Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד היום הייתי קורא סמוי בפורום הזה, והיום נרשמתי לראשונה..

צירפתי תוצאות בדיקת רכב לפני קנייה, ואשמח שהמומחים בפורום יחוו את דעתם.

הרכב הוא מאזדה 3 comfort. בעל הרכב מבקש עליו 72000 ש"ח (המחירון הוא 85000), אך לאחר תוצאות הבדיקה התברר שיש ליקויים בעלי משמעות גבוהה.

מה דעתכם על הבדיקה? האם כדאי להתעסק עם רכב כזה? האם ההנחה על הרכב משקפת את תוצאות הבדיקה?

בתודה מראש.

תוצאות בדיקה.jpg

פורסם

הייתי עובר לרכב הבא. לא ברור איזה תיקון הרכב עבר ועל מה (יכול להיות שזו הייתה פגיעה קלה והתיקון הוא קוסמטי בעיקרו) אבל הסיבה העיקרית היא שהשוק מוצף במאזדה 3, הן פרטיות והן יוצאות ליסינג, ואין שום סיבה לרכוש רכב בעל עבר לוטה בערפל בטח לא כשההורדה ממחיר המחירון מגוחכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל תודה על המענה הזריז.

בהודעה הקודמת שכחתי לציין שהרכב הוא יד ראשונה, פרטי עם 50K ק"מ, ויש את כל התיעוד לגבי הטיפולים שהוא עבר במוסך מורשה. כך שמהבחינה הזאת העבר של הרכב לא לגמרי לוטה בערפל.

לטענת המוכר לגבי המשקוף מדובר על כיפוף קל ושריטה שהאוטו חטף בעת חנייה. לזכותו יאמר שסיפר לפני הבדיקה. הבעיה שהוא תיקן את זה בשחור אצל מישהו ואין לו יכולת להראות לי מסמך כלשהו המעיד על מהות התיקון.

רק כדי להבין - הורדה של 15% ממחיר המחירון למאזדה 3 נחשבת בשוק של היום מגוחכת? אני מפספס פה משהו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

50K ק"מ- לאיזה שנתון? לא ציינת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

50 אלף ק"מ ב3 שנים זה במסגרת הממוצע, אבל זה לא 'וואו'.

ההורים שלי עם רכב כמעט בן 3, ויש לו משהו כמו 35 אלף ק"מ. זה הרבה יותר 'וואו' מהמאזדה הזאת (מעבר לעובדה שלטעמי הI30CW מכונית הרבה יותר טובה מה3, אבל זה משהו אחר כבר).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי לא ממש מעט לרכב משנתון כזה. יש כ"כ הרבה מאזדה 3. צריך רק קצת סבלנות.

אתה מציין שהוא תיקן את הפגיעה ב- "שחור". אי אפשר לדעת מה באמת היה שם. אני חושב שחבל להתעסק בזה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
קודם כל תודה על המענה הזריז.

בהודעה הקודמת שכחתי לציין שהרכב הוא יד ראשונה, פרטי עם 50K ק"מ, ויש את כל התיעוד לגבי הטיפולים שהוא עבר במוסך מורשה. כך שמהבחינה הזאת העבר של הרכב לא לגמרי לוטה בערפל.

לטענת המוכר לגבי המשקוף מדובר על כיפוף קל ושריטה שהאוטו חטף בעת חנייה. לזכותו יאמר שסיפר לפני הבדיקה. הבעיה שהוא תיקן את זה בשחור אצל מישהו ואין לו יכולת להראות לי מסמך כלשהו המעיד על מהות התיקון.

רק כדי להבין - הורדה של 15% ממחיר המחירון למאזדה 3 נחשבת בשוק של היום מגוחכת? אני מפספס פה משהו?

מבחינתך זה סבבה. ביום שתרצה למכור את הרכב כל קונה פוטנציאלי שיקח אותה לבדיקה פשוט יברח מהרכב. הוא כבר לא יהיה יד-ראשונה-פרטי-50,000-ק"מ אלא עם נתונים קצת פחות קוסמים.

פגיעת שלדה היא טאבו בשוק הרכב הישראלי, וגם פגיעות שלדה זניחות מקבלות משמעות רבה בסעיף המחיר. 15% מתחת המחירון לרכב נפוץ כמו זבל (וסליחה על הקללה בצרפתית) עם פגיעת שילדה זו לא מציאה.

כמו שאמרתי בהודעה הראשונה, לא הייתי פוסל את רכישת הרכב אבל קח בחשבון שזו לא תהיה העסקה הטובה ביותר שתצליח להשיג ובטח שהיא לא תהיה עסקה טובה ביום שתרצה למכור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המחיר לא מספיק אטרקטיבי לרכב עם מילוי חומר בפגושים, גם אם הוא פרטי.

כפרות על ה-500 ש"ח (בפעם הבאה תשמש בקופונים שלנו ותחסוך לעצמך איזה 100 ש"ח), תעבור הלאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה לכולם על העצות.

אחרי התלבטויות רבות החלטתי לרדת מהרכב.

נוכחתי לדעת שלא פשוט למצוא מציאות אפילו בשוק של היום...

• תוכן חדש...