Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4 עמודים ועדיין לא הבנתי איפה כתוב שהוא קיבל מכות עקב היותו אריתראי, מתחיל להריח כמו כתבה בויינט.

לפוצץ מישהו במכות זה פסול ולא משנה מה צבע עורו, אבל לקפוץ למסקנות שזה בגלל שהוא אריתראי זה קצת גזעני.

אני חושב שעד שלא נדע את כל העובדות לא צריך לנתח את המצב כאילו סיימנו דוקטורט בקרמינולוגיה.

המון מרוקאים, רוסים, תימנים ואתיופים מקבלים מכות מדי יום, איפה שירושי העצבים והזעזוע (פרט למקרים החריגים שמככבים עכשיו בתקשורת)?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא גזעני כי זה לא מעיד על שום דבר שקשור אליו.

הטענות הן לא כי הוא אריתראי אלא כי יש חארות שהם גזענים שדופקים מכות לאחרים. זה לא גזענות כי לא שייכנו להם גזע כלשהו.

בוא תסכים שרוב הסיכויים הם שהוא קיבל מכות כי הם גזענים כלפי שחורים.

פורסם

מצטער, לא יכול.

אני רואה אלפי מסתננים מסתובבים פה כמו טווסים גאים ואף אחד לא דופק להם מכות.

זה כמו לשמוע שהיה אונס בדרום ת"א וישר להסיק שמסתנן מעורב בעניין.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מצטער, לא יכול.

אני רואה אלפי מסתננים מסתובבים פה כמו טווסים גאים ואף אחד לא דופק להם מכות.

זה כמו לשמוע שהיה אונס בדרום ת"א וישר להסיק שמסתנן מעורב בעניין.

תגור בדרום תל אביב או באזור ותבין למה כל השנאה כלפיהם.

תאילנדים/סינים/פיליפינים/הודים חיים פה כבר הרבה מאוד זמן. הסודנים הגזימו מאוד.

1. מכת גניבות אופניים בנווה שאנן

2. תחנה מרכזית כיום מהווה את הייצור הרישמי של סמים בישראל.

3. מקרי אונס רבים.

4. מקרי שוד רבים.

5. מקרי אלימות רבים.

6. פיזור מחלות.

יש ביניהם כמה בסדר, אבל לך תבחר אותם בפינצטה. זה הפיתרון, להעיף את רובם ולהשאיר כמה לאחר ועדות דקדקניות.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

חבל שבוחרים לשנוא אותם, ולא את חברי הכנסת שדואגים לזה שהם יגיעו לשם, ואז באים לשכונה לספר שהם (המסתננים, כן? לא חברי הכנסת) סרטן בגוף האומה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אקסודוס, אם לא הייתי מכיר את האיש הייתי אולי מעלה ספקות אבל כשב6 בבוקר מפוצצים אדם ממכות כמו שפוצצו אותו במקום מרכזי והומה אדם ומאבטחים נשאר רק לעשות 1+1 ולהסיק שנטפלו אליו כי הוא בלט בשטח בשונות שלו ובגלל שהוא גם לא מעניין אף אחד.

SKINS,

עם גניבות האופניים התחילו התאילנדים והסינים. אצלם זה לא היה רק לשימוש ומסחר מקומי ותפסו מכולות שלמות בנמל מוכנות למשלוח הביתה.

התחנה המרכזית היתה מוקד הנרקומנים והסמים הרבה לפני שאפריקאים בכלל חשבו להגיע לשם. לפני ההודים והפיליפינים בכלל היה שם זוועה והם שיפרו את המצב.

שוד ואונס הם תוצר לואי של כל מקום מוכה סמים ועוני. אל תשגה באשליות שאם הם לא יהיו יהיה שם גן עדן.

