Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות לגבי הרכב שלי

1 יש ברשותי רנו מגאן שנת 2002 אוטומט עם 103000 ק"מ ויש תופעה שרציתי לישאול ברגע שאני עוצר עצירה חזקה מנסיעה לעצירה במקום אני מרגיש מין מכה קלה אחרי שהרכב נעמד

איזה שמן גיר הולך שם ומאיפה קונים חוץ מיעקב שראיתי שמוזכר באתר הם לא מוכרים בודדים אני מבאר שבע

2 בבוקר שאני מניע את רכב הטורים עולים לאיזור ה 2000 סל"ד ונישמע רעש מהמנוע לשניה מפסיק והטורים יורדים ל 1500 לכמה דקות וזה רק בבוקר

3 אחרי שהרכב חם בעמידה ברמזור\במקום אני מרגיש כאילו הרכב מתנדנד קלות והטורים על איזור ה 500 סל"ד-

4 המנוע לא נישמע שקט מהיכרות שלי עם מגאן בשנים האלה האים יש כיוון שסתומים או שיכול להיות שעשו טיימינג פיספסו שן או לו הרכיבו נכון

תודה מראש לכל העוזרים והמייעצים

פורסם

לגבי שאלה 1 אני לא חושב שזה שמן גיר לא קשור אתה עוצר עצירה חזקה ומרגיש מין מכה קלה משהו כזה, תיבדוק את המערכת בלמים שלך בלימת חירום abs אם זה תקין.

לגבי 2-3-4 תעשה ניקוי פיח מהמצערת דלק,יעזור לתופעה שלך.

פורסם
לא קשור לברקסים

התקלה מוכרת כנס למוסך מורשה ויתקנו את זה

אמרו לי שהחלפת שמן גיר יכולה לעזור .

ולגבי המנוע האים זה יכול להיות קשור לזה שעשו טיימינג משהו בכיוון?

פורסם

בעיקרון, כשהמנוע קר, מרסס על סביבות סעפת היניקה מים ממיכל לניקוי שמשות. אם הטורים מושפעים מהריסוס, יש בעיה.

• תוכן חדש...