Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בנושא הכנסת מנוע שהוחלף לרישיון

שלום וברכה שמי ניסים ואני בעל הונדה סיוויק שנת 96

ולאחרונה רכשתי הונדה סיוויק נוספת שנת 97 הייתה לי פשוט הצעה מפתה ולקחתי

עכשיו לאחר הרכישה נתקלתי בבעיה

מסתבר שהוחלף מנוע מפרוק המנוע המופיע ברישיון הוא וויטק 1600 ובפועל יש מנוע ZC יש שתר מכר והצלחתי לאתרו

מסתבר שהמנוע הוחלף ב2009 ועד היום לא הוכנס לרישיון

יש אישור התקנה של מוסך ויש שטר מכר

ישנה טעות במספר מנוע שרשום בשטר יותר נכון שני מספרים לא תואמים דיברתי עם אותו בעלים של המוסך מסתבר שהוא סגר את העסק ואמר לי שאני חייב להגיע אליו בכדי שיראה שיש טעות והוא יתקן את המקור בעט ואז ישים חותמת של המוסך

לקוח שהיה מעוניין ברכב אמר שאין אפשרות להכניס את המנוע מסוג זה לרישיון הרכב מה אפשר לעשות?[

פורסם
שאלה בנושא הכנסת מנוע שהוחלף לרישיון

שלום וברכה שמי ניסים ואני בעל הונדה סיוויק שנת 96

ולאחרונה רכשתי הונדה סיוויק נוספת שנת 97 הייתה לי פשוט הצעה מפתה ולקחתי

עכשיו לאחר הרכישה נתקלתי בבעיה

מסתבר שהוחלף מנוע מפרוק המנוע המופיע ברישיון הוא וויטק 1600 ובפועל יש מנוע ZC יש שתר מכר והצלחתי לאתרו

מסתבר שהמנוע הוחלף ב2009 ועד היום לא הוכנס לרישיון

יש אישור התקנה של מוסך ויש שטר מכר

ישנה טעות במספר מנוע שרשום בשטר יותר נכון שני מספרים לא תואמים דיברתי עם אותו בעלים של המוסך מסתבר שהוא סגר את העסק ואמר לי שאני חייב להגיע אליו בכדי שיראה שיש טעות והוא יתקן את המקור בעט ואז ישים חותמת של המוסך

לקוח שהיה מעוניין ברכב אמר שאין אפשרות להכניס את המנוע מסוג זה לרישיון הרכב מה אפשר לעשות?[

מי שקנית ממנו את הרכב היה יד1 ?

• תוכן חדש...