Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי התלבטויות רבות סגרנו עם חברת ליסינג על פיאט בראבו.

בשמחה וששון, הרכב הגיע היום.

האיש התקשר למוסכניק מוכר ואמין לשאול אם יאות לבדוק את הרכב לפני המסירה ולאמת שמצבו תקין.

המוסכניק רק שמע "פיאט"- אוי.... שמע "בראבו"- אבוי...!

טלפונית ורק על סמך שם הדגם הוא נחרץ ואיתן בדעתו, לא מסכים לראות, בשום אופן לא לקנות את הרכב, בכלל אסור להתקרב לפיאט. חסר אמינות לחלוטין. מבחינתו שווה להיפרד ממקדמה של כמה אלפי שקלים בשביל להיפטר מהרכב הזה.

פה בפורום שמענו כלכך הרבה דברים טובים על הרכב.

אנא, שמחו את האיש המבואס והסבירו לו למה המוסכניק טועה... או לחלופין, שכנעו אותנו שמוצדק להיפרד מכמה אלפי שקלים ולחזור למסע חיפוש רכב מפרך:cry:

פורסם

בוא ננסה לתקוף את ההתלבטות שלך מזוית אחרת, בעיקר כי אין טעם לחזור על הדברים שכבר נכתבו עשרות פעמים בפורום לגבי הרכב הזה:

כיצד המוסכניק שלך מנמק את ההמלצה שלו לוותר על הרכב? בכמה פיאט בראבו יצא לו לטפל?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האיש התקשר למוסכניק מוכר ואמין לשאול אם יאות לבדוק את הרכב לפני המסירה ולאמת שמצבו תקין.

טלפונית ורק על סמך שם הדגם הוא נחרץ ואיתן בדעתו, לא מסכים לראות, בשום אופן לא לקנות את הרכב,:cry:

אתה בטוח שדיברת עם איש מקצוע לאיטלקיות. אני כמעט בטוח שהבן אדם שאמר את זה לא לא בקיא בדגם הנ"ל. חוץ מזה למה "אוי" לפיאט, עד היום אני רואה מלא פיאט אונו, פונטו 55 ופונטו SX 2001 על הכבישים נוסעים כמו גדולים, מה הבעיה עם פיאט (לא אני לא עובד בסוכנות שלהם ובכלל לא מתחבר לפיאטים למיניהם. חוץ מזה אני יודע שלבראבו יש מנוע 1.4 טורבו מוצלח שנמצא גם באלפא, אני לא יודע מה אתה הזמנת, לגבי גיר אין לי מושג, אם בחרת בידני אז עוד יותר טוב.

הייתי מחפש בן אדם מקצוען שבודק ב- 2 עיניים ולא בשיחת טלפון!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

שמועות...כל עוד הרכב עמד בהצלחה בבדיקה במוסך מורשה פיאט(סריקת מחשב) ובמכון בדיקה אין שום סיבה לפסול אותו,

אחד הרכבים הבודדים שמציעים גם ערך מוסף.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
בוא ננסה לתקוף את ההתלבטות שלך מזוית אחרת, בעיקר כי אין טעם לחזור על הדברים שכבר נכתבו עשרות פעמים בפורום לגבי הרכב הזה:

כיצד המוסכניק שלך מנמק את ההמלצה שלו לוותר על הרכב? בכמה פיאט בראבו יצא לו לטפל?

נימוקים שלו- אתה רוצה שקט נפשי בשנים הקרובות? תעזוב את הרכב הזה, תקנה יפני. אני לא מתקרב אל הרכב הזה, לא מתעסק איתו. אלה רכבים גרועים- עדיין לא נולדה הפיאט ששווה משהו.

מכאן עולה גם התשובה לשאלה השנייה- לא יצא לו לטפל בפיאט בראבו. לשאלתנו אם הוא מכיר את הרכב הזה ספציפית ענה שהוא מכיר את הדגם הישן והוא על הפנים. אני יודעת שמכנית מדובר בשני רכבים שונים לגמרי. הוא, כנראה, אפילו את זה לא יודע.

כמו שomar87 אומר, כנראה שהוא מאד לא בקיא בדגם ובדגמי פיאט בכלל. ועדיין, התגובה היתה כ"כ חריפה שדי נבהלנו...

תודה על העידוד! לזה היינו זקוקים:)

פורסם
מכאן עולה גם התשובה לשאלה השנייה- לא יצא לו לטפל בפיאט בראבו. לשאלתנו אם הוא מכיר את הרכב הזה ספציפית ענה שהוא מכיר את הדגם הישן והוא על הפנים. אני יודעת שמכנית מדובר בשני רכבים שונים לגמרי. הוא, כנראה, אפילו את זה לא יודע.

לדעתי הפיסקה הנ"ל מסכמת באופן מצוין את הנושא.

כמה ישראלי זה לחוות את דעתך בנחרצות בנושא שאין לך שום מושג, ניסיון או ידע לגביו...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נימוקים שלו

הוא שכח את "התחממה לי פיאט 127 בעליות של הקסטל"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני תמיד אומר שמעולם לא ראיתי מוסך מורשה של יצרן מסוים פושט את הרגל כי אין עבודה ולכן, אני תמיד בוחר ברכב שמספק לי את מה שאני מחפש ברכב ולא את הרכב שנדמה לי שהוא יהיה הכי אמין, או ישמור על ערכו הכי טוב וכו'. כמובן שהכל במגבלות התקציביות שלי.

