Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי אתה עושה טעות כשאתה בוחר את הרכב לפי צריכת הדלק שלו.

בנסועה של 15K ק"מ לשנה ובהנחה שליטר דלק עולה 8.00 ש"ח, ההבדל בין רכב שצורך 1/10 לבין רכב שצורך 1/15 הוא זניח ביותר ומסתכם ב-4K ש"ח בשנה. זה הרבה הרבה הרבה פחות מהפער בירידת הערך של הרכבים שאתם שוקלים, מה עוד שהבדלי הצריכה בין הרכבים שאתה בודק הם קטנים יותר.

מכיוון שמדובר ברכבים שעלותם למעלה מ-150K ש"ח וירידת הערך שלהם צפויה להסתכם בלמעלה מ-20K ש"ח בשנה (ושל הרנו כנראה הרבה יותר...), נראה לי שזה שיקול תמוה ולא רציונאלי.

תשים לב שיש שינויים והבחירה עכשיו היא ברכב משפחתי טוב וחסכוני וירדנו מהג'יפונים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיוויק - שמירת ערך מעולה

פלואנס דיזל - צריכה מעולה ודגם שנותן תמורה לכסף עבור החומרים אבל קצת חסר לו אבזור. מעריך שישמור על המחירון.

ההיברדיות של טויוטה - תמיד שוות בדיקה.

הונדה ג'אז - אפילו שהיא סופר מיני, היא יחסית גבוהה וגם שומרת על ערך מעולה. בכללי לכו על הונדה, נראה לי טיפסו לטייפ משפחה שאני מעריך שאתם.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
סיוויק - שמירת ערך מעולה

פלואנס דיזל - צריכה מעולה ודגם שנותן תמורה לכסף עבור החומרים אבל קצת חסר לו אבזור. מעריך שישמור על המחירון.

ההיברדיות של טויוטה - תמיד שוות בדיקה.

הונדה ג'אז - אפילו שהיא סופר מיני, היא יחסית גבוהה וגם שומרת על ערך מעולה. בכללי לכו על הונדה, נראה לי טיפסו לטייפ משפחה שאני מעריך שאתם.

סיביק - מחיר מופרז.

פלואנס דיזל - אנחנו בונים על המגאן דיזל יותר מאשר על הפלואנס, יש נסיעת מבחן ביום ראשון.

היברידיות של טויוטה - אבא שלי שוקל.

ג'אז - קרובת משפחה שלי רכשה, אבא שלי נהג על הרכב, אבל לא התלהב יותר מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, עדכון:

נסגרנו על מגאן אסטייט טורבו דיזל עם חלון בגג. :-)

הi30CW נמכרה במחיר מעולה (מעל המחירון, מחירון משוקלל פחות טסט, למי שתוהה לעצמו).

ועל הרנו קיבלנו הנחה דרך מועדון הוט של הנדסאים.

• תוכן חדש...