Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אחרי שהתחמם לי הרכב ראיתי שהצינור של הראדיאטור חימום נקרע,גררתי למוסך החליפו את שתי הצינורות גומי בתוך המכסה מנוע.

אחרי יום שמתי לב שבתא כפפות יש לי טיפטוף קל איתרתי את הבעיה האם לפי דעתכם אפשר לתקן זאת בקלות (סילקון או משהו או ספרי פוליאטרון ,נורא קשה להגיע לשם ,.האם ייתכן שהמוסכניק שהחליף לי את הצינור שנקרע דחף קצת חזק וכתוצאה מזה נוצר איזה סדק או משהו כזה ?

מצרף תמונה עם הטיפה

leak.jpg

פורסם

הי לא ניתן להגיע לשם הצילום זה מחריץ של 3 סנטימטר ויש גם גובה של חצי מטר

האם מישהו יודע אם בניסן צריך לפרק את כל הדשבורד בשביל לתקן או אפשר רק את התא כפפות ועוד כמה ברגים(הסתכלתי זה נראה אפשרי)

ואם אפשר בכלל לשים איזה תרסיס עם צינורית שיעצור את הטפטוף כגון ספריי דבק אומשהו דומה

הטפטוף לא רציני בכלל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי יש למישהו רעיון

איזה תרסיס מומלץ כי רק עם תרסיס עם צינורית ניתן להגיע לשם כי הפתח הוא 3 סנטימטרו וגובה של 10 סנטינטר מתחת לתא כפפות וגישה קשה מאוד

פורסם

קודם כל גש למוסכניק אם לא עבר זמן רב ועדכן אותו שיבדוק את התיקון שעשה והשפעותיו.

באם זה לא רלוונטי תוכל לנסות ולקנות אחד המוצרים של חברת SIKA בטמבורייה. המוצרים מיועדים לתעשיית הבנייה אבל יצא לי להשתמש, בהמלצת אבא שלי (ובחוסר אמון מסויים מצדי), במוצרים שלהם שלא למטרתם המקורית. יש להם לדוגמא צמנט שהשתמשתי על סדק בצנרת בלחץ מים חמים/רותחים ובמיקום פיסי שלא היה לי כדאי אפילו לנסות ולהסתבך בפירוק, והופתעתי שזה אכן תפס. ההתקשות אגב הייתה היסטרית בפרק זמן של כ30 שניות ומיד התברר שהנזילה שהייתה פעילה בזמן העבודה - חדלה. יש להם סיליקונים למיניהם ותוכל להתייעץ בחנות למה מתאים. המוצרים אגב, של חברה גרמנית. מבטיחים - מקיימים.

בהצלחה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי הגיע החורף

צינור פלסטיק עליוןש ל הרדטאטור חימום שלי טיפה מטפטפ עשו לי מעקף לבנתיים

ואני רוצה לתקן זאת לקראת החורף מיקום הרדיאטור הוא באזור התא כפפות,הטיפטוף קל והחל אחרי שהחליפו לי צינור גומי

כנראה דחפו חזק וזה נסדק או ששמו מים ירוקים כי מהציור ניתן ליראות שהייתה שם קורזיה או אבנית שכנראה סתמו את הטיפטופ הקל הזה.

איך ניתן לתקן ואם כן מי בירושלים מתעסק בזה ? האם ניתן להחליף רק את הברז הזה מה העלות בערך?

רציתי אני לתקן זאת אבל אין גישה הצלחתי לצלם רק עם מצלמה שדחפתי בחריץ של 3 סמ כאשר אני מתחת לתא כפפות במהופך.

מישהו יודע איך אפשר לפרק את התא כפפות ולהגיע לשם בקלות?

תודה

Screenshot_2013-04-24-20-08-58 (1).jpg

• תוכן חדש...