Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני בחור גבוה, 1.92, כבר יצא לי להיות ברכב שהברכיים שלי נוגעות בהגה ואני לא יכול לנהוג גם כשהכסא אחורה עד הסוף.

ועכשיו לשאלה, בדקתי והבנתי שהדבר הכי טוב שאני יכול להשיג ב30000 שקל זה אחד מהרכבים הללו ..

 

מצד אחד , הסיריון הרבה יותר חדש, מצד שני היאריס הרבה יותר מומלץ , מישהו יכול לומר לי מה עדיף ? נראה שהצריכת דלק של שניהם טובה (טויוטה יותר טובה)

מה מהם יותר מרווח ?

 

תודה

פורסם

סיריון מבוססת על מכלולים של יאריס, אז למה לקנות יאריס ענתיקה כשאפשר לקנות יאריס מודרנית יותר עם שם אחר? :-)

 

המחירון של היאריס מצוץ מהאצבע, למה לשלם על רכב בן 12 30 אלף ש"ח? אפשר לחשוב כאילו היה מדובר בקליאו RS מאותה תקופה. כולה יאריס. סתם עוד סופר מיני ממוצעת מאותה תקופה. לא רכב מנהלים ייחודי או רכב ספורטיבי.

 

הסיריון לא נופלת בכלום מהיאריס לדעתי. מעבר לכך אתה צריך לעשות נסיעות מבחן ולהחליט האם נוח ומרווח לך מספיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה על התשובה, אשמח לשמוע אם יש פה מישהו שיש לו סיריון והוא גבוה שיוכל לחוות דעה (לי יש בעיה להתנסות בנהיגה שכן אני לא נוהג כי אין לי אוטו (ז"א אני לא זוכר איך נוהגים)).

פורסם

היה לי סריון אך אני לא גבוה.

גם היה לנו יאריס

אמינות כמעט זהה .

חליפים זולים יותר בסיריון

ביטוח זהה

צריכת דלק מעט גבוהה יותר בסיריון

מושב אחורי עדיף בהרבה !!! בסיריון (אבל אתה גבוה אז בכל מקרה מי שישב מאחוריך לא יהיה לו נעים).

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

הבנתי שלסריון האוטומט החדשה יש רק 4 הילוכים , זה מהוה בעיה ?

להבנתי צריכת הדלק עלולה להיות בעייתית במהיריות גבוהות

 

 

בנוסף אני רואה 2 דגמים , אחד ששווק בין 2001-2005 ואחד ששווק בין 2006 - 2011

 

מה ההבדל בינהם ומי עדיף ?

פורסם

רק כדי לחדד כמה מן ההבדלים: )

הסיריון בצורתה החדשה (כמו קופסה) שווקה החל מ2004. מאחר ומדובר בשת"פ עם טויוטה, הרכב בעל מכלולים דומים לשל יאריס אך לא זהים לחלוטין. הרכב זול יותר מהיאריס וההבדלים הם אולי בנוחות הנהיגה (מעולם לא נהגתי על יאריס) ועפ"י מוסכניקים, הסיריון רואה יותר מוסך אבל עדיין מדובר על רכב מאוד אמין.

אני מאמין שאם תלך למגרש או ליסינג שיש בו את שני הסוגים, תביע עניין בשתיהן ותפקיד תעודת זהות, תחתום על טופס ותעבור את הפרוצדורה, תוכל לקחת אותן לנסיעת מבחן.

בכל אופן, עם כל הכבוד ליאריס ולמוניטין שהרוויחה בכבוד. לא הייתי שם 25-30 אלף על רכב בן 12-13 שנים כשיש רכב די דומה משנתון הרבה יותר גבוה. שוב, תבדוק את שתיהן מבחינת הגובה שלך.

אגב, גם סוזוקי איגניס ודייהטסו YVR חולקים טכנולוגית מנוע עם היאריס ושתיהן מכוניות יותר גבוהות: )

פורסם

כמעט שכחתי.

אחד הדברים שהיאריס ידועה לטובה בהם הוא מחשב הדרך מה שחסר בשנתון שציינת עד כמה שידוע לי.

עוד נתון, הסיריון עם 4 ההילוכים ו87 כ"ס גם לא כל כך חסכונית בדלק כפי שהיצרן מספר (אם אני לא טועה מדובר ב1-13\14)

אני הייתי הולך על הסיריון אבל מאחר ואתה 192' אולי כדאי שתבדוק אותן מבפנים.

עוד רכב שהייתי בודק הוא הניסן מיקרה מהשנתונים כמו של הסיריון.

הוא יהיה זול יותר אבל קח בחשבון שהוא מעט יותר מצועצע ופחות נוח.

פורסם

לא ענית לי על השאלה אלא חזרת עליה :

 

"הבנתי שלסריון האוטומט החדשה יש רק 4 הילוכים , זה מהוה בעיה ?

להבנתי צריכת הדלק עלולה להיות בעייתית במהיריות גבוהות

 

 

בנוסף אני רואה 2 דגמים , אחד ששווק בין 2001-2005 ואחד ששווק בין 2006 - 2011

 

מה ההבדל בינהם ומי עדיף ?"

 

הייתי נותן לינק ל2 הדגמים אבל משום מה הפורום אומר לי שאין לי מספיק הודעות כדי לצרף קישורים (שזה קצת משעשע)

 

kml.co.il/Car/%D7%93%D7%99%D7%99%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%95_%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F_2006-2011_9686

 

kml.co.il/Car/%D7%93%D7%99%D7%99%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%95_%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F_2001-2005_1945

פורסם

מתנצל, אולי לא הבנתי נכון את השאלה.

4 הילוכים + 87 כ"ס אומר שהמנוע מתאמץ במהירויות גבוהות ולכן גם צריכת הדלק עולה. אגב, להבדיל מהדעה הרווחת כי הדבר מזיק למנוע- פעילות מאומצת לא באמת מזיקה למנוע כל עוד מדובר בנסיעה ארוכה ולא ברכב על ליפט וכ"ו.

לי למשל זה לא היה מפריע כי אני נוהג ממש רגוע גם בבין עירוני. רוב האנשים שאני מכיר, מרביצים מהירויות אז הדבר היה מפריע להם מבחינת צריכת הדלק.

הכל שאלה של דפוסי הנהיגה והשימוש שלך וגם הנוחות שלך.

לי למשל נוח באקסנט. אפילו מאוד נוח לי ואני מרגיש כאילו הרכב יוצר בשבילי. רוב האנשים שאני מכיר אומרים שהרכב בינוני, לא נוח ולא ממליצים עליו...

אני לא חושב שבחור 1.78 מטר שחושב שהאקסנט נוח ולא עובר מהירויות של "אישה" יכול להגיד לך מה עדיף בשבילך...

פורסם

תחפש סיריון 2006, צורה חדשה.

היא יותר מרווחת, יותר בטיחותית ויותר איכותית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...