Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה מה זה 1 ליטר או 750 מיל בכל החומרי ניקוי לבתים, למשל, וזה נראה לי קצת,

אז 250? זה ייגמר בשטיפה הראשונה, 500 זה כבר קצת יותר.

השאלה היא האם לפי הסרטונים אלו אכן מוצרים "מדהימים" או שזה רק נראה ככה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לדעתי אתה טועה, היום איזה ציפור עשתה לי עמבוש על הרכב, ריססתי ONR והופה החרא שלהם שכל כך קשה להוריד ירד בקלי קלות!

חרא של ציפורים מפרק בקלי קלות, אבק? ממוסס ומרים מהצבע בשניות, טיפות מים? בלי מאמץ, חרקים שדבוקים לצבע? לא מדגדג את המוצר.

אבל חול זה פשוט לא יכול לפרק, וחול אי אפשר לרכך.

"יאללה בירי".

פורסם
חרא של ציפורים מפרק בקלי קלות, אבק? ממוסס ומרים מהצבע בשניות, טיפות מים? בלי מאמץ, חרקים שדבוקים לצבע? לא מדגדג את המוצר.

אבל חול זה פשוט לא יכול לפרק, וחול אי אפשר לרכך.

אתה צודק , אבל אם תרסס ONR על חול/אבק אתה תראה איך הONR לוקח איתו את החול, בעבודה נכונה וכמובן שמצב הרכב במצב קל עד בינוני לדעתי אפשר להשתמש בONR לניקוי, אך במידה והרכב במצב גרוע עדיפה שיטת 2 הדליים.

דרך אגב אולי אני מתבלבל בין חול לאבק, כרגע הרכב שלי מלא באבק שנראה כמו חול ו ONR מפרק אותו בלי בעיה.

פורסם

אתם מדברים בכלל על חול, שזה כמו בוץ, ולא נראה לי שהם מיועדים לשטיפה כזו "רצינית".

הבקבוקים האלו מיועדים לשטיפת רכב מלוכלך בצורה רגילה (אבק, ציפורים וכו') אז ברור שזה יעשה את העבודה בנושא הזה,

ובינינו אם אין סופת חול או גשם בוצי, שאין את זה ברוב הזמן, אולי רק בתחילת החורף, אז המוצר הזה די מושלם, לא? הרי אמרתם בעצמכם, מוריד הכל מלבד חול. לדעתי הבעיה היחידה היא הכמות, לשלם 50 או 70 שקל כולל מטליות וזה ייגמר בשטיפה הראשונה זה נראה לי פגיעה בכיס.

שגיא, האם המוצר הזה בהתזה על כל רכב ינקה ויבריק אותו?השאלה מופנית גם לבלו ווש שפועל על אותו עיקרון.

פורסם

אושריקו, סלח לי על הביטוי אבל זה פשוט חרא של מוצר הבלווש.

לא באמת מפרק לכלוך, צורך כמויות גדולות מאוד של חומר בשביל להנות מאיזשהו ניקיון, העלות שלו גבוהה בטירוף, והוא משאיר לא מעט סימני מריחות.

לא הייתי מסתמך על וואלה במקרה הזה, או בכלל.

לקנות מוצר כזה בשביל נקיון של רכב שמלוכלך ברמות קשות , פשוט לא עובד.

זה מיועד לרכבים שמתוחזקים פחות או יותר, עם שכבה של אבק.

וגם אז, אני הייתי משתמש אך ורק ב optimum no rinse, נכון העלות גבוהה, אבל הכמויות של השטיפה בשיטת שני דליים, והכמויות קוויק דיטיילר שהוא מספק (בשביל אותם ימים שהרכב לא באמת מלוכלך אבל סתם מלא באבק , טביעות אצבעות , סימני מים, חרא של ציפורים וכו)

הם פשוט מטורפות.

20-25 דקות של שטיפה בשני דליים וייבוש זה כלום זמן, וזה הזמן ששטיפה עם onr מצריך. (שניי דליים)

"יאללה בירי".

פורסם
אושריקו, סלח לי על הביטוי אבל זה פשוט חרא של מוצר הבלווש.

לא באמת מפרק לכלוך, צורך כמויות גדולות מאוד של חומר בשביל להנות מאיזשהו ניקיון, העלות שלו גבוהה בטירוף, והוא משאיר לא מעט סימני מריחות.

