Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש על הרדיו דיסק, אחלה מכשיר.

הקומפוננט הזה הוא מעולה לפי דעתי, יש אותו לכמה חברי הפורום ואני חושב שכולם מרוצים ממנו היה לי גם אותו לאיזה שבוע והייתי מאוד מרוצה ממנו (קניתי משהוא יותר יקר ואני מאוכזב סוף! - ראה הודעת מכירה).

בכול מקרה אחלה של קומפוננט באחלה מחיר

אחי תבדוק תמיד בזאפ אפשר לחסוך המון ככה ויש גם אתרים שהם לא בזאפ שמוכרים בפחות שווה לבדוק!!!

קישור לזאפ:

http://zap.co.il/models.asp?sog=T-Speakers&Manufacturer=Magnat&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=%F7%E5%EE%F4%E5%F0%F0%E8&Param2=&Param3=&Param4=&OrderBy=Prod&x=4&y=7

פורסם

השאלה שלי היא אחרת ... אני שואל אם אני מחבר אותם בלי מגבר הם יעבדו בסדר גמור מבלי לדפוק את הרמקולים האחוריים .

תודה לכל העוזרים

פורסם

הה נכון שככתי לענות על זה.

מנסיון של כמה רכבים הקומפוננט הזה מאוד נציל ועובד מעולההההההההה ללא מגבר.

אפילו עם מגבר לא תוכל להגביר יותר מידי אני חושב שהוא יותר מתאים לעבודה ללא מגבר!

צום קל לכולם.

תעשה חיפוש בזאפ ותיראה מחירים, כנס לאחד מהאתרים כתוב שם את המפרט שלו ואת הנצילות שלו.

פורסם

ווואלה תודה אחינו אני יקנה ויעדכן את הפורום ... הוא שווה ב 340 שקל כולל משלוח נכון ?

מעניין גם עם הטויטרים שלו איכותים ...

• תוכן חדש...