ודרך אגב, אין לי נסיון רב עם הבראבו אבל מהמעט שכן יצא לי, זה רכב מאוד נעים ואני מעדיף אותו כיום, גם כאשר הדגם וותיק מאוד, על הרבה משפחתיות חדשות (במיוחד אם מתייחסים אליו כל ידני עם אפשרות לאוטו')

פורסם
הוא שכח את "התחממה לי פיאט 127 בעליות של הקסטל"

וכמובן, ש"שכח" לציין שזה קרה לו (אם בכלל) לפני יותר מ-30 שנה.

שמע - אם אתה מעוניין ברכב הזה, אין מנוס גם מלהתקדם ולטפל במוסך שיכול ויודע לטפל ברכב הזה.

alfa 156 2.5.

פורסם

עדיין יש את הסטיגמות שפיאט מתחחמת? זה אחד הרכבים הכי לא אמינים?:nono:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי חבר טוב שהוא מוסכניק מעולה בדגמים שהוא מכיר - בדגמים שהוא לא מכיר הוא לא מתעסק (ולכן גם לא ממליץ עליהם)

במכוניות מתוחכמות כמו הפיאט, אם רוצים לשמור על שקט נפשי לא מטפלים אצל כולבויניק אלא במוסך המתמחה בדגם.

בדיוק בגלל הסיבה הזאת, אני בא למוסך של החבר שלי כדי לשתות קפה ולשוחח על דא ועל הא - בסקודה אני מטפל במוסך המתמחה בדגם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש לי חבר טוב שהוא מוסכניק מעולה בדגמים שהוא מכיר - בדגמים שהוא לא מכיר הוא לא מתעסק (ולכן גם לא ממליץ עליהם)

במכוניות מתוחכמות כמו הפיאט, אם רוצים לשמור על שקט נפשי לא מטפלים אצל כולבויניק אלא במוסך המתמחה בדגם.

בדיוק בגלל הסיבה הזאת, אני בא למוסך של החבר שלי כדי לשתות קפה ולשוחח על דא ועל הא - בסקודה אני מטפל במוסך המתמחה בדגם.

אולי הבראבו היא מכונית מתוחכמת, אבל הקטנות הן דווקא פסגת הפשטות. בפיאט פונטו ובפנדה יש מנוע שמככב כבר 20 שנה כמעט אצל פיאט, עם שינויים כאלה ואחרים.

פורסם
אחרי התלבטויות רבות סגרנו עם חברת ליסינג על פיאט בראבו.

בשמחה וששון, הרכב הגיע היום.

טלפונית ורק על סמך שם הדגם הוא נחרץ ואיתן בדעתו, לא מסכים לראות, בשום אופן לא לקנות את הרכב, בכלל אסור להתקרב לפיאט. חסר אמינות לחלוטין. מבחינתו שווה להיפרד ממקדמה של כמה אלפי שקלים בשביל להיפטר מהרכב הזה.

פה בפורום שמענו כלכך הרבה דברים טובים על הרכב.

אנא, שמחו את האיש המבואס והסבירו לו למה המוסכניק טועה... או לחלופין, שכנעו אותנו שמוצדק להיפרד מכמה אלפי שקלים ולחזור למסע חיפוש רכב מפרך:cry:

סטיגמה, למרבה ההפתעה, אינה נחלתם של הדיוטות בלבד. אולי להפך, אצל ה"מבינים" היא נטועה עמוק למדי שכן אצל אלו האחרונים קיים גם הצורך העז לטפח את המקצוענות הנחזית שלהם. לגופו של ענין הרי שהבראבו שאני מכיר מגלה אמינות מופתית, אני גם קורא כאן ובמקומות אחרים על נסיון דומה של אחרים. אז לפחות יש סיכוי שגם הבראבו המדוברת תתנהג בסדר וסיכוי זה גם משהו.

פורסם

אנסה לעזור מנקודת ראותי.

בשנת 82 אבא שלי רכש סיטרואן ויזה חדשה,עד היום הוא מספר לי איך החברים השכנים והמשפחה אמרו לו שהוא עשה את טעות חייו וישלם על כך,הרכב נמכר לאחר12שנה שבהם חרש את כל המדינה,עבד,טייל עם המשפחה,טופל בזמן תמיד,וכמעט שכחתי גם העביר שנתיים עם נהג חדש עם עודף הורמונים(עבדכם הנאמן..).רכב מצויין למי שלא הבין

לאחר מכן חזר הסיפור עם פגו 306 שעברה אליי ועם פגו307 שקניתי בעצמי ונהניתי מכל רגע.

כיום אני נוהג על האלפא השנייה שלי ועדיין אומרים לי רכב יפה אבל מלא בעיות...ושתי אחיותי מתניידות בפיאט פונטו ומשדרגות מדי תקופה לפונטו אחרות.

כניראה שהמוסכניק מפחד להפסיד פרנסה וזאת הסיבה שהוא קוטל רכב שהוא מודה שהוא לא טיפל בו.

לסיכום.אל תאמיני לרב סרן שמועתי אלה לאנשים עם ניסיון וכאלו יש בפורום לא מעט..סליחה על הסיפור הארוך..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...