Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי שברולט אפלנדר 2008 עם 140K.

התלוננתי בפני מוסך UMI על גמגומים שאני מרגיש ברכב בהתנעת בוקר, לאחר בדיקה הוחלט

על החלפת חיישן גל זיזים. לאחר החלפת גל הזיזים בעלות של 1100 ש"ח חשבתי שהבעיה תיפתר

אך למרות ההחלפה הרכב המשיך לגמגם בבוקר ובזמן הגמגום בעת לחיצה על הגז הורגשה קפיצה כאילו מישהו נכנס בך מאחורה.

לאחר חזרה חוזרת למוסך הוחלט להחליף סליל הצתה ומצתים בעלות של 2300 ש"ח מה שגם לא פתר את הבעיה והיא עדיין נמשכת.

אני מיואש מן הבעיה,מיואש מהשירות,מיואש מהרכב!

אם יש למישהו רעיון מה יכולה להיות בעיה מעבר לדברים המוזכרים מעלה אני אשמח.

חשוב להדגיש שהבעיה מופיעה אך ורק בהתנעת בוקר למשך 2-3 דקות שבה מורגשת קפיצה חזקה,מעבר לזה במהלך כל היום הרכב עובד מצוין ללא בעיות כלל.

נ.ב- החלטתי לא לשלם אפילו לא עוד שקל עבור בעיה זאת לאחר ששילמתי כלכך הרבה והבעיה לא נפתרה,עכשיו נשאר לראות את מקצועיות המוסך ולקיחת האחריות מבחינתו.

תודה רבה לעונים.

פורסם

אם יש בעיה שלא באה על פתרונה במוסך רשת, ניתן לפנות לשירות הלקוחות לצורך הפעלת מנהל שירות אזורי

ותמיכה של המחלקה הטכנית במקרה הצורך.

מוזמן לפנות אלי ואשמח לסייע!

פורסם

עדכון ופרטים נוספים:

לפני כחודש התפוצץ רדיאטור באמצע נסיעה ברור שמיד עצרתי מנוע לא הספיק להתחמם והוחלף רדיאטור.

כרגע לאחר שהיום יש כל היום במוסך הגיע למסקנה שיש 2 צילנדרים שחודרים אליהם מים ולכן בבוקר המנוע מזייף טיפה.

השאלה אם ראש מנוע יכול להידפק למרות שלא נסעתי עם הרכב לאחר פיצוץ הרדיאטור?

ומה יכולה להיות עלות של תיקון 2 צילנדרים, מדובר במנוע ענק V6 3900 סמ"ק ההצעה מהמוסך המורשה עומדת על 7500 ש"ח

יש מישהו שעושה עבודה טובה במחיר סביר יותר? והאם המחיר הזה סביר בפני עצמו.

פורסם

איך הם הגיעו לתוצאה הזו? אילו בדיקות בוצעו?

כן, אצל אחרים המחירים זולים יותר אבל צריך למצוא מישהו מקצועי. אני שמתי לב שכל אלו שמתלוננים על אמינות ברכבים אמריקאיים הם אלו שהלכו לכל מיני חאפרים. בכל זאת תמיד ישנם מקצועניים בשוק האמריקאיות שלא ישחטו אותך במחיר.

אתה רק צריך להיות בטוח שזו הבעיה, לכן כדאי שתפרט כאן מה עשו במוסך ואיך הגיעו למסקנה הזו

פורסם

גם לאבא שלי הייתה את אותה בעיה (רק אצלו זה היה במאליבו 2009 V6 3.5), וגם לו בUMI הציעו להחליף מצתים חיישן אויר כל שהוא, טיפול שמנים, וכל מיני דברים אקראיים.

לפני שאתה הולך לתקן דליפה בשני צילינדרים, תבדוק אם אין נזילה מהמשאבת מים, לאבא שלי כל הזמן היה חסר מים (גם ממתי שהרכב יצא מהחברה) ולו התופעה הנ"ל התחילה ב-80-90,000 ובסוף מומחה אחד מ-UMI ברמאללה!! (כן, ערבי) עלה על זה שזה משאבת מים נוזלת, שגרמה למצב שבו היה חודר אויר למערכת קירור, מה שהיה גורם לשיבוש בקריאה של חיישן טמפ' מים.

