Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור השעונים הזערורי

פוסטים מומלצים

פורסם

GKILER... במחיר של כמה מאות שקלים זה אפילו לא נקרא זיוף, כי אף אחד לא יחשוד שזה אוליס נרדן. מבט מאחור מגלה מנגנון סיני למהדרין, אם ראית מנגנון של UN אין ממש דמיון. תיקון עשוי לעלות כמו השעון, אלא אם תמצא שען שבמקרה מחזיק מנגנון זהה במלאי.

SKULL... ה-MVMT שעון גדול, כדרכם של שעוני אופנה (אם כי הוא באמת נאה ואיכותי יחסית, ככל הנראה). במונחים של ימים אלה 45 מ"מ לא נחשב מפלצתי, אבל זה עדיין גדול. אם היד שלך רזה, או שאתה מחפש משהו אלגנטי ולא צעקני - חפש 40-42 מ"מ.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חבר'ה,

אולי מישהו יודע איזה שיר מתנגן ברקע השעון החביב הזה...?

תודה מראש לפותרים נכונה,

יוני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
למישהו יש ניסיון עם הMVMT?

http://www.mvmtwatches.com/collections/men/products/chrono-gun-metal-sandstone-leather

חוסך כסף לאומגה,בנתיים צריך שעון פשוט.

אהבתי את המראה הנקי,השאלה היא האם הוא מפלצתי בגודלו,יש לי יד קטנה.

מוגש כשירות לציבור, גם לי יש יד לא גדולה.

הדיילי שלי, לונג'ין 38 מ"מ:

2015-09-29 21.01.09.jpg

MVMT של חבר שמדדתי, גם אני התלבטתי (ותכל'ס עדיין שוקל), 45 מ"מ כמו שכתב alfa draco:

IMG-20150806-WA0051.jpg

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא נראה כל כך מפלצתי.

כשתיכנס המשכורת אזמין אחד,במקרה והוא לא יתאים אתן אותו לאחי במסווה של סיום קק''צ וקבלת דרגות.

בנתיים חוסך כסף לזה:

OMEGA-Seamaster-Diver-ETNZ-Limited-Edition.jpg

פורסם

רוני אתה השני בפיד שלי שקונה אסטרון גפס השבוע...

תגיד, יש מצב שאתה בודק לי מחיר של snk803?

תבורך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
רוני אתה השני בפיד שלי שקונה אסטרון גפס השבוע...

תגיד, יש מצב שאתה בודק לי מחיר של snk803?

תבורך.

אודי, קניתי בבוטיק היצרן במנהטן. כלומר במחיר הכי גבוהה שיש שרשום באתר שלהם. אם הייתי ממתין ומתקמבן על משלוח לארץ, בעוד חודש הייתי מוציא אותו באיזה

600 דולר פחות.

פורסם

למישהו יש ניסיון עם שעונים של ויקטורינוקס?

נדלקתי על השעון הזה:

http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Swiss-Army-Victorinox-241666-Mens-Alliance-Mechanical-Leather-Watch-/271758122329?hash=item3f460bdd59&autorefresh=true

האם אפשרי להוזיל מחיר בחנות בארץ בתשלום במזומן מניסיונכם?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בעיקר עד כמה הוא מרגיש לך איכותי והאם חוויתה איתו בעיות כלשהם חוץ מהחלפת סוללה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא חוויתי איתו בעיות כלשהן. למיטב ידיעתי, לרוב היצרן הזה משתמש במנגנונים של ETA.

יש לו עיצובים יפים מאוד, הזכוכית גם לאחר כמעט 4 שנים על היד ללא שריטות אבל דווקא בהיקף המתכתי שלה ניכרות מכות ודפיקות קטנות וזה קצת מבעס.

חוץ מזה אין טענות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למי ששאל על שעון ה MVMT; אל. פשוט אל.

בשתי מילים: ח*א שעון.

בקצת יותר: נשרט בקלות. אחרי שלוש חודשים מחוג השניות יצא ממקומו. חודש אחרי זה הכתר נשבר. פתחתי את השעון והמנגנון היה זהה למה שיש בשעוני "הילו קיטי" שקונים ב 10 שקל. ואחרי כל זה, אין שום כוח בעולם שיכול לעזור לך לסגור את המכסה בחזרה אחרי שפתחת.. אפילו לא פטיש 4 קילו !!

חבל לכם על הכסף.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תוכן חדש...