לגבור עליו.

ממש נראה כאילו מושיבים אותך שם כדי לסמן וי על זה שנמצא שומר במקום, כיסוי תחת למקרה שיקרה משהו אז יגידו, היה שומר.

עשרות פעמים נכנסתי לבנקים, סניפי דואר, מוסדות ציבור ועוד עם תיקים גדולים שיכלו להכיל בקלות כמה עשרות ק"ג חומרי נפץ, מעילים עבים בחורף וכו' וברוב המקרים בכלל לא נבדקתי.

המקומות היחידים שבהם ראיתי מאבטחים רציניים ומאיימים זה כל שרותי הבלדרות למינייהם בהם אחד מחפה על השני עם עוזי קצר שלוף לאורך כל הדרך, ומאבטחים של לשכת רה"מ\שב"כ שתמיד נראים מבצעיים ונותנים משמעות למילה אבטחה.

דעתכם?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אז מזל שאתה לא מכיר את שוטרי הסיור שעובדים בלילה, רובם נראים חסרי כושר גופני בעליל, מדברים שפה זולה ווולגרית ועושים עשרות עבירות תנועה. יצא לי כבר מס' פעמים ליראות ניידת עם ילדים מתנדבים שנוסעת נגד כיוון התנועה בכביש או עולה על מדרכת ההפרדה כדי להגיע לנתיב השני, לא מאמין שיש כ"כ הרבה מקרים שדורשים חסכון של 15 שניות בביצוע פרסה בטיחותית.

רוב הסיור שלהם מתמקד בטעימות הקפה ב-Yellow ומשם ל-Sogood ומקנחים במנטה.

בכל מקרה, מה אתה מציע?

פורסם

הכל עניין של תקציב ושל דרישה, יש לרוב המקומות שציינת הדרישה היא (גם אם לא רשמית) היא הרתעה בלבד, כלומר עצם העובדה שניצב מאבטח בכניסה יגרום לאוטו מפגע לעשות אחורה פנה ולחפש מקום אחר. אפשר להתווכח כמה זה נכון או לא אבל אם אתה לא גוף ממלכתי או ביטחוני אתה לא יכול לשלוח מאבטח להכשרה ארוכה ומבחני כשירות באופן קבוע כי המוסד שיעשה את זה כנראה יקרוס. מחלקת אבטחה בכל מקום היא מחלקה לא יצרנית שזוללת כסף ואין סוף כסף כי לביטחון אין גבול להוצאות. מתחיל עם הכשרות למאבטח ונגמר במצלמות מעקב ונגמר בכספות ומכשירי זיהוי לעובדים.

פורסם

בכל מקרה, מה אתה מציע?

אנשים שבאמת מתאימים לתפקיד, חיצונית, פיזית ומקצועית.

רצוי שלא יעברו את גיל ה 40.

לדוגמא, יוצאי פלוגות קרביות מצה"ל.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
אנשים שבאמת מתאימים לתפקיד, חיצונית, פיזית ומקצועית.

רצוי שלא יעברו את גיל ה 40.

לדוגמא, יוצאי פלוגות קרביות מצה"ל.

אין ספק שאנשים יעופו על משכורת מינימום כעובד קבלן, שמשהים לך משכורת וגונבים לך מאות שקלים במסווה של ביגוד והפסקות.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני בהחלט לא יודע כמה מרוויחים מאבטחים של בתי ספר מוסדות מסויימים וכו'

אבל אם המצב כמו שתיארת תוסיף להודעה האחרונה שלי "בשכר ותנאים מתאימים והולמים"

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

מה אתה משלם מה אתה מקבל.

חברה שרוצה שיעבדו אצלה חברה צעירים עם רובאי גבוה צריכה לשלם בהתאם.

אבטחה נהפכה לסוג של עבודה פשוטה -רישיון לנשק בין 8 שעות ל4 ימים (תלוי בקורס , לא יותר מדי קשה לעבור אותן).

השכר? מינ' , חברה שדורשת חברה שהיו לוחמים תדרוש קורס הרבה יותר רציני (לדוגמא - מאבטח ברכבת עובר קורס של 3 שבועות) ותשלם הרבה יותר (35+).

פורסם

קודם כל להבהיר כמה דברים:

1. תפקידו של מאבטח הבנק הינו למנוע אירוע פח"ע ולא שוד. הם מקבלים הוראה לא להתערב במקרה של שוד. הבנקים מבוטחים והם אינם רוצים לסכן חיי אדם.

2. לאחרונה הציבה משטרת ישראל דרישות מסויימות בקשר למאבטחים במקומות רגישים כמו בנקים ובתי ספר - מאבטח ברוב הבנקים ובתי הספר נכון להיום חייב להיות מסוגל לעבור בוחן בר-אור. כנראה שזה יהיה בקרוב בעוד מקומות.

יש לי חבר שעבד בתור מאבטח כבר 10 שנים בערך ופיטרו אותו מהבנק בו הוא עבד כי לא הצליח לעבור בראור וכאשר ניסה להתקבל למוסדות חינוך גם לא עבר את הבר-אור ולא הצליח להתקבל. למזלו כל זה יצא לטובה כי מצא עבודה כמאבטח בחברת היי-טק מוכרת עם תנאים מצויינים (יחסית למאבטח).

