Jump to content

eli7

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

הנקודות של eli7

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. שלום, הרכב בקושי סחב, לקחתי אותו למוסך מורשה פיאט בירושלים. לאחר פירוק הטורבו נקבע שהציר המרכזי שלו שבור ויש צורך בהחלפה. משומש 9,000 ש"ח, חדש 11,000 ש"ח. בגילו ובמצבו אני לא רוצה להשקיע ברכב את הסכום הזה. מכירים אפשרויות סבירות יותר להחלפת טורבו?
  2. נימוקים שלו- אתה רוצה שקט נפשי בשנים הקרובות? תעזוב את הרכב הזה, תקנה יפני. אני לא מתקרב אל הרכב הזה, לא מתעסק איתו. אלה רכבים גרועים- עדיין לא נולדה הפיאט ששווה משהו. מכאן עולה גם התשובה לשאלה השנייה- לא יצא לו לטפל בפיאט בראבו. לשאלתנו אם הוא מכיר את הרכב הזה ספציפית ענה שהוא מכיר את הדגם הישן והוא על הפנים. אני יודעת שמכנית מדובר בשני רכבים שונים לגמרי. הוא, כנראה, אפילו את זה לא יודע. כמו שomar87 אומר, כנראה שהוא מאד לא בקיא בדגם ובדגמי פיאט בכלל. ועדיין, התגובה היתה כ"כ חריפה שדי נבהלנו... תודה על העידוד! לזה היינו זקוקים
  3. אחרי התלבטויות רבות סגרנו עם חברת ליסינג על פיאט בראבו. בשמחה וששון, הרכב הגיע היום. האיש התקשר למוסכניק מוכר ואמין לשאול אם יאות לבדוק את הרכב לפני המסירה ולאמת שמצבו תקין. המוסכניק רק שמע "פיאט"- אוי.... שמע "בראבו"- אבוי...! טלפונית ורק על סמך שם הדגם הוא נחרץ ואיתן בדעתו, לא מסכים לראות, בשום אופן לא לקנות את הרכב, בכלל אסור להתקרב לפיאט. חסר אמינות לחלוטין. מבחינתו שווה להיפרד ממקדמה של כמה אלפי שקלים בשביל להיפטר מהרכב הזה. פה בפורום שמענו כלכך הרבה דברים טובים על הרכב. אנא, שמחו את האיש המבואס והסבירו לו למה המוסכניק טועה... או לחלופין, שכנעו אותנו שמוצדק להיפרד מכמה אלפי שקלים ולחזור למסע חיפוש רכב מפרך
  4. מישהו? בבקשה... מקבלים את האוטו מחר בבוקר
  5. שלום, קנינו רכב מליסינג (פיאט בראבו 2009, 75000 ק"מ). בדיקת הקנייה מטעם חברת הליסינג היתה טובה בסה"כ. הרכב עבר הכנה לקראת מסירה בה תוקנו, לדבריהם, כל הליקויים שנמצאו בבדיקה. אנחנו רוצים לקחת את הרכב לבדיקה מטעמנו לפני קבלת הרכב מחר. העסקה כבר נחתמה והבדיקה לא תסייע בהחלטה אם לקנות אלא נועדה לווידוא מצב הרכב ולבקשת תיקונים נוספים אם נדרשים. האם כדאי לקחת את הרכב לבדיקה במכון או במוסך? אולי מוסך יחסוך עלות ויעשה את העבודה מספיק טוב? בגלל שיש אחריות מחברת הליסינג, אין צורך בכל סעיפי הכסת"ח של מכון, ומקריאה בפורום עולה שמצב מכוני הבדיקה בירושלים די על הפנים... יש למישהו המלצה למוסך או מכון מתאימים לעניין? תודה רבה!! (ספציפית ובכלל, אילולא הפורום הזה היינו היום עם רכב אחר...)
