Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד וקיבלתי דוח לא שאני חושב שהוא לא מוצדק

והשוטר עשה מלא ״רעש וצילצולים״ כאילו אני איזה רוצה שהוא תפס ,

האם אני יכול לידרוש שאותו שוטר יופיע למשפט שלי ויהיה נוכח?

תודה רבה

פורסם

אם אתה הולך למשפט ואומר שאתה לא מודה, אז השוטר חייב להעיד. בלי עדות השוטר אתה זכאי (כי אין ראיות נגדך, הדו"ח לא נחשב בלי זה שכתב אותו).

אם אתה רוצה ללכת למשפט, כדאי לך לבדוק את הצדדים הטכניים של הענין - למשל, תחפש כאן בפורום - ו/או להתייעץ עם עו"ד, אחרת יפילו אותך על פרט טכני, בקלות, גם אם אתה צודק לחלוטין.

בהצלחה.

דני

פורסם

ואז מה יהייה אם השוטר יופיע במשפט?

תעשה לו "נו נו נו" על ההתנהגות שלו (או מה שאתה חושב שזו התנהגות לא תקינה)?

לדעתי, אם אתה אשם, חבל על הטרחה הזו.

alfa 156 2.5.

פורסם

ניסיוני הדל מעיד שנאשם המבקש להישפט אינו נשלח לגרדום גם אם נמצא אשם (בכל מקרה, הקנס אמור להיות מקביל פחות או יותר לקנס ברירת משפט) הנקודות בכל מקרה קבועות בחוק (ונזקפות בפועל לתקופה קצרה יותר)

אלא אם יש נסיבות מיוחדות.

פורסם

א' - אם בקשת להישפט יערך דיון ולא בהכרח השוטר צריך להופיע, אלא אם כן השופט יתרשם שנחוצה עדותו ואז יקבע דיון שני אליו הוא יוזמן. אם אתה תגיד בבית משפט שהכל נכון בדו"ח אבל ביקשת להישפט כי השוטר דיבר אליך לא יפה, תשתדל להתרחק מהרגל של השופט כשהוא יתן לך וולה לכיוון הישבן.

אם קיבלת דו"ח מוצדק על עבירת תנועה, תשלם אותו. אל תעשה צחוק מעצמך ותבזבז את זמנו של בית המשפט רק כדי להגיד את מה שכתבת כאן. בית המשפט לא אוהב שמבזבזים לו את הזמן. ביחוד שהשוטר יכחיש את התנהגותו ובטח יתמם. בהחלט השופט יכול להחמיר את הקנס. בקשר להתנהגות השוטר אתה יכול להגיש תלונה למח"ש.

• תוכן חדש...