Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נסעתי היום לבצע איזון גלגלים כי היו לי רעידות.

בזמן החלפת הצמיגים הבחור הראה לי ששני צמיגים עם דפנות קרועים\מתפוררים. ותכלס הצמיגים כבר בני 4 שנים.

אז כדי לנסוע עם רכב בטיחותי הסכמתי להחליף צמיגים.

שלא כמנהגי, לא עשיתי סקר שוק. (כי אבא שלי המליץ על המקום...)

מדובר בזוג צמיגי קונטיננטל פשוטים 195/65/15 91H ContiEcoContact 3

הוא לקח לי 600 ש"ח על צמיג.

חזרתי הביתה ואני רואה ב-Tire4u.co.il שהצמיג הזה עולה 400 ש"ח.

האם אני יכול להחזיר לו אותם? יש משהו על צמיגים כמו שאפשר להחזיר מוצר תוך 14 יום?

:cry:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצמיג הורכב? נסעת עליו ? אם כן - אבוד לך. עשית את העסקה בעיניים פקוחות ואין שום סיבה שהצמיגאי יקבל בחזרה את הצמיג המשומש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

די אבוד, האופציה היחידה שלך זה ללכת ולנסות לדבר איתו בטוב שיחזיר לך חלק מהכסף.

הצמיג הזה עולה אפילו פחות מ-400 במידה הזאת, סביב 350 לכל היותר.

אם לא הולך בטוב - תודיע לו שאתה הולך לפרסם את העניין באינטרנט, שיעשה את השיקול שלו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אולי מספיק לאיים על בעלי עסקים בגלל שהלקוח... (השלם את החסר).

בעידן האינטרנט כל אחד נהיה אבו עלי עם המקלדת שלו.

לא עבדו עליך, פשוט מצאו לקוח שלא חשב עד הסוף על הקנייה ופעל מעט בפזיזות זה הכול.

תלמד לפעם הבאה, השיעור זול.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
שלום,

נסעתי היום לבצע איזון גלגלים כי היו לי רעידות.

בזמן החלפת הצמיגים הבחור הראה לי ששני צמיגים עם דפנות קרועים\מתפוררים. ותכלס הצמיגים כבר בני 4 שנים.

אז כדי לנסוע עם רכב בטיחותי הסכמתי להחליף צמיגים.

שלא כמנהגי, לא עשיתי סקר שוק. (כי אבא שלי המליץ על המקום...)

מדובר בזוג צמיגי קונטיננטל פשוטים 195/65/15 91H ContiEcoContact 3

הוא לקח לי 600 ש"ח על צמיג.

חזרתי הביתה ואני רואה ב-Tire4u.co.il שהצמיג הזה עולה 400 ש"ח.

האם אני יכול להחזיר לו אותם? יש משהו על צמיגים כמו שאפשר להחזיר מוצר תוך 14 יום?

:cry:

המחירים באתר Tire4u לא ממש מעודכנים, אז לא הייתי סומך על זה. תתקשר ותברר בפועל ואז תדע את המחיר.

פורסם

אף אחד לא עבד עליך, הציעו לך עסקה והסכמת.

אנחנו חיים במשק קפיטליסטי שבו חובה על המוכר למקסם את רווחיו בדרך חוקית (חוקית! לאו דווקא הוגנת או מוסרית), וזה בדיוק מה שהוא עשה, הכלל בכלכלה קפיטליסטית הוא "יזהר הקונה".

הכוח של אותו מוכר לקבוע מחירים אמור להיות מקוזז באופן טבעי ע"י הכוח של הקונה לבחור איפה הוא יבצע את הקנייה.

פורסם
אולי מספיק לאיים על בעלי עסקים בגלל שהלקוח... (השלם את החסר).

בעידן האינטרנט כל אחד נהיה אבו עלי עם המקלדת שלו.

לא עבדו עליך, פשוט מצאו לקוח שלא חשב עד הסוף על הקנייה ופעל מעט בפזיזות זה הכול.

תלמד לפעם הבאה, השיעור זול.

האינטרנט הוא כלי חשוב לצרכנות נבונה בימינו.

בעל עסק שמרשה לעצמו לקחת כמעט כפול ממחיר השוק, ולנצל את העובדה שהלקוח לא מודע למחיר האמיתי -

לא מתנהל בצורה הגונה, ואין שום מניעה לפרסם את העובדה הזו (זאת עובדה נטו) באינטרנט עם כל הפרטים.

בדיוק כמו שBAR72 סיפר שעשו לו בצמיגי פרויד, ניצלו את המצוקה שלו ביום שישי כשלא הייתה לו אופציה אחרת.

אז אפשר תמיד להגיד שהלקוח אשם שהוא לא בדק, ואפשר גם להשתמש באינטרט כדי לספר על עסקים כאלה שמחפשים

לעשוק לקוחות תמימים, ולקוות שהם ילמדו את הלקח ובעתיד כולנו נזכה לשירות טוב והגון יותר בזכות זה.

