Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW X3 - רכב מיותר?

sronis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי בדיוק לראות פרק של טופ גיר שבו קלארקסון יורד על ה-X3 בעזרת הומור בריטי שנון כהרגלו. הוא טען טענה מעניינת - שה-X3 הוא רכב מיותר לחלוטין. על פניו זאת נראית עסקה מצוינת - מקבלים כמעט כל מה שיש ב-X5 אבל במחיר זול יותר (X3 מאובזר באופן זהה ל-X5 ועם מנוע זהה עולה כ-4000 פאונד פחות - בארץ משום מה זה כולה 10000 ש"ח פחות, מה קורה כאן?).

א-ב-ל, נוחות הנסיעה מזעזעת, תרתי משמע. איכות הגימור והפלסטיקים לא טובה בכלל ובוודאי לא מתאימה לב.מ.וו, והנסיעה בשטח יותר מקליל היא כמעט בלתי אפשרית (ג'רמי הצליח להתקע 3 פעמים לאורך כ-100 מטר בתוכנית) - אז מה היא שווה?

במיוחד כאשר ה-X5 נחשבת לאחת ממכוניות הכבישטח הטובות ביותר. למה שב.מ.וו יוציאו עוד אחת חדשה, ויעשו אותה כ"כ פחות טובה? מה עבר להם בראש?

בטח תגידו - אבל זה שונה לגמרי - ה-X3 מבוססת על הסדרה 3 וה-X5 על הסדרה 5. זה נכון, אם אני לא טועה, אבל למה זה לא משתקף גם במחיר? או בגודל?

שימו לב - X3 קצרה מ-X5 בעשרה סנטימטרים בלבד. צרה בשניים ונמוכה בארבעה. נכון, היא שוקלת כמעט 200 קילו פחות, אבל זה רק בגלל שהשתמשו בקלקר בשביל חומרי הפנים במקום בפלסטיק איכותי וכבד. :-P

ובסיס הגלגלים - רק שני סנטימטרים הבדל. זה הכל!! זה בעצם אותו אוטו!!

בגרסת 3 ליטר המנועים זהים. הביצועים קצת יותר טובים באח הקטן, כמובן, אבל שניהם לא קוטלי קנים בתחום הזה, לרכבים ששוקלים באזור השני טון.

אז תגידו - בטח באיבזור יש כאן הבדלים. ממש לא. האבזור התקני מאוד מאוד דומה בשניהם, רק של-X5 יש הרבה יותר איבזור אופציונאלי.

אז ה-X3 באמת מיותר. ומה אתם חושבים?

נ.ב - הוא גם מכוער בהרבה מה-X5, שימו לב לפגושים המזוויעים האלה...

רוני

bmw-x3.jpg

X5_2.JPG

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

"במיוחד כאשר ה-X5 נחשבת לאחת ממכוניות הכבישטח הטובות ביותר. למה שב.מ.וו יוציאו עוד אחת חדשה, ויעשו אותה כ"כ פחות טובה? מה עבר להם בראש?"

ה5-X נחשבת לאחת הטובות על הכביש,לא שטח.

הם הוציא עוד אחת לעשות יותר כסף.זה כמו לשאול למה יש להם את ה 1-3-5-7

לפי טופגיר עם ה 3 בכלל אי אפשר לרדת לשטח.

הרי קונים את הרכבים בסיגנון בשביל להסיעה ילדים עם כל הצעצועים שלהם לא בשביל נסיעה בשטח.

עם ה 4000 £ באנגליה אפשר לקנות עוד רכב חדש

אייל

פורסם

לפי דעתי ה5 פונה יותר לגברים, בעוד ה3 פונה יותר ל"סוקר מאמס" אמידות. בגדול שתיהן (ה3 יותר) פשוט סטיישנים מוגבהים לפי צו האופנה העכשוי. בקשר לנוחות נסיעה אני לא יודע כמה לסמוך על ג'רמי, על הטוארג V10 הוא אמר שהוא בלתי אפשרי לנסיעה בכלל אם אני זוכר נכון (מה שאני מנסה לומר זה שאולי הרכבים לא נוחים, אבל פשוט נראה לי שהוא מגזים. מאוד מגזים).

