Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

xado - gel revitalizant for gasoline engines

amirdam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לעניין את חברי הפורום במוצר שבכותרת. לפני שרכשתי את המוצר ניסיתי למצוא חוות דעת עליו, אך לא מצאתי משהו חד משמעי.

ראשית, למען הסר ספק, אין לי כל קשר שהו עם ספק המוצר. דבריי מטה נכתבו מתוך ניסיון על רכבי הפרטי ואינם מהווים המלצה מקצועית לשימוש בו. אינני מכונאי רכב.

הרגע סיימתי את השימוש בשפורפרת 2 מתוך 3.

מדובר על XADO - GEL REVITALIZANT (שפורפרת קטנה אדומה).

המוצר נוסה על קיה שומה 1600 עם 310,000 ק"מ (מונע גפ"מ) שבוכנה אחת נשחקה ונתנה לחץ של 50 באר (שלושת הבוכנות האחרות תקינות עם לחץ של 130 באר), דבר שהביא לגמגום רציני של המנוע ולפעולה לא חלקה בלשון המעטה.

אני חייב לציין שלמרות היותי מאוד סקפטי בתחילה (ניסיון אחרון לפני אוברול/החלפת מנוע/שליחת הרכב לגריטה) - נכון לעכשיו, להפתעתי הרבה, המוצר בהחלט מספק את הסחורה!!!

הגמגום במנוע השתפר פלאים, הטורים יציבים והלחץ בבוכנה הפגומה עלה ל - 80 באר (עוד כ -150 ק"מ צריך להכניס את השפורפרת השלישית והאחרונה, דבר שייתכן ויביא לשיפור נוסף...)

לסיכום - עד עכשיו שווה ביותר. למי שעומד לפני החלפת מנוע/אוברול והשקעה כספית ניכרת - שווה לנסות לפני. (מי שלא רוצה לקחת צ'אנס שייתיעץ עם מכונאי הרכב שלו).

טיפ - המחיר בארץ גבוה מאוד, כ - 170 ש"ח לשפורפרת אחת (לטיפול מלא צריך 3 שפורפרות), קניתי את המוצר באי ביי ב - 35 דולר כולל משלוח.

פורסם
שלום לכולם.

אדומה).

המוצר נוסה על קיה שומה 1600 עם 310,000 ק"מ (מונע גפ"מ) שבוכנה אחת נשחקה ונתנה לחץ של 50 באר (שלושת הבוכנות האחרות תקינות עם לחץ של 130 באר), דבר שהביא לגמגום רציני של המנוע ולפעולה לא חלקה בלשון המעטה.

אני חייב לציין שלמרות היותי מאוד סקפטי בתחילה (ניסיון אחרון לפני אוברול/החלפת מנוע/שליחת הרכב לגריטה) - נכון לעכשיו, להפתעתי הרבה, המוצר בהחלט מספק את הסחורה!!!

הגמגום במנוע השתפר פלאים, הטורים יציבים והלחץ בבוכנה הפגומה עלה ל - 80 באר (עוד כ -150 ק"מ צריך להכניס את השפורפרת השלישית והאחרונה, דבר שייתכן ויביא לשיפור נוסף...)

בהחלט נשמע שיפור ניכר או במילים אחרות אין מנוס משיפוץ מנוע.

1. הלחץ שנמדד אינו 50 בר אלא 50 P.S.I.

2. הפרש של יותר מ-30 PSI בין שני צילנדרים אינו תקין.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על התיקון - אכן מדובר ביחידות P.S.I.

כרגע, אני לא רואה טעם להשקיע ברכב שיפוץ למנוע. אני נוסע ברכב באופן יומיומי ועכשיו הנסיעה השתפרה פלאים. יכול להיות שבסיום הטיפול הלחץ בבוכנה יוסיף לעלות דבר שיביא לשיפור נוסף.

פורסם
שלום לכולם.

רציתי לעניין את חברי הפורום במוצר שבכותרת. לפני שרכשתי את המוצר ניסיתי למצוא חוות דעת עליו, אך לא מצאתי משהו חד משמעי.

