Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני יודע שזה אולי מתאים יותר לפורום הטכני אך עוד כמה שעות אנחנו צריכים לעזוב לנסיעה ארוכה מאוד הביתה והפורום הכללי מקבל הרבה יותר צפיות אז אשמח מאוד אם המנהלים יכבדו את הבקשה שלי, תודה מראש.

אז לסיפור - הבאנו איתנו גנרטור והורדנו לחוף, מילאנו ממש טיפה דלק בו ואז הבנו שאין צורך בגנרטור והחזרנו אותו לאוטו מבלי להתניע אותו, כלומר הקצת דלק נשאר במיכל, מודה שיצאנו מטומטמים שלא חשבנו על זה, הגנרטור שכב באוטו מספר מכובד של שעות.

עכשיו ב3 בלילה העירו אותי בטעות, נהייתי רעב, קפצתי לאוטו להביא ארנק, פותח את הדלת ואני וחבר מקבלים בום לפנים, ריח בנזין חריף מאוד.

באוטו כמו שהבנתם יש ריח בנזין חזק מאוד, שפשוט מסרב לעזוב את הרכב, אי אפשר להשאר בתוך הרכב ליותר מ30 שניות, השארתי את כל הדלתות פתוחות במשך חצי שעה כולל את דלת תא המטען, ריססתי מטהר אוויר, אך שום דבר לא עוזר.

יש למישהו הצעות?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

א) כמו שאתה כבר יודע, הסיבה היא נזילת דלק מהגנרטור.

ב) הוצאת את הגנרטור מהאוטו? :roll:

ג) תראה אם אין שלולית דלק על ריפוד/שטיח. אם כן, אז תוציא את החלק עצמו מהאוטו.

ד) לא יודע באיזה מטהר אוויר השתמשת, אבל כשנתקלתי בבעיה דומה (שקית זבל מסריחה במיוחד שנשכחה יום שלם בבגאז' ב-40 מעלות חום), השתמשתי בדבר הזה, לא יודע מה הם שמים בזה, אבל זה עובד הרבה יותר טוב ממטהרי אוויר יקרים פי כמה (להשיג בתחנות דלק סונול):

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נסיעה על כביש מהיר עם כל החלונות פתוחים עושה פלאים לריחות מעניינים שנתקעו ברכב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אם עבר, הוא יתנדף וייעלם (כפי שצויין), גם הריח. תגיד תודה שלא נשפך לך שמן מנוע בתוך הרכב, או תבנית ביצים שנשברה - זה תענוג זה.

פורסם

נסה לשים בכמה מקומות צלוחית שטוחה עם הרבה סודה לשתיה. יש סיכוי שהיא תספח אליה את רוב הריח.

אפשרות אחרת היא לערבב אבקת כביסה עם מים ולעבור על המקומות בסביבת הריח, אפילו להספיג היכן שאפשר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

שמתי את כל הריפוד עכשיו באמבטיה, ישבתי שעה עם סבון וקרצפתי ושפשפתי כל סנטימנטר אפשרי עם סבון, אם זה לא יעבוד, באמת שאני לא יודע מה כן, אך אני מאמין שפה נגמר הסיפור.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...