Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

בעקבות מעבר דירה יחד עם חברתי, השלמנו עם העובדה שאף צד לא מוכן לוותר על חברת הכבלים שהיה רגיל אליה.

בבית יהיו 2 טלויזיות - אחת בסלון אחת בחדר השינה. כרגע, ישנם 2 ממירים של הוט וחברתי רוצה להזמין את YES ע"מ

לבצע התקנה של 2 ממירי YES בכ"א מהטלויזיות.

השאלות שלי רבות:

1. האם הדבר אפשרי? עלולות לצוץ בעיות או תקלות תשתיתיות בעקבות המהלך?

2. אילו דברים אני צריך לבדוק בכדי למנוע בעיות במידה ויהיו? (מבחינת הטלויזיות, ממירים, תשתית).

3. אשמח לקבל כל פיסת מידע ממשתמשים שכבר עברו חוויה שכזו.

תודה רבה,

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בכדי להמנע מאי הבנות , עליך להודיע ליס שצריך לבצע התקנת תשתית מלאה בבית !

זה אומר לקדוח חור כניסה נוסף לדירה לתשתית של יס ( אם זאת דירה שכורה אסור לך לעשות זאת ללא אישור בעל הדירה ).

דבר נוסף עליך לוודא שכל טלביזיה יש מקור כניסה נוסף המתאים לרצונות שלכם (למשל 2 כניסות HDMI ) אחרת זה יהיה מעצבן להעביר בין הממירים.

לדעתי זה בזבוז כסף מטורף מה שתשלמו כל חודש אבל אני לא נכנס לך לכיס.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

ניתן להשתמש בתשתית לשתי החברות. ישנם מפצלים המפרידים את העוצמות (עוצמה תקינה של הוט תהיה בין 5Mhz-1005Mhz ועוצמה תקינה של יס תהיה 1200Mhz-2500Mhz). הם טיפה יקרים, אבל אם אתה באמת באמת רוצה את שתי החברות, זה ישתלם לך.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

maphisto - שתי הטלויזיות חדשות ולכל אחת יש לפחות 2 כניסות HDMI.

תאמין לי שאם היה אפשר להגיע לפשרה - לא הייתי פותח את השרשור הזה.

אני יודע שזה בזבוז של כסף ויכול להיות שאני אשבר אחרי חודש-חודשיים מהנטל הכלכלי שבדבר.

מעדיף קודם לנסות ולראות איך זה יהיה, לבטל תמיד אפשר.

roeibf - אבדתי אותך. אתה מתכוון לממיר אחד שמחליף בלחיצת כפתור בין הערוצים והתכנים של YES לבין של HOT?\

מדוע זה כ"כ ישתלם לי? אשמח לקבל יותר מידע על הנושא בצורה בסיסית יותר (לא מבין בנושא יותר מדי).

פורסם
לבטל תמיד אפשר.

חחחח, אנחנו נצטט אותך עוד מספר חודשים .

אני לא כל כך מבין מה ההבדל בין החברות שאתה לא מוכן ( או היא) לעבור אלא להוציא סכום לא מבוטל כל חודש.

ישנם פתרונות זולים ברבה לדברים נקודתיים .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

the one אני לא יודע על מה roeibf דיבר עם המפצל אבל להעביר בין הממירים (כמובן אחרי שהם מחוברים ובהנחה שמדובר בטלוויזיה חדשה יחסית) ניתן בלחיצת כפתור, פשוט להחליף בין החיבורים (לא פיזית אלא הטלוויזיה מראה לך את מה שיש בשקע השני).

לדעתי זה בזבוז כסף, 50% מהזמן אתה לא משתמש באחד מהממירים ובכול זאת משלם עליו (ובאמת כמו שmaphisto רוב התכנים הם זהים). ואת רוב הסדרות והסרטים ניתן להשיג באינטרנט (בתשלום או בחינם).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הוא דיבר על מפצל לטובת חיבור הממיר.

הממיר צריך לקבל Signal ובמידה והוא רוצה את שניהם (לא מדובר במעבר בטלויזיה של כניסה) הוא צריך ששני הממרים יהיו מחוברים אזי תשתיות כפולות.

פורסם

הרי יש טווח תדרים מסויים שהממיר יודע לפענח (ממיר הוא מפענח). אם תערבב את השידורים של הוט ויס, תוכל לראות אבל יהיו הפרעות תמידיות.

לכן, ישנו מפצל עם כניסה אחת ושתי יציאות: אחת לC BAND, התדרים של יס -1Ghz ועד 2.5Ghz וכן התדרים הנמוכים יותר של הוט - V/UHF, אשר נמצאים בטווח שבין 5Mhz ל-1Ghz.

יש גם פתרונות זולים יותר, בדמות פילטרים למיניהם, אבל הם לא תמיד עובדים פרפקט.

עריכה: קוראים ליצור המוזר הזה Diplexer.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
בעקבות מעבר דירה יחד עם חברתי, השלמנו עם העובדה שאף צד לא מוכן לוותר על חברת הכבלים שהיה רגיל אליה.