לא לכולם יש את הידע ואת הגישה לאינטרנט או לאנשים שמבינים - הם בכלל לא מגיעים לשלב של לחפש ולבדוק, אז

לשיטתך זו מצווה לעשוק אותם ? (ועכשיו תחשוב על אבא שלך בסיטואציה דומה כשאתה נמצא בחו"ל או סתם לא זמין).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מי שקונה בלי לבצע סקר שוב, שום חוק ושום בית משפט לא יעזור לו.

אם לא היה מדובר בצמיגים, החוק של ה-14 יום יכול היה להיות לצדך.

פורסם

זו לא מצווה ולא חובה להיות יקרן מניאק, אבל בטח שאין מה לבוא בטענות על זה שקנית ביוקר.

מועד החלפת הצמיגים ידוע פחות או יותר (סביבות 3-4 שנים), האינטרנט זמין ואפשר לבצע סקר שוק זריז בטלפון ועוד להוריד סביבות 100 ש"ח במיקוח זריז בפנצ'ריה ובטח ובטח אם משלמים במזומן את כל הסכום.

לכן - רד מזה. סה"כ "נעקצת" ב-400 שקל. יש יותר גרועים מזה.

פורסם

הלקוח הסכים למחיר, שילם ונסע.

זה שיש לו נקיפות מצפון לאחר מכן זו אינה בעיה של בעל העסק אלא בעיה של הלקוח.

מי שלא יודע/מבין/אין לו גישה לאינטרנט משלם על זה, מה לעשות החיים לא הוגנים.

אני ממש לא מצדיק את בעל העסק או את העסקה שנעשתה, אני רק אומר די לבכות לאחר מעשה.

מכרו לך יקר, תלמד לפעם הבאה להיות יותר שקול, זה חלק מתהליך ההתבגרות שלנו כבני אדם.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

misterb צודק. הוגנות בסיסית זה כל מה שנדרש מבעל העסק להרוויח לקוח חוזר.

אם כפי שכתבו המחיר הוא בין 350-400 שקל, אז אפילו 450 זה היה סביר, אך 600 זו כבר חמדנות. מזכיר לי שלפני שבוע אחותי נתקעה עם תקר. היה צריך להחליף צמיג ברכב והציעו לה צמיג סיני זול ב...500 שקל . מזל שהיא נזכרה בי רגע לפני (ב-770 שקל היא קבלה שני צמיגים איכותיים מיצרן מוכר).

בקיצור, הרוב כאן מצדיקים את תרבות שיטת המצליח בישראל, לא פלא שאנחנו נראים כך. לא שאני חושב שמגיע ללקוח להחזיר את הצמיג, שכן זה מוצר מתכלה וככזה, אין אפשרות לקבלו חזרה לאחר שימוש.

פורסם

אני לא אומר שיש לו 'קייס' לתבוע אותו. זה מה שנקרא כשר אבל מסריח.

זכותו לבוא ולבקש החזר לפי מחיר השוק, וזכותו לפרסם באינטרנט שאותו צמיגאי יקר ולא מומלץ.

הצמיגאי צריך להחליט מה 'יעלה' לו יותר, שיקול שלו.

והפרסום הזה חשוב בדיוק כדי שאתה, כשתעשה סקר שוק פעם הבאה, תדע לא להתקרב למקום הזה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לפי האתר tires4u הצמיג הזה נמכר במחירים של 399-592 ש"ח לצמיג. הפעם זה היה "מצליח" שהצליח ואתה כנראה הפסדת איזה 100-200 ש"ח לצמיג. אתה לא הראשון ולא האחרון ששילם מחיר גבוה יחסית לצמיג. תיקח זאת בתור לקח ולהבא ותקפיד על בדיקת צמיגים כל שנה שלא תגיע למצב כזה.

כך שתכל"ס, עבדו עלייך קצת - אבל לפי מצב הצמיגים שאתה מתאר (אם זה אכן כך) אז ייתכן והצילו את חייך.

חוץ מלפרסם את שמו אין הרבה מה לעשות כי גם באירופה ובארה"ב זה קורה. רק תיקח בחשבון שבגלל שזה תחום אפור בעל העסק עלול להשתגע ולהגיש נגדך תביעת דיבה / לשון הרע

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לא נראה לי שהוא יקבל תגובה מעבר לזה שיצחקו לו בפנים.

אם ממש יטרחו להגיב לו הם יפתחו לו מחירון ויראו לו שנתנו לו הנחה של 50-60 אחוז על הצמיג.

הצמיגאי הפסיד את הלקוח הזה. לדעתי האיומים שלכם לפרסום באינטרנט לא עובדים.

fiat x1/9

• תוכן חדש...