Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי קצת להשקיע ברכב שלי עשיתי לו ווקס ואני מתכנן גם לעשות פוליס ווקס.

עכשיו הדבר שמצעבן אותי ברכב זה הפלסיטקה הדהוי מחוץ לרכב הצבע כבר נהיה שחור בהיר כזה..

יש איזה תרסיס או חומר שאתם ממליצים לי עליו שאני יוכל לחדש את הפלסיטקה שלי שיחזור להיות שחור כמו פעם ?

פורסם

כמו שהמליצו מעליי, Silk shine יתן לך תוצאה מצויינת, פשוט לרסס מעט עם ספוג מיקרופייבר ולמרוח באחידות על הפלסטיק.

הוא מתאים גם לדופן הצמיגים, גומיות שחורות ופלסטיקה שחורה בפנים ובחוץ הרכב.

אם אתה אוהב ברק גבוה, תקח את Chemical Guys G6, הוא זהה לחלוטין פשוט מבריק יותר.

פורסם

גם למגוויר׳ס יש חומר מצויין לחידוש והברקת פלסטיקה חיצונית לא צבועה, מנסיון עם הרכב הקודם, שכבה דקה על הפלסטיקה וזה נשמר לאורך זמן (פעם בכמה חודשים צריך לחדש).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ממה שראיתי ברשת מהשוואה של המוצרים המובילים בקטגוריה הזאת מוביל מוצר של חברת optima.

תריצו חיפוש ב אוטוגיק., המוצר לא זול אבל הכי עמיד לאורך זמן לפי מה שראיתי.

פורסם
התחלתי קצת להשקיע ברכב שלי עשיתי לו ווקס ואני מתכנן גם לעשות פוליס ווקס.

עכשיו הדבר שמצעבן אותי ברכב זה הפלסיטקה הדהוי מחוץ לרכב הצבע כבר נהיה שחור בהיר כזה..

יש איזה תרסיס או חומר שאתם ממליצים לי עליו שאני יוכל לחדש את הפלסיטקה שלי שיחזור להיות שחור כמו פעם ?

אם תרצה תוצאה קצט יותר קבועה, יש מקומות בארץ ( דיטיילרים טובים בלבד ) שיעשו עבודה מקצועית יותר מאשר לרסס ולנגב חומר לפלסטיק.

יש מקומות שיעשו עבודה שבמקום להשאר רק כמה ימים ( או חומרי פרימיום שנשארים שבוע או שבועיים ) ישארו לך שנה שלמה או אפילו יותר!

פורסם

לפי מה שרשום הSilk Shine מיועד לפלסטיקת פנים הרכב, האם הוא בכלל יעשה משהוא על הפלסטיקה השחורה והעבה של חוץ הרכב? האם הוא גם מגן מפני UV על הפלסטיק או עוזר לשחיקתו?

תודה!

פורסם
אם תרצה תוצאה קצט יותר קבועה, יש מקומות בארץ ( דיטיילרים טובים בלבד ) שיעשו עבודה מקצועית יותר מאשר לרסס ולנגב חומר לפלסטיק.

יש מקומות שיעשו עבודה שבמקום להשאר רק כמה ימים ( או חומרי פרימיום שנשארים שבוע או שבועיים ) ישארו לך שנה שלמה או אפילו יותר!

מה זה החומר הסודי הזה, אולי תשתף אותנו ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מה זה החומר הסודי הזה, אולי תשתף אותנו ?

לחומר הזה קוראים solution finish, והוא נמכר בארה"ב.

הוא עולה בערך 30 דולר בשביל 30 מ"ל... החומר יקר בטירוף, אבל עושה את העבודה הטובה ביותר בתחום.

בגלל זה עדיף ללכת לדיטיילר לעשות את העבודה, כי חובה לדעת איך להשתמש בחומר בשביל לעבוד איתו ולא להרוס דברים אחרים בצבע.

לי למשל יש את החומר הזה, אני השתמשתי בו וקיבלתי את התוצאות הכי טובות שהייתי יכול לבקש על כל המכוניות שלי.

פורסם

לדעתי החומר הבא עושה אחלה של עבודה והרבה יותר חסכוני מכיוון שהוא בא באריזה 18 ליטר

אני משתמש בו המיכל כבר אצלי כמעט שנתיים ואני מאוד מרוצה. המוצר על בסיס שמן בפעם הבאה אולי אני ארכוש מוצר אחר שהוא על בסיס מים.

• תוכן חדש...