Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מעוניין לקבל חוות דעת על 2 רכבים אלו.

1. סקודה רומסטר 1.6

- שנת 2009

- בסביבות ה 80000 ק"מ

- יד 1 פרטי

- טופלה רק במוסך מורשה

2. טיוטה יריס

- שנת 2009

- בסביבות ה 93000 ק"מ

- יד 2 פרטי

שניהם רכבים שמורים

מטרהת שימוש ברכב - נסיעות קצרות.

לטויוטה יריס כמה שהבנתי ש חיסרון בתיבת ההילוכים שלה, מורגשת העברת ההילוכים.

אשמח לקבל את חוות דעתכם ומה הייתם קונים.

פורסם

נסיעות קצרות זה לא הגדרה של שימוש.

הרומסטר תהיה מרווחת משמעותית מהיאריס. היאריס היא סופר-מיני ממוצעת ולא יותר. תיבת ההילוכים הרובוטית שלה מצריכה שינוי בהרגלי הנהיגה והיא לא אוטומטית רגילה כמו למשל זו של הרומסטר.

אם אתה נוסע נסיעות קצרות צריכת הדלק לא מהווה פקטור, בשני המקרים היא תהיה גבוהה למדי.

אם אלה שתי המתמודדות היחידות על התואר - הרומסטר עדיפה. אם אתה פתוח לרעיונות נוספים ותגדיר את התקציב ומטרות השימוש ברכב נוכל להמליץ לך על אופציות נוספות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום איתמר,

תודה לתגובה.

אני לא סגור על שני רכבים אלו, ראיתי אותם היום למכירה נראות שמורות.

היו כמה רכבים שחשבתי עליהם, חלקם הגעתי למסקנה שאני לא מעוניין, אשתף אותך.

אני מחפש סביב הסופר-מיני .

* אישית לא מעוניין ברכב צרפתי

* רכבי קיה - באופן כללי צריכת הדלק שלהם גבוהה - וויתרתי

* יונדאי I20 - צריכת דלק גבוהה, שמתי לב שיש ברזל בחלק הגב התחתון שלא נח לי איתו - וויתרתי

* פולו - בהחלט יכל לבוא בחשבון - טיפולים יקרים לא יודע אם כדאי

* פאביה - בהחלט יכל לבוא בחשבון - הייתה לנו כזאת חדשה, לצערי אחרי 3 חודשים על הכביש מישהו נכנס ברכב הלכה טוטל הוסט.

* ניסן - שמעתי לא לגעת בהם

זה בערך מה שיצא לי לבדוק עד עכשיו.

כמובן כל מה שציינתי זה לפי מה שיצא לי לבדוק, אם טעיתי או כל הסבר נוסף מכובד.

התקציב שלי הוא עד 60K.

תודה

פורסם

למשפחה, הרומסטר יכולה להתאים טוב מאוד. היאריס היא סופר מיני והגיר הרובוטי שלה לא מתאים לכל אחד למרות שהיא נחשבת חסכונית.

פורסם

הרומסטר רכב מעולה, מנסיון.

יתרונות

מרווח מאוד, מושבים שליפים - טוב לנקיון וטוב לאפשרות הובלה ברכב. תא מטען עצום, נוח, זול לאחזקה.

חסרונות

צ'מפיון עם כל המשתמע מכך...

אוכל צמיגים (בהסתייגות, שלי עם גלגלי 17 אינטש). אני נאלץ להחליף כל 30K עם פרונט תקין ובדיקת לחץ אויר תדירה.

פורסם

אם יש צורך להחליף גלגלים כמו שאתה אומר amiger לא יודע אם זה יהיה כדאי, משתלם.

כמו שציינתי אני פתוח לעוד הצעות.

פורסם

אני חוזר שוב ומסייג את דברי בעניין הגלגלים.

אצלי יש את דגם הסקאוט שבא עם גלגלי 17 אינטש וצמיגים בחתך נמוך שהם מראש רכים ורגישים יותר.

בסטנדרטיות מדובר בגלגלי 16 ובחתך גבוה יותר לצמיגים, בהחלט אפשרי שבהם אין את הבעיה הזו.

שווה לבדוק את זה לפני שאתה פוסל רכב מצוין.

פורסם

בכל מקרה שקלתי את הרכב, אין לי צורך ברכב בכזה גודל.

יש מצב שאקנה פולו או פאביה.

הפאביה יותר זולה כנראה שזה יהיה הכוון.

• תוכן חדש...