Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

אני נהג חדש. אמש נסעתי עם סבתא לסופר, אחרי שסיימנו את כל הקניות והעמסנו לבגז' אני יוצא לאט לאט מהחנייה וממשיך

בכיוון ישר לצאת מהחנייה של הסופר, בקצב של 20 קמ"ש ואפילו פחות. לפתע אני רואה מרחוק בחור שנותן פנייה מגניבה מימיני ודוהר בכיוון ישר אליי, נוסע מהר מאוד ועם פלאפון ביד, ולפני שהספקתי להבין מה קורה הוא שפשף ושרט לי את הטמבון מהצד של הנהג, את הדלת והמראה קצת נשרטה והתקפלה חצי. הזזתי את הרכב, יצאתי ומיד הבחור קפץ מהרכב והבחין בשלט של הנהג חדש וישר התחיל: "אתה נהג חדש", "אתה לא יודע לנהוג", "מה אתה עושה" - ישר התנפל עליי, "תביא את הפרטים שלך". לא הייתי אשם ולא הבנתי מה קורה, פעם ראשונה. סבתא שלי הייתה עדה לכך שהוא נסע במהירות גבוהה בתוך חנייה עם פלאפון. ועוד הוא מעז לצעוק ולהאשים אותי.

אני הכחול והוא האדום

whmnbp.png

בכל אופן אני לא יודע מה לעשות עכשיו ואיך זה הולך, החלפנו פרטים. הבחור הזה עובד באלבר והרכב לא שלו, סתם העביר רכב השכרה. לערב את הביטוח על שריטה כזו?

להלן תמונה עם הנזק שלי שלו, האם ניתן לראות ע"פ התמונה מי אשם כאן?

שלי (אין מכה בפנים, זה צל):

3467z3s.jpg

שלו:

35ireo0.jpg

תודה

פורסם

מתמונות הנזק אין אפשרות להסיק מי אשם בתאונה.

מאחר וזה רכב ליסינג, הוא יטען שאתה אשם (כדי שלא יאשימו אותו), ואז חברת הליסינג תגיש כנגדך תביעה בגין הנזק שנגרם.

לדעתי האישית - כדאי לך להקדים תרופה למכה, ולמהר להגיש תביעת נזק כנגד הנהג הפוגע.

(אתה יכול להגיש תביעה בתביעות קטנות. חברת הליסינג זה בימ"ש שלום, מה שאומר שתצטרך עו"ד).

לפני שאתה מגיש תביעה, אתה צריך להזמין שמאי שיקבע ערך נזק והאם יש ירידת ערך (צפה לעלות נזק לא קטנה)..

אח"כ תגיש תביעה בסכום נזק כפי שקבע השמאי + עלות שמאי + הוצאות נלוות.

זה שסבתא שלך היתה איתך - זה יכול לעזור. היא תשמש בתור עדה.

פורסם

מתמונות הנזק אין אפשרות להסיק מי אשם בתאונה.

מאחר וזה רכב ליסינג, הוא יטען שאתה אשם (כדי שלא יאשימו אותו), ואז חברת הליסינג תגיש כנגדך תביעה בגין הנזק שנגרם.

לדעתי האישית - כדאי לך להקדים תרופה למכה, ולמהר להגיש תביעת נזק כנגד הנהג הפוגע.

(אתה יכול להגיש תביעה בתביעות קטנות. חברת הליסינג זה בימ"ש שלום, מה שאומר שתצטרך עו"ד).

לפני שאתה מגיש תביעה, אתה צריך להזמין שמאי שיקבע ערך נזק והאם יש ירידת ערך (צפה לעלות נזק לא קטנה)..

אח"כ תגיש תביעה בסכום נזק כפי שקבע השמאי + עלות שמאי + הוצאות נלוות.

זה שסבתא שלך היתה איתך - זה יכול לעזור. היא תשמש בתור עדה.

כל זה בגלל שריטה? האם זה שווה את זה? לא התקשרו אליי עוד מהביטוח של אלבר יכול להיות שהבחור לא עירב ביטוח?

אני לא יודע אם שווה לי לערב ולהכנס לכל הסיפור הזה של הבית משפט והעו"ד, במילא יש לי מכה בצד של האוטו שאני צריך לסדר אז על הדרך גם את השריטה הזו.

פורסם
לילה טוב,

אני נהג חדש. אמש נסעתי עם סבתא לסופר, אחרי שסיימנו את כל הקניות והעמסנו לבגז' אני יוצא לאט לאט מהחנייה וממשיך

בכיוון ישר לצאת מהחנייה של הסופר, בקצב של 20 קמ"ש ואפילו פחות. לפתע אני רואה מרחוק בחור שנותן פנייה מגניבה מימיני ודוהר בכיוון ישר אליי...

מה עניין שמיטה אצל הר סיני, כדאי לך להשמיט את התיאור הזה כאשר תדווח על התאונה לסוכן ביטוח שלך.

באיזה מרחק מהצומת התרחשה התאונה, בעקרון אתה אמור לתת זכות קדימה לדרך הראשית כך שהעניין לא משחק לטובתך. מהשפשוף ניתן להסיק שאתה המשכת להתקדם בזמן שהוא נכנס לחניון.

פורסם

מה עניין שמיטה אצל הר סיני, כדאי לך להשמיט את התיאור הזה כאשר תדווח על התאונה לסוכן ביטוח שלך.

באיזה מרחק מהצומת התרחשה התאונה, בעקרון אתה אמור לתת זכות קדימה לדרך הראשית כך שהעניין לא משחק לטובתך. מהשפשוף ניתן להסיק שאתה המשכת להתקדם בזמן שהוא נכנס לחניון.

כנראה לא הסברתי את עצמי נכון. המקרה קרה בחנייה, הוא לא נכנס משום דרך ראשית.

זה קרה הרבה לפני הפנייה. ראיתי אותו מרחוק עושה את הפנייה הזו במהירות גבוהה ותוך כדאי עם פלאפון ביד בלי להסתכל מה קורה נוסע לכיוון שלי.

פורסם

כמה הערות

1. לחברת אלבר (או כל חברת ליסינג גדולה אחרת ) אין ביטוח מקיף. בגלל גודל הצי זה לא משתלם כלכלית. ולכן הוא לא "מערב ביטוח " אלא מפנה לחברה עצמה.

2. אם אתה רוצה לתקן את הנזק, אתה צריך לפעול כמו שאמרו לך (שמאי / הצעת מחיר / תביעה מול הנהג ואלבר )

3. אם הנזק לא מפריע לך ואין לך בעיה לנסוע ככה, תמשיך בתקווה שאלבר לא תגיש תביעה נגדך. ואז אתה צריך לחזור לסעיף 2

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...