ותודה למומחים של UMI ירושלים, שמה שעשו לא הצליחו לעלות על התקלה.

אל תשכח לעדכן.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הכל התחיל מפיצוץ ברדיאטור בלי שום התראה מוקדמת או התחממות כל שהיא.

הכיבוי של הרכב היה מידי ברגע שהמחוג החום החל לעלות בפתאומיות, הוזמן גרר הרכב הגיע למוסך הוחלף רדיאטור

מרגע החלפת הרדיאטור הבחנתי שהמזגן לא עובד על חום וכן שאני מדליק את המזגן טמפרטורת המנוע יורדת מעט, הרכב הוכנס למוסך 3 פעמים וכל פעם הוציאו אוויר מהמערכת מה שלא פתר את הבעיה, יום אחד איך שהרכב יצא מהמוסך החלו מכות קשות בנסיעה, הרכב הוחזר לאחר דין ודברים החליטו להחליף מגנט גל זיזים ולעשות הנחה מסוימת, גם לאחר החלפתו הבעיה המשיכה, וכמו שסיפרתי הוחלפו מצתים וסליל הצתה, מה שגם לא פתר את הבעיה, היום אחרי הפעם ה100 במוסך הוחלט לזכות את החלפת המצתים והסליל הצתה אך עידכנו שיש בעיה חדירת מים ל2 צילנדרים ביקשתי שיסגרו את הרכב וישחררו אותו, כמו כן טענתי הראשונה על חום המזגן שלא עובד לא נפתרה בכלל והסתיימה בנזק גדול הרבה יותר.

בנתיים המוסכניק במוסך שפך wonder weld ואמר שבגלל שזה סדק קל אולי הבעיה תיפתר כך.

פורסם

מר' davidco

לפי איך שאתה מתאר את הבעייה, זה בדיוק אותה בעיה כמו שהייתה לאבא שלי, כדאי שתבדוק את הנושא.

ד.א. רדיאטור לא מתפוצץ סתם, יכול להיות שגם זה קרה בגלל חוסר בנוזל קירור, שנגרם ע"י נזילה מהמשאבה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
מר' davidco

לפי איך שאתה מתאר את הבעייה, זה בדיוק אותה בעיה כמו שהייתה לאבא שלי, כדאי שתבדוק את הנושא.

ד.א. רדיאטור לא מתפוצץ סתם, יכול להיות שגם זה קרה בגלל חוסר בנוזל קירור, שנגרם ע"י נזילה מהמשאבה.

תודה רבה על העזרה, ולחשוב שהרכב מטופל כמו שעון, ושבוע לפני הפיצוץ עבר טיפול תקופתי במוסך.

פורסם
תודה רבה על העזרה, ולחשוב שהרכב מטופל כמו שעון, ושבוע לפני הפיצוץ עבר טיפול תקופתי במוסך.

גם יכל להיות שיומיים אחרי החלפת הרדיאטור מכסה מיכל מי הקירור לא היה סגור טוב, והופהלה..(-:

אני יודע שכשמוחלפים מים ברדיאטור קיימת "בועה" במערכת. אני מכיר שצריך לפתוח את המכסה אחרי נסיעה קצרה.

פורסם

עזוב אותך דודו, בוא אני יבוא איתך נזרוק אותו מאיזה צוק :wink:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

אני מקווה שאתה לא ממש מבין כל מה שאתה כותב והמצב במוסך המורשה שם לא באמת כמו שאתה מספר..

אני במקומך הייתי מחליף מוסך. משהו לא תקין בהתנהלות לפי הסיפור שלך.

בכ"א לא כתבת איך הגיעו למסקנה לגבי המים בצילינדרים.

תסביר את הבעיה שיש לך ברכב כרגע בצורה יותר ברורה ננסה לעזור. ד"א את הרכב שלך יש בכמויות בארה"ב אז חיפוש באנגלית תמיד מעלה עוד 100 אנשים שכבר עברו את מה שיש בכל רכב כזה ופרסמו תשובות.