איזה מחלות בדיוק הם מפזרים ואיך? תבדיל בין להיות חולה לבין לפזר מחלות. בינתיים אוכלוסיית הנרקומנים והזונות שם מפזרת הרבה יותר מחלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
חבל שבוחרים לשנוא אותם, ולא את חברי הכנסת שדואגים לזה שהם יגיעו לשם, ואז באים לשכונה לספר שהם (המסתננים, כן? לא חברי הכנסת) סרטן בגוף האומה.

חבל בכלל שבוחרים לשנוא.

לא מבין איך אפשר לפתח כל כך הרבה שינאה לאדם שאתה בכלל לא מכיר.

פורסם

כשמגיל 0 מחנכים אותך לזה שאתה עליון, נבחר, הכי טוב שיש וכו', אז זה התוצר.

אני אישית, אגב, לא חושב שמקומם של הפליטים הוא כאן - ישראל לא באמת קולטת אותם ולא מסוגלת לעשות את זה. עם זאת, לא הם אשמים בזה שאזור לוינסקי - התחנה המרכזית הוא לא טוב, אלא הפוך - זורקים אותם לשם כי גם ככה זה לא מקום טוב. כמובן שהם גם לא תורמים הרבה לשיפור המצב שם.

בכל מקרה, המדינה (בטח בתור מדינה שכ"כ הרבה בה סובב סביב בעיות של פליטים, שוהקמה כי ליהודים לא היה איפה להיות פליטים ומשנהיגיה מזכירים את זה בכל הדמנות אפשרית) צריכה להתמודד עם זה ולא לזרוק אותם ואז לשסע בהם את האוכלוסיה המקומית, כמו שעושה מירי רגב.

פורסם

3. מקרי אונס רבים.

4. מקרי שוד רבים.

5. מקרי אלימות רבים.

6. פיזור מחלות.

יש ביניהם כמה בסדר, אבל לך תבחר אותם בפינצטה. זה הפיתרון, להעיף את רובם ולהשאיר כמה לאחר ועדות דקדקניות.

אתה כבר ערכת סקר מקיף בו עברת בין כולם וקבעת שיש כמה, אתה יכול לספר לנו בכמה אחוז יש יותר עבריינים אריתראים מאשר בקרב הסודנים? בין הפיליפינים? בין המרוקאים בנתניה? בין האשכנזים בסביון? הפלסטינים מקלקיליה שעובדים כאן?

כל מה שאתה כותב מייצג גזענות ותו לא. אתה מניח אוטומטית שאם הוא שחור מסודן - הוא, קרוב לוודאי, עבריין.

יכול בהחלט להיות שאחוז הפשיעה בקרבם הוא גדול יחסית (מן הסתם, מהגרים לא חוקיים שחלקם בא לחפש מקום מחיה אחרי שלא הסתדר בארצו, לא מן הנמנע שיש ביניהם גם עבריינים רבים, באותה צורה נוצרה הדיעה הקדומה נגד איטלקים בארה"ב של תחילת המאה, למשל) - אבל אני מצפה ממדינה שמתיימרת להיות נאורה - לדעת להעניש או לגרש את העבריינים ולהתנהג אל האוכלוסייה הלא עבריינית (מה שעוכרי הדין רגילים לקרוא "נורמטיביים") כאנשים, לא כאל "כושים" , או "אריתראים", או כל כינוי אחר.

מבחינתי - ברגע שאריתראי אחד בודד הותקף רק כי עבר על אופניו בסביבת הפורעים (אני כבר לא מדבר על מקרים כמו אלה שבהם מתייחסים לאתיופים (אזרחי ישראל בדיוק כמונו, כן?) כאל עבריינים, רק כי צבע עורם דומה - יש למדינת ישראל בעיית גזענות.

זה לא משהו שהתחיל היום - לא חסרים מקרים בהם ישראלים "גאים" מסרבים להשכיר דירות לאתיופים, מתנגדים להקמת בתי מחסה/מוסדות לנכים/לוקים בשכלם, מסרבים לנסוע ליד ערבים, או ליד נשים (סליחה, ליד פרוצות...) ועוד כהנה וכהנה.

