Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקוה שמישהו יותר טוב ממני יגיע ויגיב,

לבינתיים: בספר רכב רשום על איזה פיוז זה קשור, תבדוק אם הפיוז ההוא תקין.

אם הפיוז תקין, אז אם יש לך גישה לצופר (אני מניח שלא כל כך..) אז אפשר להביא לשם חשמל ולגעת בעדינות במגעים ולראות אם הצופר עצמו תקין. האם זה הפסיק לצפור בלי לחרוק קודם?

עלות צופר טוב חדש מתחיל ב-60 ש"ח בערך. ברוב המכוניות שהיו לי הייתי צריך להחליף... ברכב אחד הבעיה הייתה המגעים בלחצן, אבל זה היה רכב מיושן יותר מסיוויק.

פורסם

תבדוק, יש סכמה שאומרת בדיוק מה זה כל פיוז, אני לא יודע איפה זה אצלך אבל לפעמים זה על החלק שמסתיר את הפיוזים מבפנים, חפש אולי בספר רכב יש משהו.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בשביל לבדוק ישירות אם הצופר עובד תוכל למשוך חוט חשמל ארוך מהמהצבר לאחד מהמגעים של הצופר ואת המגע השני תוכל לחבר בחוט קצר לגוף הרכב היכן שתבחר. ואגב, צופרים באמת זולים בארץ ועולים כמו באיביי עם היבוא, מסין.

בהצלחה.

פורסם

על כל הפיוזים רשום רק מספרים ודרך אגב שאני לוחץ

על הצופר זה עושה תיקים כאלה כמו בוינקר

פורסם

האמת אני לא יודע, אני חושב שאם זה כן עושה איזשהו רעש אז כן מגיע חשמל והבעיה היא בצופר עצמו.

אני לא מכיר את האוטו הספציפי שלך אבל אם תצלם אני אוכל להגיד לך איפה הסכימה נמצאת, צלם את האזור אם תרצה הכוונה נוספת

דוגמא לפיוז שרוף מול פיוז תקין (השמאלי שרוף)

attachment.php?attachmentid=271954&d=1326445280

בנוסף העלתי שלוש תמונות , משמאל לימין: בראשונה רואים את המכסה סגור, בשניה רואים את המכסה הפוך (ניתן לראות שיש סכמה) ובשלישית רואים את המכסה הפוך (הסכמה) ליד הפיוזים. מצטער על האיכות.

IMG_0122.jpg

IMG_0119.jpg

IMG_0117.jpg

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני לא מכיר את האוטו אז תסביר לי רגע, יש אמור להיות מכסה בכלל או שלא אמור להיות מכסה ?

אתה כרגע במצב שאתה יכול לראות את פיוזים כל הזמן, כמו בתמונה ?

IMG_0118.jpg

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אתה אומר שהצופר כן עושה רעש כשאתה לוחץ עליו מה שגורם לי להאמין שכן מגיע אליו חשמל והבעיה היא הצופר עצמו, בדוק את מה שאמרו כאן, עניין הפיוזים נראה לי פחות חשוב לנושא, אם תרצה לבדוק אם יש מכסה או לא תנסה לראות ברכבים אחרים או שתעלה לפה תמונות

אני מקוה שמישהו יותר טוב ממני יגיע ויגיב,

לבינתיים: בספר רכב רשום על איזה פיוז זה קשור, תבדוק אם הפיוז ההוא תקין.

אם הפיוז תקין, אז אם יש לך גישה לצופר (אני מניח שלא כל כך..) אז אפשר להביא לשם חשמל ולגעת בעדינות במגעים ולראות אם הצופר עצמו תקין. האם זה הפסיק לצפור בלי לחרוק קודם?

עלות צופר טוב חדש מתחיל ב-60 ש"ח בערך. ברוב המכוניות שהיו לי הייתי צריך להחליף... ברכב אחד הבעיה הייתה המגעים בלחצן, אבל זה היה רכב מיושן יותר מסיוויק.

בשביל לבדוק ישירות אם הצופר עובד תוכל למשוך חוט חשמל ארוך מהמהצבר לאחד מהמגעים של הצופר ואת המגע השני תוכל לחבר בחוט קצר לגוף הרכב היכן שתבחר. ואגב, צופרים באמת זולים בארץ ועולים כמו באיביי עם היבוא, מסין.

בהצלחה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...