ראשית, למען הסר ספק, אין לי כל קשר שהו עם ספק המוצר. דבריי מטה נכתבו מתוך ניסיון על רכבי הפרטי ואינם מהווים המלצה מקצועית לשימוש בו. אינני מכונאי רכב.

לסיכום - עד עכשיו שווה ביותר. למי שעומד לפני החלפת מנוע/אוברול והשקעה כספית ניכרת - שווה לנסות לפני. (מי שלא רוצה לקחת צ'אנס שייתיעץ עם מכונאי הרכב שלו).

טיפ - המחיר בארץ גבוה מאוד, כ - 170 ש"ח לשפורפרת אחת (לטיפול מלא צריך 3 שפורפרות), קניתי את המוצר באי ביי ב - 35 דולר כולל משלוח.

נשמע מעניין. תודה רבה.

פורסם

המוצר הזה ודומיו קיימים בשוק כבר יותר משני עשורים,לגבי היעילות שלו אני יכול להגיד מנסיון שההצלחה תלויה ישירות בגודל הבלאי במנוע ובהחלט יש הפתעות חיוביות.לגבי הכידאיות לא משתלם לטעמי להשתמש בזה למנועי בנזין קטנים ברכב פרטי ועדיף להשקיע במנועי דיזל יקרים וגדולים.

פורסם
בהחלט נשמע שיפור ניכר או במילים אחרות אין מנוס משיפוץ מנוע.

1. הלחץ שנמדד אינו 50 בר אלא 50 P.S.I.

2. הפרש של יותר מ-30 PSI בין שני צילנדרים אינו תקין.

נניח והוא יגיע ללחץ סופי של 90PSI, משמע 40 פחות מהבוכנות השניות, והרכב נוסע עם משמעותית פחות גמגומים, לא כדאי לו לסחוב את זה? (ואז כמה שיחזיק יותר ככה הוא ירוויח יותר).

למה זה גורם הפרש של יותר מ30PSI בין שני צילינדרים? (חוץ מהרעידות והגמגומים).

לפותח האשכול, אפשר קישור מאיביי? למקרה שחס וחלילה נצטרך את זה, בכל זאת 35$ זה לא הרבה כתקווה אחרונה לפני שיפוץ\החלפה של מכלול כבד.

המוצר הזה ודומיו קיימים בשוק כבר יותר משני עשורים,לגבי היעילות שלו אני יכול להגיד מנסיון שההצלחה תלויה ישירות בגודל הבלאי במנוע ובהחלט יש הפתעות חיוביות.לגבי הכידאיות לא משתלם לטעמי להשתמש בזה למנועי בנזין קטנים ברכב פרטי ועדיף להשקיע במנועי דיזל יקרים וגדולים.

למה לא משתלם? (מהבחינה שזה לא יחזיק הרבה?)

זה כולה 400 שקל ככה ויש מצב שזה יעזור.

פורסם

זה נראה שאפשר לקנות את זה גם ב15$ כולל משלוח מאוקרינה

מישהו יכול להסביר מה זה עושה ואיך ?

ראיתי שיש גם כזה לגיר

פורסם
שלום לכולם.

האם ניסית לעלות בדרגת צמיגות השמן מנוע? במיוחד גירסת הMaxLife של וולוליין?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה שמצאת זו רק שפופרת אחת, כשאוטו ממוצע דורש טיפול של 3 שפופרות. אתה צריך לרוקן את תוכן השפופרת לפתח מילוי שמן המנוע. באתר עצמו וגם על המוצר יש הוראות שימוש.

פורסם
מה שמצאת זו רק שפופרת אחת, כשאוטו ממוצע דורש טיפול של 3 שפופרות. אתה צריך לרוקן את תוכן השפופרת לפתח מילוי שמן המנוע. באתר עצמו וגם על המוצר יש הוראות שימוש.

יש לי מנוע 1.0 :D .

אתה מרוקן את זה איפה שממלאים שמן ומה אחר כך?

• תוכן חדש...