פורסם

אגב, לגבי החימום ברכב כנראה שבאמת יש קושי למלא מים לתוך רדיאטור החימום וזה הפיתרון שמישהו מצא:

remove upper heater core hose and add coolant to the hose while off. Then remove radiator cap and add coolant untill full then start vechicle and have another person rev up the engine a little while adding coolant to the radiator then put radiator cap back on and that should fix it

בצורה הזו כנראה שהרדיאטור הפמיני יתמלא ואז יהיה לך חימום ברכב. אם זה עובד, חבל שבמוסך החברה לא יודעים את זה.

פורסם
אני מקווה שאתה לא ממש מבין כל מה שאתה כותב והמצב במוסך המורשה שם לא באמת כמו שאתה מספר..

אני במקומך הייתי מחליף מוסך. משהו לא תקין בהתנהלות לפי הסיפור שלך.

בכ"א לא כתבת איך הגיעו למסקנה לגבי המים בצילינדרים.

תסביר את הבעיה שיש לך ברכב כרגע בצורה יותר ברורה ננסה לעזור. ד"א את הרכב שלך יש בכמויות בארה"ב אז חיפוש באנגלית תמיד מעלה עוד 100 אנשים שכבר עברו את מה שיש בכל רכב כזה ופרסמו תשובות.

הבעיה כרגע היא שבבוקר בהתנעה ראשונה ברגע שאני עוצר ונותן גז לדוגמה ברמזור אז יש קפיצה ואם אין קפיצה אז יש רעידות כמה שניות שמפסיקות וגם עד שהמנוע מגיע לטמפ' עבודה הוא טיפה מגיב באיחור ללחיצות על הגז,אבל אין התחממות, לא רעשים במנוע במהלך היום ממש שום דבר.

במוסך אמרו שבגלל שבמהלך הלילה יש מים שחדרו אז בבוקר אחרי שכל הלילה ישבו המנוע מזייף בבוקר.

כמו כן שאני מדליק את המזגן על חימום, אז במצב שאני עומד החימום לא עובד אבל בנסיעה כן יוצא חום, ברגע שהמזגן דולק על חום אז חום המנוע יורד מעט וחוזר לנורמל. התופעה עם המזגן התחילה רק לאחר החלפת הרדיאטור מלפני כן הרכב לא סבל מבעיה זו

לגבי הצילנדרים היום אמרו לי שהם הוציאו את הפלאגים אז ראו שעברו בהם מים.

פורסם

נראלי שתופרים אותך במוסך הזה, תברח משם כמה שיותר מהר.

גם לי הייתה טעות עם מורשה UMI אחר, שהמנהל מוסך במו ידיו דפק לי ראש מנוע, ועוד טעויות, אני ברחתי משם, וגם אם ירדפו אחרי וישלמו לי אני לא יחזור יותר אליו בחיים.

מוסך שמנחש כל פעם תקלה אחרת הוא לא מבין כלום, יש מחשב ואם לא עוזר המחשב, אז לרוב ניתן לפתור בעזרת המוח ולא ישר להחליף דברים.

ומוסך נורמאלי שעושה טעות, צריך להוריד את הראש ולתת לך זיכוי על התיקון שלא עזר. (החליפו לדוגמא כהלים, לא עזר, לא עולה כסף או שעולה הרבה פחות.)

לגבי גמגומים ורעידות בבוקר, צריך לבדוק את התושבות, מצערת, חיישנים קשורים.

לגבי ראש, חייב ליהיות תופעה אחת לפחות מאלו: מים נעלמים בפתאומיות\התחממות פתאומית\עשן לבן (לא תמיד יצא, גם כאשר בוודאות הראש תקול)\מנוע נחלש\רעשי בקבקבק בסרק\רעידות וסלד נמוך בסרק. (וגם עדיף לבדוק בלחץ הפוך על צילינדר כדי לוודא פריצה).

(לי שהלך ראש מנוע, ראיתי בבירור בלחץ הפוך שצילינדר 3 פרוץ).

• תוכן חדש...