Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע המון כ 30000 בשנה מחפש רכב מרווח ואמין עם כיסאות עור ותא מטען גדול .. למי יש רעיון ? יש שברולט אימפלה .. ביואיק .. קרייזלר ..

פורסם

ניסאן מקסימה

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עם כזאת נסועה ועם הדרישה שלך לא תמצא רכב אמריקאי לא שתיין,חבר אתה הולך לשלם הרבה על הדלק,הייתי שוקל שוב את סוג הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק רכב דיזל יהיה לא שתיין בקילומטרז' כזה. ממליץ לחפש אוקטביה שמורה (לא קל, אבל שווה את המאמץ).

מצד השני, קוליר על גז יכולה להיות אופצייה (הבנתי שרכב הזה שורד גז).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב מפואר עם מושבי עור ב25K ועוד אחד שעושה 1 ל10? מצטער ידידי, זה לא ריאלי. בתקציב כזה אתה צריך לחפש רכב חסכוני יחסית בכושר נסיעה יומיומי.

במקרה הטוב תמצא איזה מרצדס E מאמצע שנות ה90 עם מנוע בנזין ו/או מונית לשעבר או רכב "רגיל" מאמצע שנות ה2000.

רכב בנזין כמו שאתה רוצה עושה 1 ל6 ולא 1 ל10. 1 ל10+ זה דיזל בסדרי גודל אלה או רכב צנוע יחסית.

באופן כללי, רכב מפואר עם מושבי עור יציב לא רוכשים בכסף האחרון ואם תמצא אחד ב25K, האחזקה שלו תהיה בשמיים. רוצה רכב מפואר? תיאלץ להכפיל את התקציב שלך פי 3~4.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ברכבים עם מנועים גדולים, בד"כ יש הבדל גדול מאד בצריכה בתוך העיר או מחוץ לעיר. כמו כן אופי הנהיגה כמוסן משפיע, השאלה איך תעבור את ה 30000 ק"מ? בתוך העיר? מחוץ לעיר? רגל כבדה?

פורסם

1 ל10 בבין עירוני לא ריאלי עם מנוע גדול על רכב גדול במשולב. בנסיעות בין עירוניות בקצב של סבתא בת 90 אולי הוא יקבל 1 ל10, אבל בפועל זה יהיה 1 ל8 בנסיעה סבירה. עם נסועה כזאת הפרש בין רכב "רגיל" לבין רכב גדול מפואר יהיה שווה ערך פלשיטת רגל.

רק דיזל על רכב גדול נותן צריכה שפוייה.

בתקציב כזה זה לא ריאלי. בתקציב פי 4 אולי כבר מתחיל להיות ריאלי. בתקציב כזה ריאלי רכב קטן או מקסימום משפחתי לנסועה כזאת.

פורסם
1 ל10 בבין עירוני לא ריאלי עם מנוע גדול על רכב גדול במשולב. בנסיעות בין עירוניות בקצב של סבתא בת 90 אולי הוא יקבל 1 ל10, אבל בפועל זה יהיה 1 ל8 בנסיעה סבירה. עם נסועה כזאת הפרש בין רכב "רגיל" לבין רכב גדול מפואר יהיה שווה ערך פלשיטת רגל.

רק דיזל על רכב גדול נותן צריכה שפוייה.

בתקציב כזה זה לא ריאלי. בתקציב פי 4 אולי כבר מתחיל להיות ריאלי. בתקציב כזה ריאלי רכב קטן או מקסימום משפחתי לנסועה כזאת.

צר לי לחלוק על רוב הדעות פה אבל אין לי ברירה.

בתור בעלים של מאליבו 2005 (שהוחלפה אחרי 5 שנים עם קוואליר)

אין ספק שהתמורה הטובה ביותר לכסף נמצאת ברכבים האמריקאיים הרבה פאר, הרבה כוח, הרבה נוחות , נכון שהצריכת דלק גבוהה יותר מרכב יפני 1600 אבל לא כל כך משמעותי - בדוק. בנוסף, הודות לבקרת שיוט אפשר להגיע לתוצאות טובות.

ב25,000 הייתי מחפש אמריקאית טובה ( לגבי אימפלה, הרבה המליצו לא לגעת , למרות שכאן בפורום יש בחור בשם יוני מב״ש שיגיד לך שזה הרכב)מאליבו, ביואיק,קרייזלר וכו. רק לבדוק טוב הסטוריות. רכב מוזנח יעשה המון בעיות בעתיד

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אני גר באשדוד הנסיעות שלי זה ירושלים במזרח נתניה בצפון באר שבע בדרום .ניכנס לתוך העיר חונה עובד ויוצא חזרה הבייתה

פורסם

לא שתיין זה נושא גמיש. הייתי ממליץ לך על שברולט אימפלה. יש לי חבר עם אחד כזה והוא מאד מרוצה. רכב נוח בטירוף [אמריקאי בכל זאת] וממש לא שתיין כרוני. יש לאיזה חבר פורום אחד כזה והוא מאד מרוצה.

הרוב טוב.

פורסם

אצלי במשפחה יש מאליבו 2005, אמינות טובה וצריכת דלק בין עירונית של 12.5 ק"מ לליטר בנסיעה מהירה למדי ועם מזגן. אני חושב שזה מכובד מאוד.

הרכב מאוד נוח ויציב על הכביש, לחיצה הגונה על הדוושה תטיס אותך ותדביק את הגב למושב אם אתה אוהב.

החסרונות הם תא נוסעים מעט זול ופשוט, מושב אחורי שלא מתאים ל-3 נוסעים, אבזור דל יחסית ברכבים שלא מצויידים בריפודי עור או גג שמש.

פורסם
ניסאן מקסימה

1+

רק אם תמצא אחת עם מנוע 3L ובקרת שיוט. מחיר ריצפה לרכב תפארת

Nissan Maxima A33 2L V6

Nissan Almera N16 1.8L

פורסם

החסרונות הם תא נוסעים מעט זול ופשוט, מושב אחורי שלא מתאים ל-3 נוסעים, אבזור דל יחסית ברכבים שלא מצויידים בריפודי עור או גג שמש.

מי יושב מאחורה? הרקולס?

אצלי שני כסאות של הילדים ועוד מבוגר יושב בכיף

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...