Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מעוניין לקנות רכב לאשתי , אנחנו מוגבלים בסכום הכסף שאפשר להשקיע.

הקצבתי לעניין זה 30000 ש"ח.

אנחנו ללא ילדים כרגע, והמטרה שפשוט יהיה רכב אמין קל ותחזוקה ,לא בא לי שכל יום היא תקרא לי לחלץ אותה .

ההתלבטות שלי היא בין , מאזדה 3 שנת 2005-2006 ראיתי שזה נע בחירים של 30 אלף וכמובן שניתן להוריד קצת במחיר .

או יונדאי גטס שנתון 2007-2008, או פיאט פונטו 2007-2008 .

כמובן שאם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע , אני לא רוצה לרדת בשנים פחות מ2005 .

אשמח לדעת אם אפשר להוריד במחיר של רכבים אלה ובכמהאחוזים פחות או יותר זה נע .

תודה מראש לכל העונים זה באמת חשוב לי העזרה שלכם .

פורסם

2 המכוניות שונות לגמרי.

אני בעלים של גטס (אגב למכירה :) שנמצאת אצלי 4 שנים ואני יכול להגיד רק דבר אחד הרכב אמין זריז (נכון לא מכונית ספורט) וחסכוני.

הסיבה היחידה שאני מחליף זה כי המשפחה גדלה ואני צריך הרבה יותר מקום (שקלתי לקנות גגון אבל אישתי לא תצליח לעלות את העגלה) ואגב השיקול שלי גם לעבור למזדה 3 כי נשחבת אמינה מאוד אבל הבנתי שצריכת הדלק שלה בעייתית ובימים האלה שכל שקל חשוב זה מרכיב חשוב אצלי בחשבון.

בתקציב הזה יש לך עוד מכוניות אמינות כמו יאריס למשל אבל קחי בחשבון שהן יותר שנים על הכביש אבל היתה כזאת לחבר וגם היתה אמינה מאוד

• תוכן חדש...