Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ל LG יש סדרת מערכות לרכב שאפשר עם אפליקציה של LG באייפון לשלוט במערכת

וגם לשמוע

זה אחד הדגמים

LG LCF820BO

ליד הבית שלי מוכרים ב 680 ש"ח את הדגם הזה כולל התקנה

LCS321UB

מישהו מכיר והתנסה ?

המחיר של המערכת לא בשמיים

חשוב לי לציון שאני גם בתקציב מוגבל

וגם אני לא משוגע על ווליום ואיכות סאונד בשמיים

מחפש משהו בסיסי שניתן באופן אלחוטי לשמוע מה שיש באייפון

וכ'ד

אשצח לקבל חוות דעת או המלצות על מה הכי כדאי ?

תודה

פורסם

לא הייתי ממליץ על חיבור אלחוטי לאייפון, אלא על חיבור בעזרת כבל USB שגם יטעין אותו.

זה יכול להתאים, למרות שהוא מהסדרה הישנה שלהם, שכבר הוחלפה בחדשה.

פשוט תבקש רדיו דיסק שולט אייפון דרך USB, אני מבין שאין לך כרגע מגברים ושאתה לא רואה צפי להוספת כאלו, אם זה נכון אז דגמי הפתיחה של פיוניר יספקו אותך מעל ומעבר.

SCANSPEAK

פורסם
לא הייתי ממליץ על חיבור אלחוטי לאייפון, אלא על חיבור בעזרת כבל USB שגם יטעין אותו.

[uid=728&catid=11&subcatid=45"]זה יכול להתאים,[/url] למרות שהוא מהסדרה הישנה שלהם, שכבר הוחלפה בחדשה.

פשוט תבקש רדיו דיסק שולט אייפון דרך USB, אני מבין שאין לך כרגע מגברים ושאתה לא רואה צפי להוספת כאלו, אם זה נכון אז דגמי הפתיחה של פיוניר יספקו אותך מעל ומעבר.

תודה על התגובה!

אבל מסיבות טכניות אני מעדיף חיבור באופן אלחוטי

אשמח חדעת עם חוץ מ LG יש עוד רדיו טייפים שנשלטים דרך האייפון באופן אלחוטי עם אפליקציה

וגם אם מישהו מכיר את הדגמים הללו של LG אשמח לשמוע חוות דעת

תודה לכולכם

• תוכן חדש...