Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הופך את האינטרנט ולא מוצא מקום בארץ שמוכר harman/kardon BT. ניופאן עולים כשאני מחפש יבואן, אבל כל מה שיש באתר שלהם זה רסיברים. יש למישהו כיון? אולי חנות, או משהו שאפשר לברר אם בכלל טורחים ליבא אוזניות שלהם לארץ?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ניסית באיביי ושו"ת?

אגב, למה ננעלת דווקא על HK?

בד"כ השמות שעולים כשאנשים מחפשים אוזניות זה GRADO, Sennheiser וכולי...

לא זכור לי שראיתי המלצה דווקא על HK, אבל אם אתה מכיר דגם ספציפי שמתעלה על השאר, אשמח לשמוע.

עריכה: רק עכשיו הבנתי שBT זה שם הדגם. לא יודע אם לחברות שמניתי יש דגם מוצלח שתומך בBT...

אני הייתי מנסה את איביי + איזה שירות שילוח טוב.

פורסם

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ניסית באיביי ושו"ת?

אגב, למה ננעלת דווקא על HK?

בד"כ השמות שעולים כשאנשים מחפשים אוזניות זה GRADO, Sennheiser וכולי...

לא זכור לי שראיתי המלצה דווקא על HK, אבל אם אתה מכיר דגם ספציפי שמתעלה על השאר, אשמח לשמוע.

עריכה: רק עכשיו הבנתי שBT זה שם הדגם. לא יודע אם לחברות שמניתי יש דגם מוצלח שתומך בBT...

אני הייתי מנסה את איביי + איזה שירות שילוח טוב.

קראתי המון ביקורות עליהן (והשוואות) והן אוזניות מעולות.

השוואת מחירים, לך תדע - אולי תהיה הפתעה. במקרה ולא, תמיד יש את אמאזון

האוזניות של b&w שונות מאלו - אינן סגורות וללא bt

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אז ככה: ניופאן לא מוכרים אוזניות שלהם בכלל.

באג רק עכשיו התחילו למכור אוזניות שלהם, וכרגע יש רק דגם אחד (לא יודעים מתי יביאו אחרים).

Amazon it is

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש דילר גדול של הרמן קרדון בפתח תקווה, אני לא זוכר את הכתובת אבל זה איפשהו ליד הקניון הגדול - תריץ עליהם חיפוש, יתכן ויוכלו לעזור לך אם אתה מתעקש לרכוש בארץ או שלא רוצה להתעסק עם חברות האשראי לביצוע תשלומים לרכישות מחו"ל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יש דילר גדול של הרמן קרדון בפתח תקווה, אני לא זוכר את הכתובת אבל זה איפשהו ליד הקניון הגדול - תריץ עליהם חיפוש, יתכן ויוכלו לעזור לך אם אתה מתעקש לרכוש בארץ או שלא רוצה להתעסק עם חברות האשראי לביצוע תשלומים לרכישות מחו"ל.

יש מצב שתנסה להיזכר בשם? קשה לחפש ע״פ המידע שנתת

תודה בכ״א!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

רב תודות

עריכה: אין להם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה צריך להיות אודיופיל רציני ולהשתמש במגברים יעודיים לאוזניות באיכות גבוהה.

אתה בטוח שאתה צריך הרמן קרדון?

מה השימושים שלך? אתה דיג'יי? או סתם שומע באיכות גבוהה?

תפרט את מהות השימושים ונוכל להמליץ לך באיזור, הרמן קרדון זה שם מפציץ כמו המחירים שלהם, לרוב, ובמחיר שכזה אתה יכול להשיג רמה גבוהה.

Opel Adam S 2017

פורסם
אתה צריך להיות אודיופיל רציני ולהשתמש במגברים יעודיים לאוזניות באיכות גבוהה.

אתה בטוח שאתה צריך הרמן קרדון?

מה השימושים שלך? אתה דיג'יי? או סתם שומע באיכות גבוהה?

תפרט את מהות השימושים ונוכל להמליץ לך באיזור, הרמן קרדון זה שם מפציץ כמו המחירים שלהם, לרוב, ובמחיר שכזה אתה יכול להשיג רמה גבוהה.

האוזניות הללו מעולות בפני עצמן, ובקטגורית הBT הן נחשבות למעולות. אני לא רוצה אותן בגלל השם, אלא בגלל מה שקראתי. בנוסף, יחסית לשאר האוזניות בקטגוריה הן לא כ-א-ל-ה יקרות. לסוני יש אוזניות גם טובות במחיר דומה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...