Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל קונספט היס מקס פורסם כשיצא לאויר העולם כ"יום אחד הוא יהיה TIVO".

במערכת הטיבו, המכשיר לומד את סגנון הסרטים/ סדרות/ שחקנים/ בימאים ספציפיים שאתה נוהג להקליט ומקליט באופן עצמוני סרטים תואמים להעדפות שלך שלא תיכננת אותם להקלטה.

אבל זה טיבו, זה לא יס מקס.

לפני שבועיים הקלטתי 2 סרטים ברצף בכיכוב ג'ייסון סטאטם, פתאום הוא התחיל להקליט לי לבד כל סרט של ג'ייסון סטאטם.

כנ"ל עם תוכניות דיוויד אטנבורו בערוץ אחד.

אתמול הוא פתאום הקליט לי לבד מלחמת הכוכבים (אחרי שבשבוע שעבר הקלטתי סרט אחר בסידרה).

אני אקדים את מי שישאל ואגיד ישר, לא לחצתי בטעות על הקלט סידרה או משהוא דומה והתוכניות הנ"ל שהוקלטו, מעולם לא הוזמנו על ידי או ע"י אישתי.

מישהוא נוסף שם לב לזה?

תענו מהר לפני שהממירים ישתלטו עלינו ויהפכו אותנו לגזע של עבדים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היס מקס שלנו מראה אינטיליגנציה גבוהה בהרבה: תכניות בלתי ראויות לצפייה (לדעתו של הוד רוממותו היס מקס) אינן מוקלטות אפילו אם הוזמנו על ידנו. חוסך המון זמן משעות הפנאי שלנו, והרבה מפח נפש.

הכי חביבה התכונה של "מעבר לחצות" - תכנית שהוקלטה ונחצית לשתיים על ידי שינוי התאריך וחדשות הלילה, נחצית לשתי הקלטות עוקבות. לפעמים, היס מקס מחליט שלא מגיע לנו לדעת את הסוף של "ללא עקבות".

:turn-l:
פורסם

אם תיכנס לתקציר (לחיצה על +) תראה שיס הוסיפו הערה (ניתן להקליט כסדרה).

מה שקורה הוא שהממיר פירש את הבקשה שלך להקלטה בתור רצון סמוי להקליט סדרה שלמה ולכן הוא נושם עצמונית.

שחק קצת עם ההגדרות וזה ישחרר אותך שוב לחופשי.

פורסם

מוזר,אני שנים עם יס מקס ואני גם חורש עליו די הרבה, ולעולם לא נתקלתי בתופעה כזאת. אין לך עוד מישהו שאולי הקליט את התוכניות?

פורסם
ולכן הוא נושם עצמונית.

אז אתה מאשר את החששות שלי? היס מקס נושם עצמונית?

פורסם

יבש....יבש...

פורסם
הכי חביבה התכונה של "מעבר לחצות" - תכנית שהוקלטה ונחצית לשתיים על ידי שינוי התאריך וחדשות הלילה, נחצית לשתי הקלטות עוקבות. לפעמים, היס מקס מחליט שלא מגיע לנו לדעת את הסוף של "ללא עקבות".

+1 . מעצבן ברמות על.

רק בגלל זה התייאשתי מלצפות ב"ללא עקבות".

שום דבר (חוץ מללחוץ ידנית מבעוד מועד,כל פעם מחדש) לא גורם לו להבין שזו אותה תכנית (אילו לפחות היו גורמים לו לזהות את זה כפרק חדש מאותה סדרה...)

אם התרגום לעברית אינו פיצ'ר חובה אצלך, תוכל למצוא את הפרקים הכי חדשים אצל ידידנו הפרד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
אז אתה מאשר את החששות שלי? היס מקס נושם עצמונית?

לא מותק.

מכשירים אינם פועלים עצמונית.

פשוט הגעת לגיל בו היכולת שלך להבין ולתפעל מכשירים חדישים נמצאת בירידה.

זה סוג של אלצהיימר טכנולוגי בלתי נמנע.

עצתי - תוותר.

קנה מכשיר VHS.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זבל של אנשים פה בפורום...גועל נפש!

בן אדם קשיש בא להתייעץ ועושים ממנו חוכה ואיטלולה.

אם הייתם פה ליידי, הייתי נותן לכם איזה זאעץ או א-פאץ שהייתם ממש רואים כוכבים.

• תוכן חדש...