Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיפה לרכב - ספוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר?

ליד תחנת הדלק דור שבכניסה לקיבוץ יקום יש מתקן שטיפה.

הבעלים טוען שמדובר במכונה עם ספוגים ולא עם ג'ילדה - מה שאומר ניקוי יותר טוב ללא שריטות בכלל.

שטפתי אצלו פעם-פעמיים ובינתיים אכן הרכב נראה ללא שריטות - האם זה אמור להופיע בשלב מאוחר יותר? האם אכן קיים מתקן שיכול לנקות את הרכב בלי השריטות הקטנות והמעצבנות?

כמו כן - האם הניגוב עצמו לא פוגע בצבע גם כן? אחרי הכל משתמשים שם בבדים יחסית פשוטים (אם כי די רכים עם שטח פנים גדול).

פורסם
מישהו מכיר?

ליד תחנת הדלק דור שבכניסה לקיבוץ יקום יש מתקן שטיפה.

הבעלים טוען שמדובר במכונה עם ספוגים ולא עם ג'ילדה - מה שאומר ניקוי יותר טוב ללא שריטות בכלל.

שטפתי אצלו פעם-פעמיים ובינתיים אכן הרכב נראה ללא שריטות - האם זה אמור להופיע בשלב מאוחר יותר? האם אכן קיים מתקן שיכול לנקות את הרכב בלי השריטות הקטנות והמעצבנות?

כמו כן - האם הניגוב עצמו לא פוגע בצבע גם כן? אחרי הכל משתמשים שם בבדים יחסית פשוטים (אם כי די רכים עם שטח פנים גדול).

אני לא יודע אם מותר לפרסם פה מקומות,אם לא את תמחקו לי את ההודעה.

יש בראשון במרחק של חצי קילומטר בערך מטיב טעם יש שם מקום ששוטפים שם מכוניות. הם עושים גם וקס שמקס וקס חם,בקיצור הם עושים הכלללללללל ודי בזול. וגם כן יש להם מגבונים כאלו שבכלל לא עושים שריטות אחלה מקום! ממליץ מאוד! אני לא זוכר מה השם של זה :( אולי מישהו מכיר את השם? אני די זוכר ש"משפט המפתח" שלהם זה רחיצת מכוניות כמו באמריקה. טורבו-קלין או משהו כזה לא זוכר את השם

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

גיל , הכיטוב תרחץ לבד! ככה תשמור על הצבע וגם תהנה קצת (אני נהנה לשטוף את האוטו , קצת שקט מכולם :lol: )

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לי אישית תמיד קשה להאמין שיש מכונה שלא שורטת בגלל מהירות סיבוב כלי הרחיצה (מברשת, ג'ילדה, ספוג), ואני תמיד מנקה לבד (ניקיתי זו המילה הנכונה כרגע, סופסוף האוטו שלי נמכר:))

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

1. אני עצלן

2. תמיד, אבל תמיד כשאני מנקה יוצא לי בכלל לא נקי, תמיד רואים את המשיכות של הג'ילדה

אני מנקה בפנים לבד כי אף פעם לא ניקו לי כמו שצריך...

פורסם
1. אני עצלן

2. תמיד, אבל תמיד כשאני מנקה יוצא לי בכלל לא נקי, תמיד רואים את המשיכות של הג'ילדה

אם אתה עצלן, פשוט גש לרחיצה ידנית טובה. למה צריך מכונה?

לגבי סימני משיכות הג'ילדה...כנראה שאתה עושה משהו לא בסדר, או שאתה משתמש בג'ילדה סינטטית. ייבוש זריז בלי הרבה מאמץ עם ג'ילדה מעור צבי נותן מנסיוני תוצאות מושלמות.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אני בכלל הפסקתי לשטוף את הרכב במכונות שטיפה.

אחרי שראיתי את ההונדה אקורד החדשה(!) של שכן שלי מלאה בשריטות רק אחרי חודש של שטיפות במכונה

ממש כואב הלב.......

מאז כל יום שישי אני מנקה את האוטו לבד תוך שעה שעתיים האוטו מבריק

פורסם

חוץ מזה שכל המכונות רחיצה האלה שורטות את הצבע ,בחיים לא הייתי מרוצה מהם ,תמיד יש איזה חלק שנשאר מלוכלך ושבאים הביתה צריך לעשות "פינישים" ולהבריק את הג'אנטים.

בקיצור הכי מומלץ זה לרחוץ לבד ואחרי הרחיצה רצוי שהאוטו יעמוד במקום כמה שעות שכל המים ירדו .

בקשר לשואב בפנים האוטו יש בתחנות דלק דור שאיבה ב5 שקל 6 דקות!

JDM :twisted:

פורסם

לא יודע איפה אתם מנקים את הרכב אבל במקום בראשל"צ איפה שאמרתי בחיים לא קיבלתי שריטות משם כי אין שם בכלל דברים שמסתובבים שיכולים לגרום לשריטות. אני גם כן עצלן וזה המקום! מבטיח לך שתיהיה מרוצה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לגבי סימני משיכות הג'ילדה...כנראה שאתה עושה משהו לא בסדר, או שאתה משתמש בג'ילדה סינטטית. ייבוש זריז בלי הרבה מאמץ עם ג'ילדה מעור צבי נותן מנסיוני תוצאות מושלמות.

בדיוק! תשתמש בג'ילדה מעור צבי - יוצא מעולה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא יודע איפה אתם מנקים את הרכב אבל במקום בראשל"צ איפה שאמרתי בחיים לא קיבלתי שריטות משם כי אין שם בכלל דברים שמסתובבים שיכולים לגרום לשריטות. אני גם כן עצלן וזה המקום! מבטיח לך שתיהיה מרוצה

הבעיה היא שאני לא מתכוון לנסוע לראשון בשביל לשטוף את הרכב... זה קצת רחוק, מתקן השטיפה ביקום נמצא ממש ביציאה מהקיבוץ שחברה שלי גרה בו ואני יכול לעבור שם בדרך לעבודה.

העניין הוא כזה:

1. האוטו יוצא מבריק לחלוטין, כולל ג'נאטים.

2. בדקתי את האוטו אחרי כל שטיפה בזוויות אור שונות ע"מ למצוא שריטות ולא מצאתי. האוטו יוצא פשוט נקי ובלי שריטות, השאלה היא האם יכול להיות שיש נזק מצטבר לצבע שאני לא רואה?

מנוי שם עולה 100 ש"ח ל6 שטיפות חיצוניות כולל ניגוב.

• תוכן חדש...