Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני וחבר לפני גיוס החלטנו להירשם לשלושה חודשים למכון כושר, כמו כולם הלכנו לגדולים גו אקטיב והולמס פלייס.

אנו גרים בראשון לציון אגב.

שבאנו לגו אקטיב המנוי עמד על לא פחות מ1200 לחודשיים וכמובן שזה כולל דמי רישום. אין ספק שהופתענו.

אחר כך השפויים יותר הולמס פלייס, המנוי עומד על 1000 שקל לחודשיים.

ועכשיו הטענות 500 שקל בחודש למכון כושר?! מישהו השתגע שם או משהו? זה המחירים אולי ואני מפספס משהו?

למה לעזאזל כל כך הרבה כסף?? יש למישהו חלופה למכונים האלו ( בראשון לציון ).

זה לא נורמאלי וזה לא הגיוני לבקש מבנאדם לשלם כל כך הרבה לחודשיים!

זהו פרקתי את התסכול עכשיו תורכם להגיב :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה שלי במקור מק"ש, היא אמרה (וצדקה) שמנוי חודשי שם עולה 150 שקל, והייתה בהלם שהייתי מבסוט על הצעה למנוי ל-3 חודשים בבת ים 900+ שקל (וזה עוד חדר כושר זוטר).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדוע לא לקנות סט משקולות +ספסל (יד2) ב500 -600 שקל, לשים בחדר\מקלט ולהתאמן כמה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אין לי את המקום בשביל לקנות את זה.

ותודה אני יברר בספרינט :)

פורסם

בראשל"צ יש את הקאנטרי של ההסתדרות (ספורט פלוס לשעבר או איך שלא קוראים לזה), המחירים לבני פחות מ-18 צריכים להיות נוחים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

עד כמה שידוע לי , ספרינט בקשיים וסגר את המקום ונשארו עשרות לקוחות זועמים ששילמו קדימה ואין עם מי לדבר.

הקאנטרי של ההסתדרות מצויין, חדר כושר ברמה מאוד גבוהה, מחירים למשפחה לפחות , מאוד גבוהים.

פורסם

יש לי חבר שבנוי לתלפיות ומתאמן תדירות, ואין לו ולא היה לו מנוי לחדר כושר.

הוא עושה משקולות בבית, מתאמן בפארק של הילדים בחוץ (מתח, רצועות, ושאר עינויים), בערב, ושלום על ישראל.

אני בטוח שיותר נעים ונוח בחדר כושר ויש גם כוסיות, אבל גם בים יש, ובבקיני ובחינם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה אחלה רעיון לגרום לך להתאמן. כשתשלם כזה סכום מידיי חודש, יהיה לך כואב לא להגיע, וכך תסחוב את עצמך לחדר כושר באופן תכוף, וכך באמת תרד במשקל/תגדיל מסת שריר, והמכוני כושר יגידו שהם עושים את העבודה :)

אני מנוי בגו אקטיב נס ציונה- שילמתי 3800 שנתי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שבאנו לגו אקטיב המנוי עמד על לא פחות מ1200 לחודשיים וכמובן שזה כולל דמי רישום. אין ספק שהופתענו.

אחר כך השפויים יותר הולמס פלייס, המנוי עומד על 1000 שקל לחודשיים.

לא שפוי לחלוטין. זה לאנשים שמשוויצים בעבודה שיש להם מנוי במכון כושר פלצני.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם תשכור רכב ליומיים תשלם 250 שקל ביום, אם תיקח אותו לשבועיים המחיר ירד לכיוון ה-100. ככה זה עובד.

בנוסף, על מותגים משלמים ביוקר וזה לא תמיד שווה את ההשקעה. נכון שהציוד שם אולי קצת יותר חדיש, אבל בחורות יפות ומדריכים טובים יש בכל מקום וגם הציוד בקאנטרי השכונתי יספיק בד"כ לסוג ההתעמלות שדרושה לאדם הרגיל.

לפני כעשור הייתה שורה של אלופי הארץ בבודי-בילדינג שיצאו מאותו מכון כושר מקומי בנתניה. במקרה גם אני התאמנתי שם באותה תקופה ואחד מהם היה המדריך שלי. מאז יצא לי לבקר גם במוסדות יוקרתיים יותר ואני לא יכול לומר שהרגשתי הבדל כלשהו מלבד בהיבט הוויזואלי.

יש אנשים שתמיד ישתו רק קוקה קולה, ילבשו רק חולצות של לקוסט ויספרו לכולם שיש להם מנוי בהולמס פלייס. תחשוב אם אתה רוצה להיות אחד מהאנשים האלה או מעדיף להשקיע את כספך בצורה חכמה יותר.

פורסם
זה אחלה רעיון לגרום לך להתאמן. כשתשלם כזה סכום מידיי חודש, יהיה לך כואב לא להגיע, וכך תסחוב את עצמך לחדר כושר באופן תכוף

רק שהמציאות מוכיחה שחדרי כושר מבססים את תכנון הקיבולת שלהם על העובדה שחלק ניכר לא מגיע בסוף...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הקאנטרי גם רוצה מחיר הזוי אך שפוי יותר שיוצא 450 לחודש שזהו גם לא מחיר אטרקטיבי.

דריש אני יודע שככה זה עובד אבל בחייאת על מה לשלם 500 שקל בחודש?

פורסם

איך 1000 שקל לחודשיים דור

199 דמי הרשמה

324 לחודש וכל חודש יורד ב 4 שקל, חודש הבא הבא תשלם 320... 316... אבל בחיים לא יצא לך 1000 שקל.

וזה עוד מנוי שאתה יכול לצאת ממנו מתי שתרצה. בגלל זה עדיף לשלם קצת יותר ( 269 שקל לחודש אם אתה נרשם לשנה ) ולא להיות תלוי באף אחד.

יאאלה בוא כבר :twisted:

ספרינט נסגר והועבר למקום אחר, יש את פרפקט בודי ברחוב התזמורת 60 אבל הוא רחוק יותר.

• תוכן חדש...