Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שקורה כשהמכונים הקטנים ניסגרים(סטייל ספירנט) ולא נישארות ברירות אז הגדולים מעלים ומעלים את המחיר .

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

200 דמי רישום.

330 לחודש.

326 לחודש.

ומיום ראשון זה עוד 140 לעוד עשר יום.

יוצא 996 לחודשיים ועשר יום.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
200 דמי רישום.

330 לחודש.

326 לחודש.

ומיום ראשון זה עוד 140 לעוד עשר יום.

יוצא 996 לחודשיים ועשר יום.

דמי רישום אתה משלם חד פעמי.

200 + 324 בחודש הראשון = 524

בחודש השני אתה משלם רק 320

בשלישי רק 316.

אם אתה תשלם בכרטיס אשראי יתנו לך חודש ראשון חינם ככה שזה מתקזז.

פורסם

הולמס פלייס בראשון לציון רוטשילד שילמתי 2700 שנתי משהו כזה, יצא לי בערך ה 240 לחודש+-.

בדימונה, הזוי אבל המחיר הוא כ 120-150 לחודש. (אני במקור מדימונה), והחדר כושר ענק.

Opel Adam S 2017

פורסם

רוב המכונים הקטנים כבר נסגרו פה זאת הבעיה וגם הקאנטרי פה החליט לקחת סכום גבוה.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
יש לי חבר שבנוי לתלפיות ומתאמן תדירות, ואין לו ולא היה לו מנוי לחדר כושר.

הוא עושה משקולות בבית, מתאמן בפארק של הילדים בחוץ (מתח, רצועות, ושאר עינויים), בערב, ושלום על ישראל.

אני בטוח שיותר נעים ונוח בחדר כושר ויש גם כוסיות, אבל גם בים יש, ובבקיני ובחינם...

אני משער שהחבר שלך גם ככה עם גנים טובים, לא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא שפוי לחלוטין. זה לאנשים שמשוויצים בעבודה שיש להם מנוי במכון כושר פלצני.

יש כל מיני סיבות לשלם יותר תמוכת המנוי.

אני מנוי בהולמס פלייס "פרימיום" בגרנד קניון בחיפה. משל פרמיה של כמה עשרות ש"ח בחודש בהשואה למועדונים אחרים בחיפה- אבל מצד שני אני נהנה מכמה יתרונות:

1. מיקום נוח בדרך לעבודה + חניה בשפע וחינם.

2. פתיחה בשעה מוקדמת בבוקר.

3. המנוי מאפשר לי כניסה לכל מועדוני הולמס פלייס בארץ - ואני מנצל זאת בימים בהם אני עובד בקריות (יש מועדון לא רע סמוך לקריון).

4. שירותי כביסת המגבות ששווים לפחות כמה עשרות ש"ח בחודש (לא צריך להחזיק מלאי מגבות בבית ולא צריך לכבס מגבות מדי יום).

יש למועדון עוד כמה וכמה יתרונות שאיני מנצל ולא הייתי משלם תמורתם פרמיה, אבל הסעיפים שלעיל מהוים סיבה מספקת.

מתוך זה אני ממליץ לפות"ש לבדוק כמה דברים:

1. מה מטרת האימונים שלך - פיתוח כושר אירובי? חיזוק שרירים? הזדמנות לפגוש בחורות? אימון עם חברים? האם אינך יכול להסתפק בכמה מכשירים ביתיים (משקולות, קפיצים) ובטיילת או מסלול הריצה השכונתיים?

2. באיזה מיקום גיאוגרפי ואיזה שעות פתיחה מתאימים לך - רוצה להתאמן מוקדם בבוקר לפני העבודה, או מאוחר בערב לפני השינה - בחר מועדון קרוב לבית או לעבודה ועם שעות פתיחה מתאימות.

3. האם אתה זקוק למדריך אישי? מדוב בהוצאה לא קטנה, אבל אם יש לך עניין בכך עליך לרחרח היכן יש מדריכים טובים.

ועוד דבר קטן - בהולמס פלייס ניתן לקבל מספר שבועות חינם אם תופנה על ידי מישהו המתאמן במועדון. נסה להתעלק על מישהו שיתרום לך זכות כזו ונסה את המועדון מספר שבועות. אני התחלתי כך (שבועיים חינם, במבצע שניתן לאשתי) ומאז אני מתאמן כבר קרוב ל-8 שנים באותו מועדון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי, אם מדובר על תקופה של חודשיים בלבד, חבל על הכסף.

תתאמן בבית / בפארקים ותחסוך את ההוצאה הזאת.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בידיוק, מחודשיים-שלשה לא יצא כלום מחדר כושר

מתח, מקבילים ועוד כמה תרגילים עם משקל גוף יתנו הרבה יותר לפני גיוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני משלם בקאנטרי גבעתיים 3800 לשנה עם הנחת סטודנט.

317 לחודש.

בגלל שאני משלם את המנוי אני גם הולך כמעט כל יום וכבונוס יש כוסיות ומילפיות מזיעות.

תמיר.

• תוכן חדש...