Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי אוקטביה עם 240000 ק"מ מנוע bkd

הרכב רוב הזמן לא סוחב אם אני מכבה ומדליק הוא חוזר לסחוב ואז התקלה חוזרת שוב.

הייתי במוסך הוא הרים את הרכב על הליפט והראה לי שיש כמו ידית קטנה שמתחברת לכמו פעמון כזה והיא לא חוזרת למקום ולכן כל האויר בורח ואין גדישה.

המוסך המליץ על טורבו חדש בגלל הק"מ

השאלה שלי היא איך קוראים לחלק הזה שבצורת פעמון כסוף והאם באמת עדיף להחליף לחדש מאשר לשפץ

תודה לעונים

פורסם

אתה מתכוון לחלק הזה ?

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=m570.l1313&_nkw=Octavia+turbo+actuator&_sacat=0&_from=R40

אם כן, החלק נקרא TURBO ACTUATOR והוא שולט על פתיחה וסגירה של ה WASTEGATE (שסתום מעבר גזים פנימי בטורבו).

יש TURBO ACTUATOR שמחוברת אליהם צינורית שבקצה השני שלה סולונואיד מבוקר מחשב, ויש כאלה שהם מכאניים לגמרי (הצינורית מתחברת ליציאה נוספת שקיימת על הטורבו עצמו).

$(KGrHqZHJBME63Uw4Y8SBOyW4PU2c!~~60_12.JPG

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן החלק הזה

אפשר לקנות אותו בארץ ?

מה העלות +-

טורבו חדש אני יכול לקנות ב3000 כולל מע"מ

השאלה שלי רכב (מונית) שעברה 240K הטורבו עבר את רוב ימיו מה הייתה עושה במקומי

תודה על התגובה המהירה

פורסם

בדוק את הטורבו האם יש חופש בציר? האקטואטור עולה בערך 80 דולר, פנה גם לטורבוטק. אולי הוא יכל להחליף את זה?

על סמך מה קבעת שהוא עבר את רוב ימיו? לאבי יש מונית והטורבו עם 480000 קמ טורבו מקורי, אבל שמנים הוא מחליף כל 8000 קמ

פורסם

טורבו יכול להחזיק גם כפול קילומטרים מזה, כך שאם כרגע הוא תקין וטוב, אני ממליץ לתקן (לך תדע מה יהיה מחר).

איזה מודל הרכב ? יש להשיג מפירוק טורבו ?

האם אתה בטוח שהטורבו שאתה קונה הוא ח-ד-ש ולא מחודש ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הטורבו לא שורק

לגבי החדש הוא חדש בקרטון מחיר 3000 שח

איפה אני יכול למצוא את החלק הזה בארץ?(TURBO ACTUATOR ) אני מאיזור ירושלים ניסיתי לבדוק בוואדי ג'וז הם לא מבינים על מה אני מדבר אשמח לעזרה תודה

• ספונסר פורום
פורסם

איני מכיר את הדגם הזה,אך אם הטורבו הוא כזה בעל גאומטריה משתנה,אז הסיבה שהאקטואטור לא חוזר היא שהמניפות מלאות בפיח,וניקוי יסודי שלהם יפתור את הבעיה.

אורן

פורסם

הי אורן.

ואיך מנקים את הטורבו בדיזלים?

טד כה לא הצלחתי לקבל מענה ברור ביחס לתוסף הסמוג דוקטור ובאינטרנר יש מתחרה לא יקר שמציין כי מוצריו משמשים לתעשיית הרכב והתעופה (במנועי סילון). מה דעתך?

פורסם

אני לא ניתקלתי בטורבו תפוס במנועים האלו חבל שתפרק סתם , גם לא בבעיה בזרוע של הטורבו ,

סביר יותר שהבעיה במערכת הואקום או נתק באחד הצמות , תיסרוק את המחשב לתקלות , בדרך כלל

הבעיה בצמת חוטים שממנה יוצאים החוטים לחיישן לחץ טורבו .

פורסם

החלפתי טורבו לחדש וגם את הקופסאת שליטה של הוואקום

הרכב סוחב מעולה הבעיה שהמנורת תקלה דולקת ומראה על בעיה בחיישן טמפרטורת סולר וEGR כבר ניהיה מאוחר והמוסך סגר מחר ניראה מה הכיוון

אשמח לכיוון תודה

• תוכן חדש...