3. בקשר לשוטרי הסיור - הם אינם נדרשים למאמץ פיזי רב מדי, בנוסף גם עליהם לעבור בוחן בר-אור שנתי. מה שנדרש משוטר טוב היא יכולת שכלית טובה. וכאן לצערנו הם נכשלים בענק.

פורסם
קודם כל להבהיר כמה דברים:

1. תפקידו של מאבטח הבנק הינו למנוע אירוע פח"ע ולא שוד. הם מקבלים הוראה לא להתערב במקרה של שוד. הבנקים מבוטחים והם אינם רוצים לסכן חיי אדם.

2. לאחרונה הציבה משטרת ישראל דרישות מסויימות בקשר למאבטחים במקומות רגישים כמו בנקים ובתי ספר - מאבטח ברוב הבנקים ובתי הספר נכון להיום חייב להיות מסוגל לעבור בוחן בר-אור. כנראה שזה יהיה בקרוב בעוד מקומות.

יש לי חבר שעבד בתור מאבטח כבר 10 שנים בערך ופיטרו אותו מהבנק בו הוא עבד כי לא הצליח לעבור בראור וכאשר ניסה להתקבל למוסדות חינוך גם לא עבר את הבר-אור ולא הצליח להתקבל. למזלו כל זה יצא לטובה כי מצא עבודה כמאבטח בחברת היי-טק מוכרת עם תנאים מצויינים (יחסית למאבטח).

3. בקשר לשוטרי הסיור - הם אינם נדרשים למאמץ פיזי רב מדי, בנוסף גם עליהם לעבור בוחן בר-אור שנתי. מה שנדרש משוטר טוב היא יכולת שכלית טובה. וכאן לצערנו הם נכשלים בענק.

לפני כמה זמן נכנסה התקנה הזאת? הבוחן היחיד שמאבטח של מוסדות צריך לעבור זה בראור ללא ציון.

מאיפה יביאו עכשיו כול כך הרבה מאבטחים חדשים , רוב המאבטחים במקומות כאלה הם חברה מבוגרים 50-60+

פורסם

במשרדי ממשלה האבטחה כמה רמות מעל-הם ממש קפדנים.

בקניונים-זה דיי להרתאה(איזה גבר לא יצליח לעבור פרחה עם מגנומטר).

הם צעצוע מרתיע,הם עוד כמה שניות של התעסקות שמפרידות בין פיגוע קטלני להרוג אחד(האמבטח).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם לוחם מפלוגה קרבית שירצה לעבוד באבטחה, אין לו מה לחפש בעבודת תמורת 35 שקל לשעה בשביל לשמור על כמה ילדים באיזה בית ספר.

לא חסר חברות אבטחה טובות במקומות אחרים בעולם.

מאבטח ב PMC מקבל בין 500 ל 1000$ ליום (תלויי באיזה חור בעולם ובאיזה תפקיד)

ללוחמים לא חסרה עבודה בחו''ל תמורת תשלום הוגן ויפה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
מאבטח בבנק, מקבל שכר של 29 ש"ח לשעה מחברת השמירה. זהו בהחלט לא שכר ששוה לסכן את החיים עבורו.

אני מקווה שאתה צוחק.

מאבטח כזה מקבל טיפה מעל המינימום , וזה בתנאי שיקבל את המשכורת בלי טעויות כלשהן.

בעקרון זה תלוי בחברה , ובקורס שעשית. שומר ללא קורס כלשהו מקבל מינימום , מאבטח מוסדות חינוך מקבל תוספת של כמה שקלים למשכורת , קניונים - בנקים - עמידר - בתי ספר , 90% מהמאבטחים הם מבוגרים , חלקם אחרי פנסיה.

המשכורת באבטחה הולכת לפי העבודה - תשב בבוטקה כל היום? תקבל מינימום , תעשה עבודת אבטחה - תקבל משכורת גבוהה

לגבי הפיגוע בבנק , גם אם היה שם מאבטח לא היה קורה שם יותר מידי , מי שילך למטווח ימצא שם מבוגרים שבקושי יודעים איך לתפעל נשק , וזה עוד על יבש ולא בזמן אמת , ושלא נדבר על דיוק בירי.

לא בקיא בהסטוריה אבל אם הבנק לא הבין עם איזה לקוחות הוא מתעסק , אז הוא גם אשם , לא לשים שומר בכלל בבנק זה טעות , אבל תראו את ביטוח לאומי (עזבו שהם חברה ממשלתית) - הם הבינו עם מי יש שם עסק (אנשים קשי יום) ויש שם מערך אבטחה רציני.

אבל תבואו לחברה שמשלמת לציעירים 29 , 32 שקלים לשעה ויותר ותראו מה זה עבודת אבטחה

רכבת ישראל , אלתא , נמל , נתג"ז , תע"ש , נתב"ג וכו' וכו'

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...