פורסם

אתה יודע רוני...

זה ישמע מצחיק אבל עוד שיצא ה-X3 בפירסום לעיתונות שאלתי את עצמי: למה????

הוא באמת מכוער, ובאמת לא נראה כאילו יש לו שימוש מיוחד.

אין לא משהו שב-X5 חסר!!

ביזבוז? גם לדעתי!

אגב, הייתי לוקח גם את דבריו של קלארקסון בערבון מוגבל.

מעטות המכוניות שזוכות לניקוד גבוה מפיו.

גם ב-911 הוא יכול למצוא פגמים קטנים ולקטול את הרכב.

מה שכן, אולי ה-X7 כבר יהיה סיפור אחר לגמרי (מישהו אמר קאיין?:roll: )

x7.jpg

פורסם

לא אמרתי שה-X5 טובה בשטח. אמרתי שהיא ממלאת את ייעודה בתור רכב כבישטח בצורה הטובה ביותר (או בצורה טובה מאוד, לצורך העניין).

בנוגע לנוחות הנסיעה - לא ניסיתי אף אחד מהרכבים הללו. מה שכן ניסיתי זה טויוטה לנדקרוזר פשוט. הוא היא מ-א-ו-ד לא נוח על הכביש. בצורה קופצנית מעצבנת כזאת. עם זוויות גלגול גדולות והרגשת חוסר יציבות משמעותית בפניות. אם נניח של-X יש גם מתלים נוקשים יותר (בגלל הכיוון הספורטיבי ובגלל המשקל הגבוה יותר) וגם צמיגים רחבים/בעלי חתך נמוך יותר (שוב הספורטיביות) - אני מאמין שהוא לא יהיה נוח במיוחד, בלשון המעטה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לא אמרתי שה-X5 טובה בשטח. אמרתי שהיא ממלאת את ייעודה בתור רכב כבישטח בצורה הטובה ביותר (או בצורה טובה מאוד, לצורך העניין).

בנוגע לנוחות הנסיעה - לא ניסיתי אף אחד מהרכבים הללו. מה שכן ניסיתי זה טויוטה לנדקרוזר פשוט. הוא היא מ-א-ו-ד לא נוח על הכביש. בצורה קופצנית מעצבנת כזאת. עם זוויות גלגול גדולות והרגשת חוסר יציבות משמעותית בפניות. אם נניח של-X יש גם מתלים נוקשים יותר (בגלל הכיוון הספורטיבי ובגלל המשקל הגבוה יותר) וגם צמיגים רחבים/בעלי חתך נמוך יותר (שוב הספורטיביות) - אני מאמין שהוא לא יהיה נוח במיוחד, בלשון המעטה...

רוני

לא יודע אם הם כל כך ברי השוואה, ללאנד קרוזר אין מתלים נפרדים כמו לב.אמ.וו. חוץ מזה שהם משתי קטגוריות נפרדות וטווח מחירים שונה. זה כמו להשוות בין באמוו סדרה חמש לטויוטה קרינה, לפי דעתי.

פורסם

רוני

אכן. גם אני סבלתי נסיעה בלנדקרוזר ארוך חדש.

ההרגשה היא שהאוטו מרחף. כאילו במקום גלגלים דחפו לו בלונים.

בשטח אומרים שהוא טוב.. בכביש הוא גרם לי לבחילה.. :mm_eek:

ובנוגע לנוחות של ה-X. זו לו מכונית רגילה- זו ב.מ.וו. הם חשבו על הכל. הם גרמנים.

גם מה תגיד על ה-A6 שמוצעת עם ג'אנטים 19"? לא נוחה? לא נראה לי.

172

פורסם

כמה שזה חרא אוטו..

אם אתה רוצה לקנות את הX3 בארה"ב אתה צריך לקחת מספר ולחכות בתור כמו בקופת חולים :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פעם ראיתם X5 גרסת בנזין 4.4?

פעם ראיתם X5 גרסת בנזין 4.4 והגאנטים שלו???

פעם ראיתם X5 גרסת בנזין 4.4 והגאנטים שלו בשטח????

פעם ראיתם X5 גרסת בנזין 4.4 והגאנטים שלו בשטח שהוא יותר משביל כורכר??????????