לא הייתי מסתמך על וואלה במקרה הזה, או בכלל.

לקנות מוצר כזה בשביל נקיון של רכב שמלוכלך ברמות קשות , פשוט לא עובד.

זה מיועד לרכבים שמתוחזקים פחות או יותר, עם שכבה של אבק.

וגם אז, אני הייתי משתמש אך ורק ב optimum no rinse, נכון העלות גבוהה, אבל הכמויות של השטיפה בשיטת שני דליים, והכמויות קוויק דיטיילר שהוא מספק (בשביל אותם ימים שהרכב לא באמת מלוכלך אבל סתם מלא באבק , טביעות אצבעות , סימני מים, חרא של ציפורים וכו)

הם פשוט מטורפות.

20-25 דקות של שטיפה בשני דליים וייבוש זה כלום זמן, וזה הזמן ששטיפה עם onr מצריך. (שניי דליים)

בגלל זה הצעתי לו לקנות בקבוק 8OZ (236ML) של ONR שיספיק לו להרבה יותר זמן מהספריי הזה,גם בשיטת 2 דליים וגם בשיטת ספריי דייטליר.

פורסם

בלבלתם אותי לגמרי.

מה שאני שואל זה, האם רכב שמלוכלך בצורה "נורמלית" (אבק, כתמים מוזרים וחרקים) הספריי הזה(לא הבלו ווש) יעשה את העבודה ויבריק את הרכב?

דיילינג וכל אלו זה זר בשבילי, זה כמו לשאול אותי איך לדבר יפנית או סינית8).

פורסם

צריך 30 מ"ל על 6-7 ליטר מים בשביל שטיפה עם שני דליים.

וכ- 3 פקקים לליטר מים, עדיפות למזוקקים , בשביל קוויק דיטיילר. כ-45 מ"ל מוצר.

נניח שני בקבוקים של קוויק דיטיילר = 90 מ"ל מוצר

נותרו לו עוד כחמש שטיפות לרכב.

לא יודע אם זה משתלם בחמישים שקלים.

אבל בשביל נסיון עם המוצר, אולי כן שווה לנסות

"יאללה בירי".

פורסם
בלבלתם אותי לגמרי.

מה שאני שואל זה, האם רכב שמלוכלך בצורה "נורמלית" (אבק, כתמים מוזרים וחרקים) הספריי הזה(לא הבלו ווש) יעשה את העבודה ויבריק את הרכב?

זה לא ספריי זה תרכיז שצריך לדלל במים.

אני מדלל פקק וקצת על חצי ליטר מים, וזה עושה את העבודה מצוין!

בנוסף אתה יכול להוסיף לדלי השטיפה 2 פקקים (על 7.5 ליטר לפי ההמלצות) ולנקות את הרכב באמצעות שיטת 2 הדליים.

פורסם
בלבלתם אותי לגמרי.

חד משמעית כן. ינקה כמו שצריך. רק קח בחשבון שתצטרך לרסס לא מעט

"יאללה בירי".

פורסם
איזה פדיחה, נראה לי שדיברנו על משהו אחר למרות שזה היה נשמע שאנחנו מתכוונים לאותו דבר,

אני התכוונתי לספרי הפייר ווש הזה שפותח השרשור הראה לנו.:lol:

אושריקו אנחנו הבנו אותך טוב מאוד!

המלצנו לך לא לקנות את המוצר שהפותח השירשור הביא, אלה לקנות ONR בקבוק קטן אם אתה רוצה רק לנסות.

פורסם

המוצר שפותח השרשור הציג וה BLUE WASH שאושריקו הציג משאירים סווירלים בצורה מטורפת,וגם שריטות בולטות יותר אם זה בוץ למשל.

לא ממליץ להשתמש אלא אם מדובר ברכב ישן שבעל הרכב רק רוצה לנקות אותו ולא אכפת לו משריטות וסווירלים.

ה BLUE WASH אכן מבריק את הרכב אבל הנזק עולה על התועלת,לא הייתי ממליץ להשתמש.

לגביי החומרים של ONR לא ניסיתי אבל אני מאמין שהם יותר טובים.

למי שאמר שהעלות שלו גבוהה זה ממש לא נכון,כי כל שטיפה לוקחת חלק קטן וזה מספיק לאיזה 6 שטיפות אם אני לא טועה לרכב סדאן רגיל.

Miata ND2

• תוכן חדש...