Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום יקר

אני חדש בפורום ואשמח לקבל את עזרתכם המקצעיות או שיתוף של אותה תקלה.

קניתי מאיביי Elm 327 mini Bluetooth לבן

כשאני מנסה לחבר לאוטו שלי רנו מגאן 2003 1400 ידנית ex אז נדלקת לי נורה אדומה לשנייה במכשיר,

ואז הפלאפון אני מזהה את הרכיב ונכנס עליו עם הסיסמא 1234, אבל כשאני מנסה להכנס עם התוכנה torque לאוטו הוא רושם את השגיאה הבאה:

failure to talk to ford ECUs or any ECU that uses the J1850-PWM protocol

אשמח לקבל כל מידע רלוונטי ופחות תודה.

פורסם

- באיזו תוכנה אתה משתמש? חינמית? בפלא' או במחשב?

בכל מקרה, שים לב שהמכשיר שלך פתוח בWIFI -ומזהה את המכשיר לפני חיבור לתוכנה עצמה.

אח"כ בדוק שוב.

אם זה לא עוזר, נסה לעבוד עם תוכנה אחרת.

אגב, אשמח לדכון ממך באיזה תוכנה הצלחת לעבוד היות ויש לי גם ELM אך לא מצאתי שימוש אמיתי במוצר היות והוא מאפשר - ורק בחלק מהתוכנות - קריאת נתונים בלבד (סל"ד, כניסת אויר, יציאת גזים, צריכה משוערת ומעט יותר) ולא מחיקת שגיאות ולעיתים גם לא זיהוי תקלות שמופיעות בצג!

פורסם

אני משתמש בTORQUE מלאה פרוצה לאנדראיד דרך הפלאפון, והפלאפון מצליח לאמת אותו אבל לא המכשיר לא מצליח להתחבר לECU

פורסם
OVER, קנית אחד נוסף?

כן אחרי שלא יצא כלום עם הסמרטפון והתוכנה המלאה.

קניתי כבל ובשילוב עם תוכנה VCDS לרכבי VAG הכל מתחבר ועובד פיקס , אפשר למחוק קודי תקלות וכו..

וה ELM האלחוטי לא הצלחתי להתחבר בכלל.

פורסם
שלום פורום יקר

אני חדש בפורום ואשמח לקבל את עזרתכם המקצעיות או שיתוף של אותה תקלה.

קניתי מאיביי Elm 327 mini Bluetooth לבן

כשאני מנסה לחבר לאוטו שלי רנו מגאן 2003 1400 ידנית ex אז נדלקת לי נורה אדומה לשנייה במכשיר,

ואז הפלאפון אני מזהה את הרכיב ונכנס עליו עם הסיסמא 1234, אבל כשאני מנסה להכנס עם התוכנה torque לאוטו הוא רושם את השגיאה הבאה:

failure to talk to ford ECUs or any ECU that uses the J1850-PWM protocol

אשמח לקבל כל מידע רלוונטי ופחות תודה.

J1850 זה פרוטוקול תקשורת לרכבים אמריקאיים

אתה צריך תוכנה שתומכת בפרוטוקול תקשורת KWP2000

תנסה להוריד מהGOOGLE PLAY את התוכנה "Car Gauge Lite OBD2"

פורסם

האוטו שלי רנו (צרפתי) ובנזין לא יודע אם זה קשור...ניסיתי גם את התוכנה(Car Gauge Lite OBD2) עכשיו והוא רושם אותו דבר שהוא מתחבר למכשיר אבל לא מצליח להתחבר לרכב

"negative or no response from ECU"

פורסם

הי אובר.

ממה שהבנתי מדובר באותו מוצר כמו שלי רק ללא BT. אז במה ההבדל? תוכנה שונה? חיבור מוצלח ללא תקלות הזיהוי? או משהו נוסף?

פורסם
כן אחרי שלא יצא כלום עם הסמרטפון והתוכנה המלאה.

קניתי כבל ובשילוב עם תוכנה VCDS לרכבי VAG הכל מתחבר ועובד פיקס , אפשר למחוק קודי תקלות וכו..

וה ELM האלחוטי לא הצלחתי להתחבר בכלל.

אלכס,

אובר (סליחה, לא יודע את שמך האמיתי) עלה על משהו מצויין שלא הכרתי - תוכנה לרכבים אירופאיים!!! שלא מוצאים אותה לפי חיפוש תוכנת OBD/ELM !!!!!!!!

תודה ענקית אובר. אנסה את זה ומקווה שיצליח לך גם אלכס.

פורסם
אלכס,

אובר (סליחה, לא יודע את שמך האמיתי) עלה על משהו מצויין שלא הכרתי - תוכנה לרכבים אירופאיים!!! שלא מוצאים אותה לפי חיפוש תוכנת OBD/ELM !!!!!!!!

תודה ענקית אובר. אנסה את זה ומקווה שיצליח לך גם אלכס.

יש לי תוכנה אחרת שתתאים לך אבל אני לא יודע אם היא עובדת עם מתאם הBT.

לאיפה לשלוח לך אותה?

• תוכן חדש...