ברגע שהמילים "כי בנו בחרת מכל העמים" הופכות לקו המנחה של חייך, אתה בהכרח מסתכל על שאר הסביבה מגבוה. גם אם נקבל את האמונה באל כנכונה וצודקת - זו עדיין לא סיבה להתנשא מעל אחרים. אותה תורה, להזכירך - מצווה עליך גם להתייחס אל ה-גרים אשר יושבים עימך ואפילו אל העבדים בצורה נאותה.

פורסם

אח שמר שמר נירה לי תבלבלת

גם נירה לי תבלבלת מהסקת מסקנות שמה בולי עץ רע

להסקה מרכזית שמה בולי עץ טוב.

אצלנו זה רק הסקה מרכזית ששמה "מישהו הפסיק את הזרם לסניף המרכזי"

שנאמר שריפה אחים שריפה.

הורה הורה- ממטרה.

פורסם

3. מקרי אונס רבים.

4. מקרי שוד רבים.

5. מקרי אלימות רבים.

6. פיזור מחלות.

רק כדי להרחיב את מה ששמר אומר (הדוגמא על האיטלקים בארה"ב):

זה לא סוד גדול שחלק לא מבוטל מאבות הפשע המאורגן בארה"ב של תקופת היובש (כלומר לפני מלחמת העולם השניה) היו יהודים. מאיר לנסקי, ארנולד רוטשטיין ואפילו הגיבורים של הסרט "Once upon a time in America" (כמו גם גיבורי הספר) הם יהודים.

זה גם לא סוד גדול שבין המדינות שאנחנו אוהבים להאשים בחוסר הרצון לקלוט את היהודים האירופאיים לפני השואה נמצאת גם ארה"ב.

זה די מקביל למה שאתה אומר, לא?

ושוב, אני לא חושב שישראל בהכרח צריכה לקלוט אותם, כמו שקורה עכשיו. רק שלי אישית מאוד צורם איך מזכירים לנו שהיינו פליטים, איך אף אחד לא רצה לקלוט אותנו, איך כולם היו אנטישמים ובאותה הזדמנות, בלי למצמץ, אומרים שעם האפריקאים זה לא אותו הדבר כי "הם לא פליטים".

פורסם

השאלה אם צריך לקלוט או לא היא בכלל לא רלוונטית. אן שלא תיתן להיכנס או שתיתן להם לחיות כמו בני אדם.

פורסם

יבגני, מסכים איתך כבד"כ אבל:

את מאיר לנסקי דווקא אנו היהודים סירבנו לקבל בארץ. וזה למרות שהמשיך פרויקט של חבר יהודי שלו לשעבר[בום בום] באגסי סיגל שהקים מדינה יהודית איטלקית לתפארת והפריח את המדבר.

רבים טוענים שאלו וחבריהם סייעו רבות למדינה בימיה הראשונים. נשקשרים וכסף.

בראש היו איטלקים וגבוה גם אירים[שהיו גם שוטרים] אחד מהם אביו של גו'ן קנדי.

לעומת כל האינפקציה רוב היהודים עבדו קשה בקונפקציה ולקח להם זמן להתקדם, להשתלב ולתרום ביד רחבה למדינה שמטילה ספק ביהדותם.

שמר, עוד פם תבלבלת אנ'לא עילג אניhttp://www.youtube.com/watch?v=RvebQE31oKw

פורסם
השאלה אם צריך לקלוט או לא היא בכלל לא רלוונטית. אן שלא תיתן להיכנס או שתיתן להם לחיות כמו בני אדם.

אם זה אני מספיק במיליון אחוז. ברגע שהם פה לדבר במונחים של "אל תעסיקו אותם" ואז להיות מופתעים מתופעות הלוואי של זה, זה קצת מגוחך.

• תוכן חדש...