Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=468000

בין המותגים שישתתפו באירוע: אינפינטי, B.M.W , אאודי, מרצדס, אלפא רומיאו לקסוס, וגם מותגים שאינם מותגי פרימיום כמו: פיז'ו ומיצובושי.

איך כל החברות האלה קשורות אחת בשניה? הרי אלה יבואנים נפרדים לגמרי.

אני צריך ללכת לשם (לאולם של אינפנטי) גם אם אני רוצה לראות מבצעים על, לדוגמא, פיז'ו? איך זה קשור לINFINITY? אני לא מבין מה הולך שם.

אשמח להבהרות.

פורסם

מדובר באירוע מכירה של רכבי יד שנייה שכנראה התגלגלו לידי יבואן אינפיניטי במסגרת טרייד אין לרוכשי אינפיניטי..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
מדובר באירוע מכירה של רכבי יד שנייה שכנראה התגלגלו לידי יבואן אינפיניטי במסגרת טרייד אין לרוכשי אינפיניטי..

פספסתי את הענין של ה"יד שניה".

שווה ללכת לראות? איפה מטופלים הרכבים האלה? ומה אני מקבל אם אני קונה מהם חוץ מהנחות שאפשר לקבל בליסינג, או במילים אחרות - למה מהם ולא מליסינג?

פורסם
פספסתי את הענין של ה"יד שניה".

שווה ללכת לראות? איפה מטופלים הרכבים האלה? ומה אני מקבל אם אני קונה מהם חוץ מהנחות שאפשר לקבל בליסינג, או במילים אחרות - למה מהם ולא מליסינג?

הרכב שהם מביאים שם כדוגמא, זה דגם כלשהו של אינפיניטי. מניח שזה מה שימכר שם בעיקר, ולא מאזדה 3 או יונדאי i30.

אם זה מה שאתה מחפש, נשמע כמו רעיון נחמד (בהתחשב גם בזה שיש עסקת מימון).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עברתי שם היום במקרה. כ-15 רכבים עומדים בכניסה לרחבת הבניין עם בלונים קשורים אליהן.

תפסו את עיניי 2 אלפא 159. מצד שני מדאיג לקנות אלפא שגרמה לאדם לעבור לרכב יפני :lol:

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...