Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי עם אחותי לראות גטס 2005, ממש דקה וחצי לאחר שהרכב מונע - הבחנתי כי מד חום המנוע מראה על חצי! :roll:

איך זה הגיוני? האם מדובר בראש מנוע או משהו חמור יותר?

בעל הרכב לא מצא הסבר וטען שהוא לא הניע את הרכב קודם לכן

תודה לכולם!

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

נראה לי שזה תקין

זה טמפרטורת עבודה של רכב,היה די חם היום וזה תפקידו של הטרמוסטט

אם הרכב לא עלה מעבר לזה זה נראה תקין.

פורסם

רוב הרכבים היום במיוחד שהם חדשים מגיעים לחצי סקאלה תוך דקות ספורות.

תקין לחלוטין אם הוא לא עבר את החצי\חום עבודה.

תיהיה בריא, איך הגעת לראש מנוע?

יש עוד הרבה תקלות פשוטות אפשריות עד שמגיעים לראש מנוע.

(אם אתה רוצה לבדוק אם הראש במצב טוב, תעשה בדיקת לחץ הפוך\קומפרסיה, אבל אני לא מאמין שבעל הרכב ירשה לכם, בכל זאת זה להוציא פלאגים וכו').

פורסם

תודה לכולם, ידוע לי שברכבים המודרנים המנוע מתחמם מהר, אבל סתם היה נראה לי מוזר ששניית ספורות עד דקה

מרגע ההתנעה - המחוג כבר הראה חצי.

פורסם

תקין !

סע לשלום המפתחות בפנים !

אם היית שובר ביצה, על מכסה המנוע היום ב9 בבוקר, הייית נהנה מחביתה טרייה!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אגב.. אני רוצה לציין שהיה יום באמת יום מטורף מבחינת החום! אבל זה קרה בשעות הערב.. 20:00

פחות או יותר..

פורסם

יש אפשרות גם ששעון החום מזייף !

משום שגם להרתיח מים בקומקום מלא לוקח מספר דקות, עד שהמים רותחים.

האם מדדת בסטופר, כמה זמן לקח מרגע ההתנעה?

מאין לך לדעת שהרכב לא הותנע ונסע לפני שהגעת?

הרכב היה במגרש מכוניות, אצל סוחר מכוניות, או אצל אדם פרטי?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בידיוק, אולי הרכב הותנע לפני כן.

אצלי בימים קרים\סבירים עם רוחות, הרכב תוך שעה-שעתיים כבר מתקרר לגמריי (המחוג חום דבוק להתחלה).

מרוב החום בימים האחרונים, אני חוזר הבייתה בצהריים (שעה 2 ככה), ומניע אותו בערך (שעה 6-7 ככה) והמחוג חום נמצא בין ההתחלה לקו-עבודה.

פורסם

זה תקין לחלוטין.

השעון חום מנוע ברוב המכוניות היפניות ובקוריאניות מציג טמפ' עבודה כבר שהמנוע נמצא בפועל ב 70מעלות, ז"א השעון יהיה במצב "טמפ' עבודה" כאשר הטווח טמפ' הוא בין 70 לכ97 מעלות.

במכוניות הצפרפתיות וחלק מהאמריקאיות שעון חום מנוע מציג את הטמפ' בצורה הרבה יותר מדוייקת ולכן ניתן לראות תזוזות קלות בשעון חום מנוע בזמן מאמץ, הכל עניין של תכון השעון מהיצרן.

פורסם

היה אצל אדם פרטי, הוא טען שהרכב לא נסע ולא הונע (לא נסע מאחר ופג הטסט לפני כחודש).

בכל זאת, גם ויתרתי כי ראיתי את נורת ה CHECK דולקת כהרגל לשלל האקסנטים / גטסים. אמנם לא בדקתי פיזית אבל "הימרתי" על ממיר...

גם אם מדובר בחיישן פשוט של 200 שקלים, לא רחוק להבין שהרכב לא בדיוק מטופל בזמן ושמור

אגב, הימרתי אופציה שהשעון זייף, אבל כשרציתי לפתוח את הפקק של המים לראות אם מילאו מים מהברז או נוזל קירור ייעודי, בדקתי קודם אם יש לחץ בצינור והוא גמיש ואם הוא לא חם, והיה רותח...

פורסם

יש לי הונדה סיויק שנת 98, חצי דקה מרגע שאני מניע את האוטו הוא על החצי, שלוש שעות אחר כך הוא גם על החצי. הכל טוב

פורסם

תקין מאד.

אצלי בגטס 2008 , מנורת "מנוע קר" (אין מד של חום מנוע) נכבת אחרי בדיוק דקה בימים חמים בשעת צהריים.

בשיא הקור זה יכול להגיע ל4 דקות מקסימום.

פורסם
היה אצל אדם פרטי, הוא טען שהרכב לא נסע ולא הונע (לא נסע מאחר ופג הטסט לפני כחודש).

בכל זאת, גם ויתרתי כי ראיתי את נורת ה CHECK דולקת כהרגל לשלל האקסנטים / גטסים. אמנם לא בדקתי פיזית אבל "הימרתי" על ממיר...

גם אם מדובר בחיישן פשוט של 200 שקלים, לא רחוק להבין שהרכב לא בדיוק מטופל בזמן ושמור

אגב, הימרתי אופציה שהשעון זייף, אבל כשרציתי לפתוח את הפקק של המים לראות אם מילאו מים מהברז או נוזל קירור ייעודי, בדקתי קודם אם יש לחץ בצינור והוא גמיש ואם הוא לא חם, והיה רותח...

מנורת צ'ק זה לא סוף העולם, אל תחשוב שזה כי הרכב לא מטופל בזמן, אבל זכותך לא לשבור את הראש יותר מידי. (רכב שהוא 8 שנים על הכביש, זה עוד בסדר לשלול מנורת צ'ק).

בהחלט גם יכול ליהיות שצריך להוציא סכום של יותר מכמה מאות בשביל לתקן את התקלה. (אפשר כבר להתקזז עם המוכר על זה).

צינור גמיש על חום עבודה, זה טוב.

• תוכן חדש...