Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות הלך לי אלטרנטור,רכשתי אלטרנטור משופץ,האם להחליף גם רצועה? ישנם עוד דברים שכדאי להחליף על הדרך? כמה אמורה לעלות עבודה על החלפה בלבד? כמו כן יש לי ולאחי ידע טכני די טוב,טיפולים ועוד דברים קטנים אנחנו מבצעים לבד,הבעיה היא שאין ליפט,אבל יש סט כלים ענק ואיכותי. ניתן להחליף לבד ללא ליפט? איך אני יכול למתוח את הרצועה הכי טוב שאפשר,ואם למישהו יש עוד עצות לגבי החלפה אני אשמח אם תשתפו.

פורסם

פרקתי פעם.וזה לא היה כל כך פשוט. כלומר, עזרתי לחבר אצלו בבית. אבל למכונאי עם כלי אויר וליפט זה ציק צק. אבל. אתה יכול להחליף לבד אם אתה מחפש עבודה קלה, תצטרך לפרק גם את הפילטר שמן וכבר להחליף אותו. אז כבר עדיף, לפי דעתי להחליף גם שמן מנוע.

אם אתה הולך על זה כמו שאמרתי, אז תפרק את הפילטר שמן ואח"כ את האלטרנטור אבל אתה צריך להיזהר מאוד על ההברגה של הבית של הפילטר שמן. כי האלטרנטור עלול ליפול או לפגוע בהברגה שמה וואז אתה תיהיה בצרות

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

הרצועה לא נראית יבשה,אמרתי שאם אני פותח אז על הדרך אני אחליף,יש צורך?

והחלפתי פילטר שמן+שמן לפני פחות מ300 ק''מ.

פורסם

תחליף את הרצועות על הדרך, זה לא אמור להיות משהו יקר.

אותו חבר שעזרתי לו, אז גם הוא כמוך, בדיוק עשה טיפול ועוד השקיע בפילטר מקורי. כך שנאלצתי להוציא את האלטרנטור מלמעלה וזה מה שהיה הקושי.

לפי דעתי, אם שמת פילטר חליפי, שעולה בסיביבות ה 20-30 ש"ח, אז למען הנוחות תפרק אותו תחליף את האלטרנטור ותשים פילטר חדש.

כי אחרת תצטרך לפרק את התושבת מנוע עליונה ולשחק עם המנוע מעלה-מטה וגם עם כל זה זה קשה.

תחליט לבד. או שהכי פשוט ללכת למוסך. כמה כבר ייקחו על העבודה? אם יקחו 150ש"ח זה שווה לדעתי.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

הפילטר הוא מקורי,אין אפשרות להוציא ולהחזיק חזרה?

ו150 ש''ח זה די סיפור בשבילי,אני חייל שחוזר בקושי פעם בשבועיים לחמישי-שישי-שבת.

פורסם
הפילטר הוא מקורי,אין אפשרות להוציא ולהחזיק חזרה?

ו150 ש''ח זה די סיפור בשבילי,אני חייל שחוזר בקושי פעם בשבועיים לחמישי-שישי-שבת.

 

אם אתה גר באיזור חדרה אני יכול לעזור לך. יש לי את כל הכלים כולל בוקים להעמיד עליהם בביטחה ובנוחות את הרכב.

פורסם
אם אתה גר באיזור חדרה אני יכול לעזור לך. יש לי את כל הכלים כולל בוקים להעמיד עליהם בביטחה ובנוחות את הרכב.

אני גר די רחוק,ביבנה,בכל מקרה תודה על העזרה!

פורסם

פירקתי את הפנס ושלפתי אותו מלמעלה,אין צורך לפרק את הפילטר שמן.

כמה צריך למתוח את הרצועה? מעיכה של 2-3 ס"מ כלפי פנים היא בסדר?

פורסם
פירקתי את הפנס ושלפתי אותו מלמעלה,אין צורך לפרק את הפילטר שמן.

כמה צריך למתוח את הרצועה? מעיכה של 2-3 ס"מ כלפי פנים היא בסדר?

 

לא בסדר.

 

בעיקרון אתה אמור להיות מסוגל למעוך את הרצועה בין חצי סנטימטר לס"מ.לא יותר לא פחות.

×
×
  • תוכן חדש...