מה שאני רוצה להגיד זה

שזה לא ג'יפ...

זה לאנשים שאוהבים מכוניות גבוהות עם פוזה ואיכות בלתי מתפשרת!!! (ג'אנט ענק!! רמות גימור של מכונית פאר, נוחות נסיעה וכו'....)

אתה רוצה שטח?

קנה לנד קרוזר!! קנה דיסקברי!! קנה איסוזו!!! (כל איסוזו הוא חיה בשטח!!!)

רק אל תקנה X5.

יש לך הרבה כסף ואתה אוהב שטח?

קנה ריינג'רובר, או טוארג V10 !!!!

:twisted:

ואגב

לשאלה המקורית

כן, הX3 מיותר!

לחלוטין!

פורסם
ה-X5 נחשבת לאחת ממכוניות הכבישטח הטובות ביותר. למה שב.מ.וו יוציאו עוד אחת חדשה, ויעשו אותה כ"כ פחות טובה? מה עבר להם בראש?

אולי בגלל תדמית סוחרי הסמים שנפלה על הרכב בבריטניה? :wink:

כמה שזה חרא אוטו..
אחרי תגובות כמו זו, המסקנה הבלתי נמנעת היא שזהו עוד שרשור מיותר. :roll:

MCS 2008

פורסם

כל הסגמנט הזה מיותר לחלוטין.

אירוני קצת שיצרני הרכב המובילים בעולם (במוו, מרצדס, פורש) החליטו להשקיע כ"כ הרבה בלפתח מכוניות שהעם האמריקאי הכ"כ אנין מבחינה מוטורית דורש.

פורסם
במיוחד כאשר ה-X5 נחשבת לאחת ממכוניות הכבישטח הטובות ביותר

רוני, האם יש מבחן שמשווה את ה X5 לרכבי שטח אחרים ?

האם ה X5 הוא כבישטח או כבישביל ?

אשמח אם תצרף לינק לגיבוי העניין (מבחן השוואתי או כל דבר אחר....)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כל הסגמנט הזה מיותר לחלוטין.

אירוני קצת שיצרני הרכב המובילים בעולם (במוו, מרצדס, פורש) החליטו להשקיע כ"כ הרבה בלפתח מכוניות שהעם האמריקאי הכ"כ אנין מבחינה מוטורית דורש.

מסכים.

מקסימום היה צריך להיות נישה ששל משפחות אמידות מרובות צאצאים.

עם זאת אני חייב לציין שעשיתי פעם סלאלום עם X5 ובשביל אוטובוס הוא מתנהג מדהים.

לגבי הקאיין, פה כבר מדובר בשיקוץ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אחרי תגובות כמו זו, המסקנה הבלתי נמנעת היא שזהו עוד שרשור מיותר. :roll:

אני לא אומר אישית שזה אוטו חרא..

מה שאני אומר, זה שלמרות כל מה שג'רמי ואנשים כאן יכולים להגיד,

העובדות מחכות מעבר לאוקינוס. כמה שתגידו הרכב לא טוב, הרכב מיותר, סתם רכב, חרא רכב וכו'..

בארה"ב יש אנשים שמחכים בתור בשביל להזמין את הרכב!!

אני לא חושב שיש הרבה מכוניות שמחכים בשבילהן בתור..

זה משהו מטורף! כמו... כמו... מאזדה לאנטיס ומאזדה 3 בארץ! :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
רוני, האם יש מבחן שמשווה את ה X5 לרכבי שטח אחרים ?

האם ה X5 הוא כבישטח או כבישביל ?

אשמח אם תצרף לינק לגיבוי העניין (מבחן השוואתי או כל דבר אחר....)

איציק

לומר לך את האמת - אני לא כל כך מבין במפלצות בנות הכלאיים הללו. מבחינתי אין שום הבדל בין כבישטח או כבישביל, ו-X5 זה לנדקרוזר מפואר ותו לא (וכן, אני יודע שלטויוטה יש הילוך כוח וכולי)

אני רק זוכר מבחן בין ה-X5 למתחרים שלו (מבית מרצדס למשל) והוא נחשב לאחד מהטובים ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...