לא אוכל לייעץ בנושא התאמת הממירים, אבל מכיוון שזו שאלה של אוף-טופיק אני מציע לשניכם לקרוא מעט על "מסוגלות זוגית". מסוגלות זוגית פירושה, בין היתר, ההבנה שלא יהיה לך כל מה שאתה רוצה ו/או כמו שאתה רוצה , והיכולת לראות את הדברים מנקודת מבטו של האחר. אמנם זה טוב ויפה שכל צד שומר על עצמאות אבל מצד שני העובדה שאף צד לא מוכן לוותר , מדאיגה בשלב כ"כ מוקדם של הזוגיות.

פורסם

ג׳ינג׳י אם עכשיו אתם לא מתפשרים על חברת כבלים, מה תעשו בירח דבש?

המתכון לזוגיות נמצא בפשרות הדדיות, אם אתם לא מתפשרים עכשיו על דבר כזה זה אז הבעיה שלכם היא לא בתשתית הכבלים אלא בתשתית היחסים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • אחראי פורום
פורסם

מסכים עם השניים האחרונים, יש פה עניין הרבה יותר בסיסי, ליאור.

ממליץ לך בחום ליישר קו כבר עכשיו. הדילמות וההחלטות שבאות אח״כ הן קצת יותר מהותיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ואני אשפוך עוד כוסית שמן למדורה - שתי טלויזיות בבית ולכל אחת שני ממירים? זה באמת מכשיר כ"כ חיוני לחיי היומיום שלכם?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

חברים, כולכם צודקים.

אבל, הסיפור הוא כזה: היא מביאה עמה את הטלויזיה 42' שלה ונאלץ לתקוע אותה בחדר השינה בנוסף לטלויזיה שלי שנמצאת בסלון.

היא ממש עקשנית על YES כי יש שם את כל הסדרות שהיא אוהבת. אני רוצה להישאר ב-HOT רק בגלל המבצע שקבלתי מהם

בקומבינה של אנטרנט 15 מגה + כבלים עם 3 חבילות +ספק - במחיר זנותי מאוד של 209 ש"ח.

הרשת אנטרנט מהירה מאוד ולא היתה לי מעולם בעיות עמה

לפי מה שהיא אמרה לי, היא משלמת ל-YES קרוב ל-300 ש"ח וזה כמובן שבלי אנטרנט!

מבחינת העלויות - יצא לי לשלם יותר אם אסכים לוותר על הדיל שיש לי עם הוט, משמע להתחלק עמה בתשלומים על YES + תשלום

נפרד לאנטרנט של ספק + תשתית.

מה דעתכם?

פורסם

עבדתי בהוט כמעט שנתיים בשירות לקוחות, התחברתי להוט כמה חודשים אחרי תחילת העבודה שם וניתקתי את YES כי היתה לי אז הטבת עובד מצוינת. כשסיימתי את עבודתי (התפטרתי בצער בגלל תחילת לימודים) החלפתי מבצע לאחד מצוין וכך עד היום.

כאחד שעבד בהוט אני עדיין טוען שאין בעיה של שירות, יש בעיה של נציגים עם רמת IQ של אפס, שעושים שטויות במערכת ואז גורמים ללקוח לחיובי סרק או שמזלזלים בלקוח. אני לא אוהב לדבר על עצמי, אבל לקוחות תמיד אהבו לשוחח איתי, כתבו לי מכתבי תודה וכ'. בעניין התוכן, כאחד שמנוי עכשיו להוט אני לא מוצא מה לראות. עם הממיר המקליט אני מקליט תכניות מערוץ 2 ו- 10... עם YES הייתי יושב כל היום ורואה סדרות, ואחותי היתה יושבת ורואה סרטים - הטלוויזיות היו עובדות המון.

בקיצור: אם זה בגלל מחיר - תתחבר להוט, יש להם באמת מבצעי טריפל יוצאים מהכלל.

אם זה בגלל תוכן - תתחבר ל- YES. גם אם הוט יעלו איזו הפקת מקור, לא בעיה לראות אותה על המחשב. נכון שלא הכי נוח, אבל בכל זאת. אני מתגעגע ל- YES.

פורסם

זו פונקציה של המחיר נטו. רבאק, כמה שעות אתה יכול למצוא את עצמך בבית צופה בטלויזיה באמצע השבוע? שעה, שעתיים,

שלוש שעות גג?

כרגע יש לי ספק - תשתית - כבלים בסכום זול מאוד של 209 ש"ח.

הסברתי לה שאם נעבור לYES היא משלמת להם 270 ש"ח נדמה לי, ומה עם אנטרנט? כמה עולה היום ספק ותשתית הכי זולים,

100 ש"ח? ואז נניח יצא לשנינו לשלם 200 ש"ח?

למה לעשות את זה כשבהוט יש לה הכל כשהיא יכולה להוריד את הסדרות שהיא מפסידה מYES וכך היא חוסכת לפחות 150 ש"ח

לשנינו בחודש שזה 1700 ש"ח בשנה? לא חבל? בסכום כזה אפשר לטוס לאיזה סופ"ש ביוון או לא יודע מה.

תאמינו לי, לא יודע מה לעשות.

• תוכן חדש...