Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

וואלה אם זה מנקה טוב, זה נאה לי אחלה דבר - חוסך במים ומבריק את האוטו ... צריך לנסות את זה ..

פורסם

אני מנקה עם ULTIMATE QUIK DETAILER מוצרים דומים

ו ONR

היישם לא טוב על רכב ממש מלוכלך. בנוסף,זה לוקח יותר זמן מאשר דלי מים.

גם אני חשבתי שזה רק רסס ונגב-מעשית זה שונה.

פורסם
אני מנקה עם ULTIMATE QUIK DETAILER מוצרים דומים

ו ONR

היישם לא טוב על רכב ממש מלוכלך. בנוסף,זה לוקח יותר זמן מאשר דלי מים.

גם אני חשבתי שזה רק רסס ונגב-מעשית זה שונה.

דווקא ה ONR עושה נפלאות על רכב מאובק ברמה בינונית.

פורסם

לא ברור לי איך הדבר הזה עובד. אם יש חול על הרכב ואתה מטיז את זה: מה קורה? החול הרי לא נעלם וכאשר אתה עובר על מטלית על זה אתה עושה עם חול הזה פוליש גס מאוד לרכב ונישארות שריטות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא ברור לי איך הדבר הזה עובד. אם יש חול על הרכב ואתה מטיז את זה: מה קורה? החול הרי לא נעלם וכאשר אתה עובר על מטלית על זה אתה עושה עם חול הזה פוליש גס מאוד לרכב ונישארות שריטות.

ה onr מפרק את החול, אתה מנקה עם מטלית מיקרופייבר את החול ואחר כך עם מטליק יבשה מייבש את האזור.

פורסם

ONR מוצר מעולה, אבל לא מוצר קסמים.

הוא לא "מפרק חול". אין לו שום יכולת כזאת

לא הייתי ממליץ לאף אחד לגרור חול על הרכב אפילו בשיטת רסס/נגב עם onr כ- qd.

בתור שטיפת רכב עם שניי דליים לעומת זאת, הסיפור שונה לגמרי

"יאללה בירי".

פורסם
ONR מוצר מעולה, אבל לא מוצר קסמים.

הוא לא "מפרק חול". אין לו שום יכולת כזאת

לא הייתי ממליץ לאף אחד לגרור חול על הרכב אפילו בשיטת רסס/נגב עם onr כ- qd.

בתור שטיפת רכב עם שניי דליים לעומת זאת, הסיפור שונה לגמרי

לדעתי אתה טועה, היום איזה ציפור עשתה לי עמבוש על הרכב, ריססתי ONR והופה החרא שלהם שכל כך קשה להוריד ירד בקלי קלות!

פורסם

http://www.autostore.co.il/site/Shop/manufacture/manufactureCat.asp?depart_id=151426&manufacture_id=11157

יש גם את זה, שאני די נעול עליו אך המחיר קצת יקר.

לא מבין למה אנשים ישר פוסלים, מה קרה? חושבים שיש כח כל יום או כל זמן קצר לשטוף את הרכב טיפ טופ?זה לא שלא שומרים, זה שאין כח, חם ועוד. המוצרים האלו משווקים כי הם עושים את העבודה.

מה שמצחיק זה שזה שמבריק את הרכב ומנקה אותו טיפ טופ (אפשר לראות גם בסרטונים) בזמן כל כך קצר.

פורסם
http://www.autostore.co.il/site/Shop/manufacture/manufactureCat.asp?depart_id=151426&manufacture_id=11157

יש גם את זה, שאני די נעול עליו אך המחיר קצת יקר.

לא מבין למה אנשים ישר פוסלים, מה קרה? חושבים שיש כח כל יום או כל זמן קצר לשטוף את הרכב טיפ טופ?זה לא שלא שומרים, זה שאין כח, חם ועוד. המוצרים האלו משווקים כי הם עושים את העבודה.

מה שמצחיק זה שזה שמבריק את הרכב ומנקה אותו טיפ טופ (אפשר לראות גם בסרטונים) בזמן כל כך קצר.

ראיתי לפני כמה ימים תגובה של בחור שקנה את הבלוווש+ המטלית מיקרופייבר.

הוא כתב שהחומר לא ממש היה טוב ונגמר לאחר כ 2-3 שטיפות מקסימום.

מה שחיובי בכל העניין הן מטליות המיקרופייבר אשר להלצתו נוחות והוא משתמש בהן עד היום.

פורסם

מה שחיובי בכל העניין הן מטליות המיקרופייבר אשר להלצתו נוחות והוא משתמש בהן עד היום.

זה תלוי, אני בדרך כלל שאני מנקה עם ONR בספריי אני מבזבז 500ML על שטיפה,אני מאמין שאפשר גם פחות אך זה תלוי מאוד ברמת הליכלוך.

פורסם

אתה יכול להפנות אותי בבקשה?אני "נעול" על המוצר, אך בגלל הסכום והחשש ש500ML זה לא הרבה, אני מתלבט.

כל פיסת מידע תעזור, על פניו קראתי גם כתבה בוואלה בעבר ושיבחו את המוצר מאוד טוב.

פורסם
אתה יכול להפנות אותי בבקשה?אני "נעול" על המוצר, אך בגלל הסכום והחשש ש500ML זה לא הרבה, אני מתלבט.

כל פיסת מידע תעזור, על פניו קראתי גם כתבה בוואלה בעבר ושיבחו את המוצר מאוד טוב.

לדעתי עדיף לך לקנות ONR בקבוק קטן 250ML , יספיק לך 15ML על חצי ליטר מים בשביל לקבל ספריי דייטלינג.

תעשה את החישוב.

• תוכן חדש...