  6. תודה לעוזרים! בסוף סגרנו על פיאט בראבו מליסינג באלדן. עלתה לכביש ב12/2009 (בת פחות משלוש וחצי). עשתה 75,000 ק"מ. טופס בדיקה של אלדן הראה רק בעיות שוליות- תיקונים בבלמים, החלפת צמיגים ופנס קדמי, שהם מתקנים כרגע. הרכב עלה 47,000 (46,000 אם ניקח את הביטוח שלהם). אחרי שיגיע מהמוסך- בדיקה שלנו והעסקה תצא לדרך. אומרים לא לוותר על בדיקה משלנו. בהנחה שמדובר על חברה אמינה- למה? אם בבדיקה שלנו יימצאו בעיות קטנות נוספות- נוכל לדרוש עליהן תיקון לפני המסירה? עכשיו נותר רק לקוות לאמינות לאורך זמן, ושבבוא העת נצליח למכור... (מה יקרה בעוד שש שנים לרכב שירד 70,000 בשלוש שנים? נצטרך לשלם למישהו שייקח אותו מאיתנו? )
  7. קיבלנו הצעה מאלדן. יש להם כמה רכבים במלאי. מחיר 47k+-. קילומטראז' בטווח שבין 85-105K. שנתון 2009- עלה לכביש ממש בסוף השנה (נראה לי נובמבר). הדגם הוא היחידי שיובא ב-2009, מגניפיקו. רמת גימור גבוהה אבל עם 4 כריות אוויר וללא esp. באוויס לפי מה שהבנתי אין בראבו. alfa_draco, Bull-81- תודה רבה!! נשמע ממש טוב (הבראבו כמובן), מעודד להתגבר על החשש מהמותג פיאט...
  8. בהמשך להמלצות שקיבלנו בפורום פנינו למגרשי רכב לברר על טויוטה קורולה. הרכבים המוצעים הם מ2009 ומעלה ומחירם גבוה מהסכום העומד לרשותנו (40-50K). הציעו לנו פיאט בראבו ומקריאה עליו נראה שזו אופציה מעניינת. נשמח להשוואה בין הבראבו לקורולה בקריטריונים הבאים: אמינות, צריכת דלק, עלויות אחזקה, נוחות שימוש למשפחה צעירה, שמירת ערך וסחירות עתידית. תודה רבה!
  9. תודה רבה! נפנה לבירור בהתאם להמלצות. נשמח לעוד חוות דעת לגבי מה מהרכבים עדיף- פאביה או קורולה? apple כתב שהקורולה עדיפה אבל לא בגרסת הsun- מה מייחד את הגרסה הזו? ההמלצה היא על קורולה אוטומטית או רובוטית? שבוע טוב!
  10. הצטרפנו אחרי קריאה מרובה בפורום, נעזרנו מאד, תודה! משפחה צעירה מחפשת רכב ראשון, בעיקר לנסיעות עירוניות. לא מבינים גדולים בתחום ורוצים רכב שילווה אותנו נאמנה בשנים הקרובות עם כמה שפחות מוסך. חוץ מהאמינות חשובות לנו בטיחות ועלויות דלק ואחזקה נמוכות. מראה הרכב / אבזור / ביצועים וכד' ממש לא מעניינים אותנו. תקציב- 40,000 עם אפשרות לחריגה. התלבטנו בין סקודה פאביה לטויוטה קורולה. נטינו לכיוון הפאביה אבל פעמיים כמעט נפלנו עם סוחרי רכב נוכלים (חוויה איומה בפני עצמה). לאור האמור החלטנו ללכת רק דרך מגרשים גדולים ומוכרים שקיבלנו עליהם המלצות. לא אכפת לנו לקנות רכב מליסינג במצב טוב. בתקציב שלנו נכנסות קורולות משנתונים 2006-7, או פאביה מ-2008, דבר שפחות קיים מליסינג. שאלותינו- 1. מישהו מכיר מגרש רכבים או חברת ליסינג, רצוי באזור ירושלים, שאפשר לקנות מהם בלב שקט? שבענו נוכלים... 2. בנתונים הקיימים- קורולה או פאביה? נשמח לחוות דעת. תודה רבה מאד!
×
×
  • תוכן חדש...