Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי קומפוננט של פוקאל 165 a ואני מתלבט בין שלושה מגברים והם rockford 3004 cervin vega 300. U וכמובן אופצייה שלישית הכי טובה אבל הכי יקרה jbl gto 1004 בנוסף מתכנן רכישה של קומפוננט נוסף של פוקאל כך שזה חייב להיות 4 ערוצים.

אשמח לעזרה תודה.

פורסם

בשום אופן לא הייתי קורא ל JBL1004 אופציה הכי טובה, זה שהוא מומלץ כי הוא זול זה דבר אחר, יש דברים הרבה הרבה יותר טובים ולא בהכרח יותר יקרים....

ובמקום לקנות סט אחורי תקנה סאב, תהיה תוצאה יותר טובה מאשר עוד סט מאחורה.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם
התקציב למגבר הוא 1000 ש"ח ובעתיד אני מתכנן להביא סאב של רוקפורוד או בוס כי יש לי מגבר של לאנזר מונובלוק.

כמו שאתה יכול לראות בחתימה שלי יש לי 1004,לא יודע אם אפשר לזלזל בו בכלל כי התמורה שלו למחיר היא מדהימה,הוא עובד מצוין,בצורה מדוייקת,מספק איכות גבוהה,ובשביל המחיר שלו זה שווה המון,מותקן אצלי קומפוננט של מורל דוטק,והמגבר הזה מריץ אותם מצוין,ומפיק מהם מספיק כדי לעבוד יפה,אני חושב שאם יש לך תקציב כזה אז מהניסיון שלי עם ה JBL לעומת האחרים זה הכי מישתלם,יש לי חבר עם ה קרבין ווגה והוא לא מרוצה ממנו,בכל מקרה תקשיב עוד לאחרים שבטח יש יותר ניסיון ממני ותבחר,אני אישית מאוד ממליץ על ה JBL :-)

COMP : morel dotech ovention 6.5",EMP 1 : JBL GTO1004 SUB: crunch powerzone 12,HU: pioneer DEH5450SD

פורסם

^^^

אני בדיוק בראש שלך שזה כרגע התמורה הטובה ביותר למחיר הקטע הוא שאני מוכן להתפשר על יד 2 בתנאי שזה יהיה שווה את זה ולא טוב רק ב 5%-10%.

• תוכן חדש...