Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

ההורים שלי מחפשים רכב חדש, במקום הi30CW.

בעקרון הם מרוצים מהרכב, אמין מאוד, בלי תקלות (חיישן ESP זה שטויות, בינינו).

מחפשים כלה חדשה.

למה עכשיו ולא בשלב יותר מאוחר?

כי צפויה עליית מחירים בשוק הרכב, ומחיר הרכב יירד, ככה שההפרש בעתיד יהיה יותר גדול.

דרישות:

1. אמינות.

2. בטיחות - 5 כוכבים במבחני הריסוק, לא פחות מזה.

3. נוחות נסיעה - הi30CW מספיקה להורים שלי במובנים של נוחות נסיעה, הם לא מחפשים נוחות של C5 (אם כי לא יזיק).

4. צריכת דלק סבירה - יש ג'יפונים שעושים בעיר 1:9 לפי נתוני יצרן. אז לא - אלו לא באים בחשבון.

5. עלויות ביטוח סבירות, עדיף גם בלי איתוראן וכו' (אלא אם כן אין ברירה אז יתקינו). יש מצב שתכנס פה גם נהגת חדשה בעתיד אז חשוב שהעלויות יהיו סבירות.

6. אבזור - שיהיו אביזרי נוחות כגון שליטה מההגה, קרוז קונטרול, מזגן מפוצל לאחור וכדומה.

7. עלויות טיפולים - לא בשמיים. אף אחד לא רוצה לשלם על טיפול בסיסי 1000₪.

8. לא צריך 4X4 קבוע.

כרגע ישנן 3 מתמודדות על הכתר:

1. מיצובישי אאוטלנדר החדשה

2. מאזדה CX-5

3. רנו מגאן אסטייט דיזל רובוטית

נפסלו:

1. יונדאי ix35 - צריכת דלק גבוהה מדי.

2. קיה ספורטאז' - אותה סיבה.

אשמח לשמוע דעות בעד/נגד והצעות לרכבים נוספים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו בכל שרשור שפותחים לגבי ג'יפון - סקודה יטי היא ההמלצה שלי.

לא מבין למה כל פעם שפותחים שרשור כזה אנשים לא לוקחים אותה בחשבון.

איכותית יותר משאר הרכבים שהצעת, מהירה יותר, חסכונית בדלק(מנוע פצפון) ומלאה באבזור. הרכב עצמו בטוח מאוד, נוחות הנסיעה טובה אם כי קיים ויתור מסויים בנושא הזה לצורך התנהגות, לגבי האמינות אין לי מה לפרט אבל לא נתקלתי במשהו מיוחד. כל אלו שיתחילו לקפץ פה סביב הDSG 7 - הבעיה רלוונטית לדגמים הישנים יותר. הרכבים החדשים לא סובלים מהבעיה הזו.

בכל מקרה אמינות זה עניין של מזל. אתה יכול ליפול עם כל רכב. לכל הרכבים האלו ישנם לא מעט חיישנים והכל אלקטרוני כך שאין רכב שיהיה אמין יותר מפאת מחסור בטכנולוגיה.

פורסם

דיסוננס קוגנטיבי כנראה משפיע :)

שכחתי באמת לציין - לא VAGיות למיניהן.

להורים שלי ניסיון גרוע איתם והם לא מעוניינים לשמוע על VAGים למיניהם.

(מעבר לעובדה שהטיפולים יקרים למדי, האחריות קצרה והאבזור דל)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

המאזדה 6 סטיישן חסכונית יותר מה-CX5 ועולה מחיר דומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום,

ברשימה שלך יש 3 רכבים.

מיצובישי אאוטלנדר החדש הפך יותר למיניוואן עם 7 מקומות מאשר ג'יפון.

מזדה CX-5, עם כל הכבוד למנוע SKYACTIVE, לא ממש רכב חסכוני.

רנו מגאן סטיישן DCI הרבה יותר חסכונית, זולה בביטוחים, אבל זה רכב ברמה יותר נמוכה. כמובן, רנו תהיה לפחות לא פחות נוחה ליונדאי I30.

אליכם להחליט, צריכת דלק או רכב ברמה יותר גבוהה.

אם הכיס מנצח - רנו מגאן הבחירה הנכונה.

אם רוצים ג'יפון ולעלות ברמה - CX-5 .

כנראה, אין לכם צורך ב 7 מקומות של מיצובישי - לא רואה סיבה לקנות אותה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צבי - נעלה את האופציה של ה6, נדון בה ונחליט.

מיצובישי אאוטלנדר יילקח בגרסה של 5 מושבים, אין לנו צורך ב7 מושבים.

מה אז לגביי הרלוונטיות שלה?

CX5 אכן לא שיא החסכון, אבל הצריכה שלו דומה לרכב משפחתי ממוצע.

ברור לי שביחס למגאן DCI, צריכת הדלק של כל הרכבים הללו לא שפויה בעליל, המגאן יכולה להניב בעיר בסביבות 1:15 בלי מאמץ בכלל.

מדוע הCX5 עדיף על האאוטלנדר לטעמך?

להזכירך לאאוטלנדר יש דור חדש שמשווק עתה.

פורסם

דוד שלי עם התלבטות דומה קנה בסוף ניסן קשקאי ידני חדש ב- 116K . אמנם, יכולת שטח מצומצמת אך יותר עצבני מהיטי וכנראה גם שיותר אמין.

פורסם

נסיעות מבחן זה בנוסף למה שאני שואל כאן.

הועלו 3 אופציות, וכאן אני שואל אם יש עוד אופציות, ה6 יכולה לבוא בחשבון אולי.

פורסם

אולי כדאי לבדוק גם את סובארו XV, בין משפחתית קומפקטית מוגבהת לג'יפון קטן, אמור להיות חסכוני לפי מבחני הדרכים.

אפשרות אחרת שאולי קרובה לג'יפון במראה היא קיה סול, מיקרוואן מאוד מרווח, תנוחת ישיבה גבוהה ועיצוב שאולי יכול להזכיר ג'יפון לחלק מהאנשים. המחיר נוח בהרבה משאר האפשרויות וזה היתרון העיקרי לדעתי.

פורסם

תודה,

אבל הוא לא כ"כ חסכוני והוא גם AWD.

פורסם
דוד שלי עם התלבטות דומה קנה בסוף ניסן קשקאי ידני חדש ב- 116K . אמנם, יכולת שטח מצומצמת אך יותר עצבני מהיטי וכנראה גם שיותר אמין.

אתה יכול להסביר מה "עצבני" אומר?

si vis pacem, para bellum

פורסם

לגביי הקשקאי - הוא מיושן מדי, ומעבר לכך ביקשתי לא ידני.

• תוכן חדש...